- 23 Mart 2016
- 30.138
- 90.779
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.161
Senden duydu tabi :))İçli köfte çok fazla olmuş canım. Başka seçenek mi yoktu yoksa canın mı istedi?
Kuzum sen güzelim ev yapımı mis gibi salçana katkı maddesi içeren hazır salça niye ekliyorsun ki. Yazık olmuş Ama artık yapacak bişey yok. Sağlık olsunKızlar moralim sıfır yaa
Nerdeyse bir haftadır ugrastigim biber salcasina katmak için 10 kg oncu domates salçası aldım ve 200 TL aldığım ne zahmetlerle yaptığım biber salcama ekledim en son kabini siyirirken tadına bakayım dedim
Bir tadına baktım bildiğiniz kum mu desem tuglami desem salcadan çok onlar girmis içine biber salcami yanına da bektim ne yazık ki bildiğiniz kum yani onca emek boşa gitti hakkımı helal etmiyorum sakın ha sakın almayın bu markayı bilginiz olsun .
Evet ben -300 gördüm o içli köftelerle, çünkü yemedim de yanında yattım :)Senden duydu tabi :))
Menü gayet iyi sporsuz da olur bak keyfine misafir sonrası dinlen..Spor yok misafirler yeni gitti yorgunum gecede yapamam sanırımmutfak dağ gibi Eki Görüntüle 2306963
Benimde buzlukta vardı misafirleree yaptım :)) tekrar bir yapıp atayımda zayıflayayımEvet ben -300 gördüm o içli köftelerle, çünkü yemedim de yanında yattım :)
İp atlayarak zayıflamaya, çiğ köfte yaparak zayıflamayı da ekledik ya bravo bize :) haftanın birincisi bizden çıktığında sırlarımıza yazarız artık :)Benimde buzlukta vardı misafirleree yaptım :)) tekrar bir yapıp atayımda zayıflayayım
Ben bu sırrı açıklayamam bencillik yapalım bizde kalsınİp atlayarak zayıflamaya, çiğ köfte yaparak zayıflamayı da ekledik ya bravo bize :) haftanın birincisi bizden çıktığında sırlarımıza yazarız artık :)
Sen misin tatlı isteyen al sana maydanozTabiki yemedim ama akşam 18:00 den beri tatlı krizindeyim. Canım istedikçe dayıyorum Yeşilçayı, maydanoz suyunu, kahveyi :) yarın menüme bir dondurma ekleyeceğim tartıdan sonrası için :)
Ya şaşırdım aslında protein diyetiyle nasıl tatlı ister diye. Bence 75 i kırmam yakın bana oyun oynuyor yukarı çekmek için vücut. Ama ancak maydanoz bulabiliyor garibim :)Sen misin tatlı isteyen al sana maydanoznefisde dumur olmuştur artık pes eder bu duruma korkuyor olmalı bu kadın birdaha ki sefere bana ne yedircek diye hahahaha
Peşinden geliyorum diyorum gel beni yakala diyorsun olmaz ki ama böyle :) şaka bir yana gayet iyi gidiyorsun canım, günler haftalar değil önemli olan, büyük resine bakalım, misafir geldi düzenin bozuldu.. haftaya daha iyi olacak. Hem bazen sporsuz da kilo verilir. Çünkü menülerin düşük kalorili ve protein ağırlıklı.Bu hafta spor yapmadım ya tartılmadımda yarınn sürpriz bana sanıyorum ne aldım ne verdim kısmet bu ayı 70 ile kapatmak istiyordum halbuki..böyle olunca çok acıyorum geçen günlere :) ne zaman ay ortası geldi diyorm
Benim midede bildiğin tatlı kıtlığı çekiyor öyle ki yarım dilim keki bulunca hemen nimet sayıp kilo eklemiştir görcez :))Ya şaşırdım aslında protein diyetiyle nasıl tatlı ister diye. Bence 75 i kırmam yakın bana oyun oynuyor yukarı çekmek için vücut. Ama ancak maydanoz bulabiliyor garibim :)
En sevdiğim bünye börekle zayıflayan bünye. Bizim sıkıntı bence eskiden spor yapmış olmak, sporu bırakınca kafayı yedi vücut. Su içse yarıyor :)alwaysnforever nerelerdesin tatlım
Söyle bakalım yine ne börekler tatlılar yedinde -200 -300 geleceksin
Ben vereemem ya o ben değilim sporsuz hiç gitmez bende canım neyse tabi olabilir böyle şeyler ...çok hızlı kilo verip moralimi bozma sende adam gibi kilo verPeşinden geliyorum diyorum gel beni yakala diyorsun olmaz ki ama böyle :) şaka bir yana gayet iyi gidiyorsun canım, günler haftalar değil önemli olan, büyük resine bakalım, misafir geldi düzenin bozuldu.. haftaya daha iyi olacak. Hem bazen sporsuz da kilo verilir. Çünkü menülerin düşük kalorili ve protein ağırlıklı.
Evet bak işte bende onu dedim yok olmuyor ne yapalım bize düşen bu yola getireceğiz :))En sevdiğim bünye börekle zayıflayan bünye. Bizim sıkıntı bence eskiden spor yapmış olmak, sporu bırakınca kafayı yedi vücut. Su içse yarıyor :)
Nasıl ki hemen kilo veremiyorsun öyle hemen kilo da alamazsın. Ama ödem olabilir. Bize vücut analizi yapan tartı lazım bence anlamak için :) ayrıca yedin afiyet olsun.. yola devam.. vücut şeker diye ağlıyor ya ben buradan sesini duyuyorum :)Benim midede bildiğin tatlı kıtlığı çekiyor öyle ki yarım dilim keki bulunca hemen nimet sayıp kilo eklemiştir görcez :))
Bence nedeni sürekli benzer beslenmen. Vücut bir rutine alıştığı için diyetle veremiyor olabilirsin. Yoksa sadece diyetle de kilo verilir. Sporun eklenme nedeni aslında sağlıklı olmak ve daha iyi bir görünüm elde etmek.Ben vereemem ya o ben değilim sporsuz hiç gitmez bende canım neyse tabi olabilir böyle şeyler ...çok hızlı kilo verip moralimi bozma sende adam gibi kilo ver
Öyle mi dersin ne yapayım sence bırakayım mı karatayı ? Yulaf lapası flann mı yesem kahvaltıdaBence nedeni sürekli benzer beslenmen. Vücut bir rutine alıştığı için diyetle veremiyor olabilirsin. Yoksa sadece diyetle de kilo verilir. Sporun eklenme nedeni aslında sağlıklı olmak ve daha iyi bir görünüm elde etmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?