• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada kızlar devamlı tartilma huyu başladı bende .Gece WC kalkıyorum tartiliyorum Sabah gün içinde aynı şekilde ve mesela işe gitmeden ,öğlen gelince ,öğlen yemek yedikten sonra akşamda aynı şekilde dolayısıyla tok karna çıkan sonuç moralimi coc çok bozuyor.
Aaa yapma bunu canım. Çok fazla strese sokuyor bu durum insanı.
Canım
Bazen az bazen çok gidecek ama sonunda hedef kilomuz gelecek. Onun için her eksi için sana kocaman bir alkış :KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim canım 😘

Aslında adet olunca sıfırlaması gerekirdi benim adetle sıfırlamıştı ama dış gebelik farklıdır belkim
Benim ilk adet olduğumda değer yükseldi, hatta düşük iğnesi de o gün vuruldu. Ben de ikinci adet 5 gün gecikince, aa değer sıfırlanınca olacağım herhalde dedim. Ama hiç etkilenmedi adetten, kafasına göre düşüyor. Hatta şu an yumurtlama akıntım var vücut 3. Adete hazırlanacak neredeyse, hcg kendi başına takılıyor :) tam serseri ya..

Evet benim bir de içeri giriyor iğne ama damarı bulamıyorlar deri altında iğne damarı yakalamaya çalışıyorlar o çok acıyor ve öyle olduğu zaman minimum 3 haftada geçiyor.
Ahhh işte aynısı benim de çok başıma geldi. Bir keresinde acıdan gözüm kararmıştı bayılacaktım nerdeyse. Allah kolaylık versin dayanma gücü versin canım benim

Bu arada kızlar devamlı tartilma huyu başladı bende .Gece WC kalkıyorum tartiliyorum Sabah gün içinde aynı şekilde ve mesela işe gitmeden ,öğlen gelince ,öğlen yemek yedikten sonra akşamda aynı şekilde dolayısıyla tok karna çıkan sonuç moralimi coc çok bozuyor.
Aslında bende öyleyim ama sadece düşük kg çıkacağımı düşündüğümde tartılıyorum :)

alwaysnforever alwaysnforever tatlım bildirim yaparsın inş :(

5. Takım 639. Etap***

toplight (79,3///)
Leyl-i-fer (74,8/sabit)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/89,8/0,2/0,22)
dennisgo (77,5/75/2,5/%3,23)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8/sabit )
Nefesimm02(56,3/55,7/0,6/1,07)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)

5. Takım Ortalaması:

Aslında bende öyleyim ama sadece düşük kg çıkacağımı düşündüğümde tartılıyorum :)
Nefesimmmsin Nefesimmmsin , Cherry Mom Cherry Mom ben de bazı günler böyle oluyorum ama bu yanlış. Vücudun anlık durumuna göre bile tartıda rakam değişiyor. Ne bileyim çok su içersen başka, az yersen başka.. ödem mi oldu ne oldu bilmeden tartıda anlık - veya + lar bir şey ifade etmiyor. Bir de vücut gereksiz strese giriyor bence. Spor yaptın gittin tartıya çıktın mesela eksi görmedin, AA spor işe yaramadı diyorsun. Ama bu gerçek değil aslında. Mümkün olduğunca az tartılmak lazım. Ama ben şöyle yapardım daha önce, içine giremediğim bir pantolonu dener ve içine girmeye çalışırdım, yememi içmemi aktivitemi buna göre ayarlardım :)

Bence kızlar diyorum kii
kardelelen321 kardelelen321 zaten demişti Kaçamak yapan ertesi gün az kalorili bol proteinli +sporlu bir gün geçirsin
bence buna ek Cuma günü + gelen ve sabit gelenede bir yaptırım olsun ne dersiniz ? O da benim :KK53:
Kesinlikle yapmalıyız. Artık ceza menüsü ceza sporu hepsine el atalım derim

Aynen canım çok korkuyordum. Korktuğum gibi olmadı çok şükür. Umutcum da taşındıktan sonra kurtulacak bezden inşallah.
İnsallah yaa. Gerci benim de yeni düzene alısıp kafamı toplamam falan lazım ki cocuga alıstırabileyim bakalım nasıl olacak.. 3'e kadar bezli gitmeyiz insallah :olamaz:
Benim oğlan öğle uykularını da rafa kaldırdı herhalde :KK43:( son 10 gündür öğle uyutmakta çok zorlanıyordum bir saat uğraşıyordum yarım saat sonra uyanıyordu://
Dün uyutmadım hiç akşam 10 a kadar gayet rahat durdu valla gecede fena uyumadı artık uyutmasam mı dersiniz ? Kasımda 3 yaş olacak
Ögle uykusu uyumadıgı halde aksamı edebildiyse bırakacaktır belki de emniscim.

Ya gerçekten psikopatça bir takıntım var. Elde edene kadar her şeyi yapıyorum. 75 hedefliyordum geldim. Ama bir hedefim yoksa da yatış :) benim bir şeyi beceremediğim zamanlarda eşim hep takıntı haline getir diye önerir :)
yeni hedefim 72.. bugün bir dondurma yiyeyim. A,b,c planlarını yaptım yarından itibaren ona konsantre olacağım :)
Canım iyiki varsın. Ben şahsen senin gibi biriyle arkadaş olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Çünkü bu azmin planlı programlı olman beni de iyi yönde etkiliyor. Bana iyi geliyor. Bana çok iyi bir örneksin. Tam süngüm düşüyo bırakacak gibi olduğum bir anda bi mesaj yazıyorsun. Enerjini hissettikçe bırakmıyorum ben de savaşıyorum. 💖

Ögle uykusu uyumadıgı halde aksamı edebildiyse bırakacaktır belki de emniscim
Valla rahat etti hemde birkaç ay önce acayip mızmızlık yapıp sapıtmıştı 6 da uyuyakalmıştı :) demekki zamanı gelmiş :/ öğlen türk kahvesi keyfim bitti :)))

Canım iyiki varsın. Ben şahsen senin gibi biriyle arkadaş olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Çünkü bu azmin planlı programlı olman beni de iyi yönde etkiliyor. Bana iyi geliyor. Bana çok iyi bir örneksin. Tam süngüm düşüyo bırakacak gibi olduğum bir anda bi mesaj yazıyorsun. Enerjini hissettikçe bırakmıyorum ben de savaşıyorum. 💖
Canım sen de iyiki varsın.. birbirimizi olumlu etkiledikleri kilo vermek de kolaylaşıyor. Kendi başıma denedim işte, 1 veriyorsam 2 alıyordum, 2 veriyorsam 1 alıyordum ama sonuç alamıyordum bir türlü. Ama burada beraber gayet iyi gidiyorum. Sen de ben de ideal kilomuza burada geleceğiz.

Canım sen de iyiki varsın.. birbirimizi olumlu etkiledikleri kilo vermek de kolaylaşıyor. Kendi başıma denedim işte, 1 veriyorsam 2 alıyordum, 2 veriyorsam 1 alıyordum ama sonuç alamıyordum bir türlü. Ama burada beraber gayet iyi gidiyorum. Sen de ben de ideal kilomuza burada geleceğiz.
Takım olarak çok iyi bi iletişim yakaladık. Hiç kimse kimseye kayıtsız değil. Bu çok güzel bişey. Böyle giderse Takımca çok güzel başarılar elde edicez bence. İyi k varsınız arkadaşlaaaaar :KK36:

Back
X