• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaza yaza sona geldim. Artık kilo bildirimi yapayım.
Geçen hafta ; 77,5
Bu hafta ;75

Eklentiler

• 2A98B822-C22B-4E2E-84EF-EFBA49A6A562.webp
    2A98B822-C22B-4E2E-84EF-EFBA49A6A562.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 21
5. Takım 639. Etap***

toplight (79,3///)
Leyl-i-fer (74,8/sabit)
emnis (74,2/74,4/-0,2/-%0,27)
matruj1 (63,2/61,5/1,7/2,69)
alwaysnforever (54,4/// )
kardelelen321 (90/89,8/0,2/0,22)
dennisgo (77,5/75/2,5/%3,23)
guziss35 (70,3/70,6/-0,3/%-0,43)
Libas7 (75,8///)
Nefesimm02(56,3/55,7/0,6/1,07)
pawlover (53,7/52,9/0,8/%1,49)

5. Takım Ortalaması:

Kaç esraaa kaçççç modu on :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Şaka bir yana süpersin
Ya gerçekten psikopatça bir takıntım var. Elde edene kadar her şeyi yapıyorum. 75 hedefliyordum geldim. Ama bir hedefim yoksa da yatış :) benim bir şeyi beceremediğim zamanlarda eşim hep takıntı haline getir diye önerir :)
yeni hedefim 72.. bugün bir dondurma yiyeyim. A,b,c planlarını yaptım yarından itibaren ona konsantre olacağım :)

Umarım canım bir an önce bitse de gitsem diyorum. Ama bitmemesine de bir kaç kg daha veririm gözü ile bakıyorum.
Aynen cnm
Önemli olan sağlık sağlıklı anne sağlıklı bebek demek sende pawlover pawlover anneliği tadacaksiniz inş

Ya gerçekten psikopatça bir takıntım var. Elde edene kadar her şeyi yapıyorum. 75 hedefliyordum geldim. Ama bir hedefim yoksa da yatış :) benim bir şeyi beceremediğim zamanlarda eşim hep takıntı haline getir diye önerir :)
yeni hedefim 72.. bugün bir dondurma yiyeyim. A,b,c planlarını yaptım yarından itibaren ona konsantre olacağım :)
Güzel güzel kendini yıpratmıyorsan bu davranış biçimi oldukça iyi canım bende kısmen öyleyim ama psikolojik olarak kendimi zorladığım için o kadar başarılı olamıyorum çok fazla stres yapıyorum

Düşük iğnesi nedeniyle 3-6 ay tedavi başlamayacak zaten canım. Çünkü düşük dozlu kemoterapi ilacı veriyorlar. Vücuttan tamamen atılmasını bekliyorlar. Benim doktorum 3 ay diyor bazıları 6 ay bekletiyor. Sıfırlansa da tedavi başlamayacak şimdilik.
Ne kadar kaldı sürenin dolmasına? Belki birlikte gireriz sürece 🤗

Bence kızlar diyorum kii
kardelelen321 kardelelen321 zaten demişti Kaçamak yapan ertesi gün az kalorili bol proteinli +sporlu bir gün geçirsin
bence buna ek Cuma günü + gelen ve sabit gelenede bir yaptırım olsun ne dersiniz ? O da benim :KK53:
Nasıl bir yaptırım olacak sabit gelince? Yine diyet +spor mu? Bir hafta boyunca yaptığı aktiviteye ek +15 dakika spor nasıl olur? Diyet de bilemedim ne olur.

Evet bazen artıyor bazen yavaşlıyor. Bu arada ben Regl oluyorum falan. Saçma sapan bir süreç yaşıyorum ama böyle böyle bitecek. ÇArşmaba doktora soracaklarım var elbette bu konuda :)
Aslında adet olunca sıfırlaması gerekirdi benim adetle sıfırlamıştı ama dış gebelik farklıdır belkim

Nasıl bir yaptırım olacak sabit gelince? Yine diyet +spor mu? Bir hafta boyunca yaptığı aktiviteye ek +15 dakika spor nasıl olur? Diyet de bilemedim ne olur.
Bence en iyisi spor cezası vermek +15 dk değil de mesela 100 ip atlama gibi

Aynen olabilir fikirleri toplayalım bakalım çok eziyette olsun istemiyorum ama sanki caydırıcı olur herşey bizim için sonuçta :KK200:

Güzel güzel kendini yıpratmıyorsan bu davranış biçimi oldukça iyi canım bende kısmen öyleyim ama psikolojik olarak kendimi zorladığım için o kadar başarılı olamıyorum çok fazla stres yapıyorum
Ben genel olarak kendimi yıpratmıyorum. Zaten 75 e kolay gideceğimi biliyordum öyle de oldu. 72 ye de kolay gideceğim mesela ama önce 75 kırılmalı. İşte bu direnç kilolarında sabit görünce başlıyorum kendimi yıpratmaya :) o da her zaman olmuyor sonuçta. Ben kendimi kilo verme konusunda iyi tanıdığımı düşünüyorum. Vücudun vereceği tepkiyi bilip önlem alıyorum çoğunlukla işe yarıyor ve sonuç alıyorum.

Ne kadar kaldı sürenin dolmasına? Belki birlikte gireriz sürece 🤗
Ağustos’ta vuruldu iğne canım Kasım’da 3 ay dolacak. Haftaya kontrolüm var, doktor söyler muhtemelen başlayabileceğimiz zamanı. Ama biz canımız ne zaman isterse o zaman başlamak istiyoruz, bakalım.. sen ne zaman başlayacaksın ?

Back
X