- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.561
Harikasın azmine hayranım 75 çıkmazsan gerçekten utanmaz bu bünye:)Ben bugün farkı iki tane yaptım. Yere yapıştım :) ama dinlenme sürelerini kaçırdım ilkinde..
ikincinin son hareketini de yalandan yaptım işte :)
Bu arada iki tane kol egzersizi videosu yaptım birisinde abartmıyorum ağlayacaktım, kollarım ne kadar zayıfmış ya :)
Üstüne de 1000 atladım. Akşama doğru da zumba-step ve enerjim kalırsa biraz daha ip atlayacağım.. Yarın 75 çıkmazsam bu bünyenin hiç utanması yok demektir :)
CanımSpor:kardelelen321
30 dk cardio egzersiz
1 saat cardio bisiklet ( gece yapacağım )dün 800 küsür kalori aldım bugün 600 küsür :)Eki Görüntüle 2307846
Menüde pirinç pilavı görünce heycanlanmayın 1 kaşık oğlumdan kalan pirinci çöpe atamadım :/
Canım sen piriç pilavi hiç tüketmiyorsun dimi tam karatay beslenmesi yapıyorsun her ögün için?Spor:kardelelen321
30 dk cardio egzersiz
1 saat cardio bisiklet ( gece yapacağım )dün 800 küsür kalori aldım bugün 600 küsür :)Eki Görüntüle 2307846
Menüde pirinç pilavı görünce heycanlanmayın 1 kaşık oğlumdan kalan pirinci çöpe atamadım :/
Aynen canım hiç yemiyorum pirinç pilavı ekmek falan sadece geçen bir makarna diyeti için sadece haşlama makarna yedim o kadar :)Canım sen piriç pilavi hiç tüketmiyorsun dimi tam karatay beslenmesi yapıyorsun her ögün için?
Kfc twister dürüm ah ah aşk olsun yol yorgunu nasıl spor yapıcan ki :) bakalım twister yanına kar kalacak mı :))Selam kızlaar, sonunda kavuştum evime.
Yolda olduğum için öğlenim kaçamaklı geçti
Sabah
Domates
Salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Kfc twister dürüm
Ayran
Öğleni geç yedim akşam yemeyi düşünmüyorum şimdilik. Spora da şimdi başlıyorum birazdan haber ederimm. Su 2 litre
Zor oluyo ama başarcam inşallah bi video buldum youtube da onu da yapayım kendimi duşa atcamKfc twister dürüm ah ah aşk olsun yol yorgunu nasıl spor yapıcan ki :) bakalım twister yanına kar kalacak mı :))
E tamam Ozman :))Zor oluyo ama başarcam inşallah bi video buldum youtube da onu da yapayım kendimi duşa atcam
Karatay beslenme şeklini bende çok sağlıklı ve doğru buluyorum ama pek uygulayamıyorumAynen canım hiç yemiyorum pirinç pilavı ekmek falan sadece geçen bir makarna diyeti için sadece haşlama makarna yedim o kadar :)
Kfc burada yoktu yakın zamana kadar.. yemek için buradan Fransa’ya gidiyorduk o geldi aklıma :) geçen yaz tatilde 2-3 günde bir kova yapıyorduk eşimle keyfimize diyecek yoktu :)Selam kızlaar, sonunda kavuştum evime.
Yolda olduğum için öğlenim kaçamaklı geçti
Sabah
Domates
Salatalık
1 yumurta
1 dilim ekmek
Öğlen
Kfc twister dürüm
Ayran
Öğleni geç yedim akşam yemeyi düşünmüyorum şimdilik. Spora da şimdi başlıyorum birazdan haber ederimm. Su 2 litre
Denizcim senin ip atlama ları da cardio sayacaktık, bi dahaki sefere dakika tutarak atlayıp süresini söyleyebilirsen o şekilde hesaplayabiliriz.Bugünkü menüm
Sabah; 1 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta domates salata kırmızı biber
Ara ; 1 bardak süt
Öğlen ; 80 gr ton balıklı salata
Ara ; 1 kase yoğurt yoğurt + tarçın
Akşam ; 100 gr tavuk göğsü yeşil salata
Ara; 1 bardak ayran
-3 litre su
-30 dakika cardio egzersiz, 20 dakika kol egzersizi, 1000 ip atlamakardelelen321
Bencede çok iyi canım zaten ben karatayı artık zayıflama adına yapmıyorum direk zayıflamaya bende pek etkisi de olmadı sanki başta biraz oldu sadece şimdi standart herkes gibiyim. Ama yemekten sonraki o şişkinlik ve gaz sıkıntım artık yok.beni ekmek çok acıktırıyormuş meğer onu fark ettim ayrıca peyniri domatesi ekmeksiz yediğimde daha çok tadına varıyorum. Sanıyorum ömür boyu yapabilirim ileride kilo korurkende işeme yarar diye düşünüyorum :)Karatay beslenme şeklini bende çok sağlıklı ve doğru buluyorum ama pek uygulayamıyorum
Bizim düğünden bir gün önce eşim son bekarlık yemeğini kova tavukla yapmış düğüne serum yedi çıktı :) zehirlenmiş meğer ... Hem ishal hem kusma çok fenaydı çok gece yine gittik hastaneye falan yani bana KFC demeyin hiç güzel anım yok hahahahKfc burada yoktu yakın zamana kadar.. yemek için buradan Fransa’ya gidiyorduk o geldi aklıma :) geçen yaz tatilde 2-3 günde bir kova yapıyorduk eşimle keyfimize diyecek yoktu :)
Ah keşke koca önütü o kovalarla geçirebilsekKfc burada yoktu yakın zamana kadar.. yemek için buradan Fransa’ya gidiyorduk o geldi aklıma :) geçen yaz tatilde 2-3 günde bir kova yapıyorduk eşimle keyfimize diyecek yoktu :)
Süpersin video mu yaptın sende hangisi ? :)) Öyle gizliden video yapmak yok hahaahakardelelen321 20 dakika da cardio yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?