- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.681
Cnm ben tartilmayi unuttumPaZartesi kilo bildiren başka yokmu arkadaşlar
İnş inş yola gelecek elbette hedef kilon kaçtı kuzum seninBiz de sporu bırakalım bence :) şaka bir yana 7 lerdekardelelen321 de daha fazla spor yapacak biz de 6 larda biraz daha arttıracağız.. bizimki gerçek kilo artışı değil bence düzelecek
Günaydın cnm sayfalar birikmiş onları okuyordum. Okurken de bir beğeni atmadan olmaz. Malum 1 hafta izindeydim iş başı yaptim. Az işler birikmisti onları yaptıktan sonra bir girdim foruma 8 sayfa birikmiş anca işte cnmNefesimmmsin sen niye beğenip beğenip kaçıyorsn kuzum menüde yazmadın galiba
76.2 yim hafta sonu yine yaramadı banaPaZartesi kilo bildiren başka yokmu arkadaşlar
Kaynanayla fazla görüşme o zmaann:)))) kolay gelsin canımGünaydın cnm sayfalar birikmiş onları okuyordum. Okurken de bir beğeni atmadan olmaz. Malum 1 hafta izindeydim iş başı yaptim. Az işler birikmisti onları yaptıktan sonra bir girdim foruma 8 sayfa birikmiş anca işte cnm
Menüyü paylasmadim çünkü kaynanamlardaydim orda ne yediğimi yazmak istemiyorum köye gittim mi beni maruz görün o yüzden paylasmadim.
Neden öyle oldu ki menülerinde birşey yoktu ?76.2 yim hafta sonu yine yaramadı bana
Yok kuzum ya şart değil ama yarın bir tartıl istersen kilo almış olabilirsin önlem almış olursunCherry Mom cnm sabah 1 incir bir Nescafe ictimacaba öğlen tartildim mi ?
Bir sonraki teDaviye kadar 65 canım ama 62 ye de hayır demem.İnş inş yola gelecek elbette hedef kilon kaçtı kuzum senin
Cnm biz hemen hemen her haftasonu ordayi hem yardım ediyoruz hemde duskunuz birbirimizeKaynanayla fazla görüşme o zmaann:)))) kolay gelsin canım
Şaka yapıyorum maşallah allah bozmasın ama menülerde önlem alabilirsinCnm biz hemen hemen her haftasonu ordayi hem yardım ediyoruz hemde duskunuz birbirimize
aslında biliyorum zaralı olduklarını arada bizimkileri mutlu etmek istiyorum.ben diyetteyim diye ne pasta yapıyorum ne tatlı çünkü ben kendime hakim olamıyorum.İnş canım dikkat edersen neden olmasın ama menününü beğenmedim
Patatesli omlet
Poğaça
Börek
Ekmek :/ yani miktarları az tutmuşsun iyi olmuş ama bunları bir süre hiç yememek lazım bence yada yiyorsanda en azından toplamda 3 dilim ekmeği o gün yememek lazım
bizde her cumartesi kayınvalideyiz yemekteCnm biz hemen hemen her haftasonu ordayi hem yardım ediyoruz hemde duskunuz birbirimize
Benimde 60 inş birlikte mezun oluruz belki diyecektim ama senin hedef hem daha yakın hemde hızlı kilo veriyorsun o yüzden benBir sonraki teDaviye kadar 65 canım ama 62 ye de hayır demem.
Bizde de öyle canım ben onun yolunu keki yada böreği yapar yapmaz buzluğa atmakta buldum onlar istedikçe çıkarıyorum dilim dilim mikrodalga da 1 dk ısıt bitti taptaze oluyor birde elimin altında olmuyoraslında biliyorum zaralı olduklarını arada bizimkileri mutlu etmek istiyorum.ben diyetteyim diye ne pasta yapıyorum ne tatlı çünkü ben kendime hakim olamıyorum.
Teşekkürler canım. Benim kötü huyum da eksiyi görünce gevşiyorum. Cısss lara kayıyorum hemen. Bunu da aşıcam inşallahAman yapma zaten baksana biz aldık sen verdin-700 süper bu arada harikasın
O zaman bedenimi dinlemeye devam edeyim doğru yoldayımBence aşırı spor yapmaman kötü bir şey değil. Çünkü kilo azaldıkça metabolizman bir rutine girdikçe sporu arttırarak yemeyi kısarak diyete devam edeceksin. Normalde senin kilolarında diyetisyen bana haftada üç gün 45 dakika tempolu yürüyüş vermişti.
Teşekkürler canım. Benim kötü huyum da eksiyi görünce gevşiyorum. Cısss lara kayıyorum hemen. Bunu da aşıcam inşallah
Aramızda nerdeyse 15 kilo var kuzum. O kadar haksızlık etme kendine. Her hafta güzel kilolar verilmiyoki. Ben bi hafta çok iyi verdiysem bi hafta vasat oluyo. Bilinçaltını olumsuz yargılarla doldurma. Çok güzel veriyorsun, çok güzel spor yapıyorsun. şu kan değerlerine de baktır bakalım.Benimde 60 inş birlikte mezun oluruz belki diyecektim ama senin hedef hem daha yakın hemde hızlı kilo veriyorsun o yüzden benkardelelen321 ile mezun olurum artık :)
Havalar soğuyor artık bizim gidisler de azalır artıkaslında biliyorum zaralı olduklarını arada bizimkileri mutlu etmek istiyorum.ben diyetteyim diye ne pasta yapıyorum ne tatlı çünkü ben kendime hakim olamıyorum.
bizde her cumartesi kayınvalideyiz yemekte
Ben doğumdan beri baktırmadm 3 yıl olmuş :)) nasıl gitcem onu da bilemedim eşimin işleri çok yoğun izin alması lazım oğlan hayatta hastaneye adım atmıyor ya burda bir akrabam bir tanıdığım olsun okadar isterdim ki yarım saat bırakacak kimse yokAramızda nerdeyse 15 kilo var kuzum. O kadar haksızlık etme kendine. Her hafta güzel kilolar verilmiyoki. Ben bi hafta çok iyi verdiysem bi hafta vasat oluyo. Bilinçaltını olumsuz yargılarla doldurma. Çok güzel veriyorsun, çok güzel spor yapıyorsun. şu kan değerlerine de baktır bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?