- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.921
bence güzel bir sonuç çıkacakbakalım cumaya ne çıkacak sonuç
Direnci kırmak için ekstra spor gerekiyor ama nasip kısmet :)) hayırlısı olsun inş canım hamile kaldığında otomatik olarak izinli sayılacaksın diye biliyorum ama yanlış olmasıncanım benim 64 küsürlü rakama düşmem lazım takıma girmek için ama bir türlü 66 dan düşmüyor.
ama bu sefer inatçıyım.
bu aralar kendimi yoracak spor yapmak istemiyorum. bebek düşünüyoruz dabu aralar koşmak istemiyorum.
canım ben hamile kalırsam ne kadar grupta kalabilirim.
Yok canım almadım ama olmayan bir kotum vardı bugun onu giyip çıktım :)beden ölçülerini almış mıydın
Şahaneeee :) bu kadar kısa zamanda bravo canımYok canım almadım ama olmayan bir kotum vardı bugun onu giyip çıktım :)
süper canım harikasın :)Yok canım almadım ama olmayan bir kotum vardı bugun onu giyip çıktım :)
Bugün hastanede bir tanıdığımızla karşılaştık en son ameliyat olduğumda gördü beni. Çok zayıflamışsın dedi. Böyle şeyler duymak inanılmaz keyiflendiriyor beni :)Şahaneeee :) bu kadar kısa zamanda bravo canım
canım listeye girmesem de hamile kaldıktan sonra burda kalmak isterim. burası disiplinli olmamı sağlıyor yediklerimi yazmak ne yediğimi görmeyi ve kendimi frenlememi sağlıyor. tabi kaptan bilir.Direnci kırmak için ekstra spor gerekiyor ama nasip kısmet :)) hayırlısı olsun inş canım hamile kaldığında otomatik olarak izinli sayılacaksın diye biliyorum ama yanlış olmasıntoplight kaptanım bilir .yani ister istemez dikkat etsen bile çocuk kg aldıkça sana yansıyacak.listeyi bilmiyorum ama sağlığın elverirse son güne kadar sporu bırakma derim çok zinde bir hamilelik geçirirsin benim öyleydi valla o anki enerjim şimdi yok :)) çok da az kilo aldım çok korktum çünkü zaten 70 ile hamile kalmıştım :))
evt canim,Şahanesin canım. Hala Karatay diyetine göre mi besleniyorsumn
Harikasın
İnşallah canım
Bel ve kalçada 7 cm incelme süper canım tebrikler
evt canimŞahanesin canım. Hala Karatay diyetine göre mi besleniyorsumn
Harikasın
İnşallah canım
Bel ve kalçada 7 cm incelme süper canım tebrikler
Lahana sarması yapmayacaksın :) ya da ağzını bantlayacaksınKızlar eve gidip lahana sarması yapacam. Yalnız şöyle sararken karnını doyuranlardanim . Ne yapacam simdi ben
yazmıştım aslında ptesi reglim bitmek üzereydi artıydım ödemden dolayıSende durumlar ne söylemedin yarış heyecanı mı olsun diyorsun
bayağı stresliymişsin kaptanım.bu küçük olanmı kaç yaşındaki.ıslatma sorunu olduysa ciddi canı sıkılmış yavrunun.o nereye istiyosa o okula versen imkan varsa tabii.aynen sinirlerim laçka oldu
maalesef çok zor ama mecbur kaldık
inş denizcim inan artık bünyem kaldırmıyor
valla anlamıyorum ama bu hafta hiç yürüyüş yapacak halim yok doğru dürüst bişey yemediğim halde kilo ne durumda bilmiyorum
canım ilk başta eski okulu uzak bir yere taşındı öyle bir değişiklik oldu daha sonra ben servis olayını ayarlayamadım 8,30 da başlayacak ders için 6,30 da çocuğu almaya geldiler çocuğu kaldıramadım
ben okula bıraktım okula bırakınca trafik yüzünden işe gec kaldım 2 hafta boyunca
yeni okula sabah götürdüm okula gitmecem diye tutturdu beni de ağlama krizi tuttu
bu arada bezi bıraktığımızdan beri ilk defa altını ıslattı 2 yaşında bezi bırakmıştık sabah ateşi çıktı mide bulantısı vs artık kafayı yedim
ben olsam lahanalarını yerdimLahana sarması yapmayacaksın :) ya da ağzını bantlayacaksın
benim senden de düşük ve bende unutuyorum bazen ocağı kapamayı.bişey yanmadı henüzkızlar fikrinize ihtiyacım var ben haziran ayında kan testi yaptırdım b12 değerim 294 çıkmış olması gerekende 200-900 arası 294 yinede az değil mi
çok unutkanlığım var artık canımı sıkacak derecede
sadece 1 ay içinde 2 tencere yaktım. bunun gibi nice örnek veririm. artık bu olay beni üzmeye başladı. acaba doktordan b12 tedavisi istesem mi
Ailede yok canım ama kendimden ciddi şekilde şüphelenir oldumbenim senden de düşük ve bende unutuyorum bazen ocağı kapamayı.bişey yanmadı henüz
ailede alzheimer varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?