- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #314.941
Onlar tuzlu sana ödem yapar yemeBrugge- gs maçını izliyorum. Az kaldı masadaki cipsler ağzıma kaçacak :) aslında Beşiktaşlıyım ama bahane işte :)
Daha beteri oldu cnmLahana sarması yapmayacaksın :) ya da ağzını bantlayacaksın
Ne yazik ki cnm ben sarma yaptım mi karnimi doyuruyorum vallaben olsam lahanalarını yerdimNefesimmmsin
Bende akşam yemeğinde sadece yoğurt yedim:) evet haftada bir gün :)Hahaha ah senin bu günleri ne yapacağız gün olduğu günler akşam menüsünü sadece salata yoğurt gibi dengelersen güzel olur canım gün haftada bir gün mü ?
Canım muhakkak yaptır zaten hamilelik düşünüyorsun tüm değerlerini önce bir normal düzeye çek sonra hamilelikti emzirmeydi çocuk tüketecek hepsini :)) hatta dişde çürük falan varsa hepsini yaptır hamilelikte çok diş ağrısı oluyor çocuk vitamini aldığı için dişler hızlı çürüyorAilede yok canım ama kendimden ciddi şekilde şüphelenir oldum
Bugün şirkette bir fatura kayboldu firma faturayı getirdiğini söylüyor bizde kesinlikle getirmediklerini sonra fatura benim başka bölümde çalıştığım dosyanın altında çıktı.
Ben o kişilerin bana fatura bıraktıklarını hiç hatırlamıyorum.ama çok kötü oldum acaba onlardan benmi aldım hiç hatırlamıyorum
Tabii ki canım aynen çok iyi olur senin içindecanım listeye girmesem de hamile kaldıktan sonra burda kalmak isterim. burası disiplinli olmamı sağlıyor yediklerimi yazmak ne yediğimi görmeyi ve kendimi frenlememi sağlıyor. tabi kaptan bilir.
selam kızlar internetim akşam geldi ama benim buraya gelmeye yüzüm yok resmen
2 gündür bi koşuşturmam vardı oğluşun d.günü için epey hareketliydim öğün bile atladım
lakin akşamdan beri batırdım dün geç saatte yediklerim ve bugüne kalanlar beni baltaladı .bu hafta hiç umduğum gibi geçmedi.kızınnnn banaaa
cumaya kadar napabilirimki bari artı gelmiyim
Onu niye yedin yahuuı yapmaDaha beteri oldu cnm ☹
Mutfak lavobosu tikanti yemek dahi yapamadım
Yetmedi pideli tavuk dürüm yedim.
Yok. yemedim canım. Zaten düştüm bir 75 belasına onları yersem +1/2 görürüm muhtemelen.. şimdi hiç gereği yok can sıkmaya :)Onlar tuzlu sana ödem yapar yeme
Süpersin görmek istediğimiz hareketler bunlar :)) vay arkadaş takım dağılmış yiyen yiyeneYok. yemedim canım. Zaten düştüm bir 75 belasına onları yersem +1/2 görürüm muhtemelen.. şimdi hiç gereği yok can sıkmaya :)
Hadi ya geçmiş olsun canım pideli tavuk dürüm biraz fazla olmuş tabisi, hem de akşam. Kaptan yardımcısı böyle yaparsa ben bugün 1,5 İskender yerim o zaman :) şaka bir yana bazı şeyler kontrol dışı gelişiyor ve beslenme de sekteye uğrayabiliyor. O zamanları en az zararla atlatmak için uğraşmak gerekir. Pidesini hiç ya da açlık durumuna göre az yesen kurtarırmışsın aslında. Ama belki de çok açtın bilmiyorum.Daha beteri oldu cnm ☹
Mutfak lavobosu tikanti yemek dahi yapamadım
Yetmedi pideli tavuk dürüm yedim.
Henüz tartılmadım ama 75 görürsem kızacağım artık :) yalnız bu diyet bana yaramadı bildiğin her gün tartılıyorum :)Kızlar bakıyorum da bu hafta hepimiz için iyi gitmedi su son 1 gunde kendimizi toprlayalim cumaya hiç olmazsa + ile gitmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?