Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım çok haklısın. ben parka gideyim açık havada kuşlar böcekler şeklinde tempolu bir yürüyüş yapayım bugün.
Aynen canım hem stres atarsın
Ama ben olsam yatmadan bi yeşil çay içebilmek için akşam ara öğünü yapardım yoğurtla.yarın da devam edersin if e.bi yoğurt yedin diye bütün diyet çöpe gitmez sonuçta. Bide haftaya gör 75i bişey olmaz hedefine ulaşman önemli ne zaman ulaştığın değil

Bu akşam Yeşilçay içeceğim zaten sonuçta yarın tartı günü en azından sabit olayım. Spor da hafif olacak bir de mantar yersem ödem vs varsa gider :)

Mantarı da hiç sevmem ama bi sevesim geldi kendisini

Tatlım cos cos yağ yakıyorsun ben burdan sesini duyuyorum bu kadar hırpalama kendini Allah aşkına. Bırak şu 74 görme takıntısını aşırı stres yaratıyorsun bedeninde. Canan karataya göre stres hormonlarının aşırı salgılanması da kilo verememe sebebiymiş.

dennisgo da benim hastalığıma yakalandı strese girdi

Süper yaa tam olarak ne iş yapıyorsun cnm

Keşke bizde evde calisabilsek
Yazılımcıyım canım çok şükür güzel meslek seçmişim ilerde çocuk olunca da yapabileceğim bişey yaşın genç, hala öğrenebilirsin

26 cnm çok güzel meslek ama öyle bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve ne yazık ki merakım da yok pawlover
Merakın olsa hemen öğrenirdin aslında, bizim ofiste birisi var tarih bitirmiş ama bizim sektöre geçmiş çok mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…