- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.001
Aynen canım hem stres atarsınEvet canım çok haklısın. ben parka gideyim açık havada kuşlar böcekler şeklinde tempolu bir yürüyüş yapayım bugün.
Bu akşam Yeşilçay içeceğim zaten sonuçta yarın tartı günü en azından sabit olayım. Spor da hafif olacak bir de mantar yersem ödem vs varsa gider :)Aynen canım hem stres atarsın
Ama ben olsam yatmadan bi yeşil çay içebilmek için akşam ara öğünü yapardım yoğurtla.yarın da devam edersin if e.bi yoğurt yedin diye bütün diyet çöpe gitmez sonuçta. Bide haftaya gör 75i bişey olmaz hedefine ulaşman önemli ne zaman ulaştığın değil
Aa mantar ödem mi atıyoBu akşam Yeşilçay içeceğim zaten sonuçta yarın tartı günü en azından sabit olayım. Spor da hafif olacak bir de mantar yersem ödem vs varsa gider :)
Evet mantar ödem atıcı olarak bende çok işe yarıyor. Bazı diyet menülerinde sabah kahvaltısına 4 ızgara mantar ekleniyor. Diyet dönemimde bazen light kaşarla ama genelde sade fırına atıyorum yoğurtla yiyorum :)Aa mantar ödem mi atıyo
Mantarı da hiç sevmem ama bi sevesim geldi kendisiniEvet mantar ödem atıcı olarak bende çok işe yarıyor. Bazı diyet menülerinde sabah kahvaltısına 4 ızgara mantar ekleniyor. Diyet dönemimde bazen light kaşarla ama genelde sade fırına atıyorum yoğurtla yiyorum :)
Tatlım cos cos yağ yakıyorsun ben burdan sesini duyuyorum bu kadar hırpalama kendini Allah aşkına. Bırak şu 74 görme takıntısını aşırı stres yaratıyorsun bedeninde. Canan karataya göre stres hormonlarının aşırı salgılanması da kilo verememe sebebiymiş.Ben de bu hafta sürekli tartılır oldum. Çok stresli bir durum. Eğer hiç tartılmasam vücudumun reaksiyonlarını dinlesem bu hafta süper geçti eksi geleceğim sanırdım. Ama gel gör ki düne kadar +700 düm.. bir kaç gündür de orada sabitim. Ama vücudu gereksiz strese sokuyorum bence. Haftaya ben de tartılmayacağım.
Tatlım cos cos yağ yakıyorsun ben burdan sesini duyuyorum bu kadar hırpalama kendini Allah aşkına. Bırak şu 74 görme takıntısını aşırı stres yaratıyorsun bedeninde. Canan karataya göre stres hormonlarının aşırı salgılanması da kilo verememe sebebiymiş.
Bugün evden çalışıyorumpawlover sen bugün çalışmıyor musun canım
Süper yaa tam olarak ne iş yapıyorsun cnmBugün evden çalışıyorumgenelde hep evden çalışıyorum aslında ama işler yoğun olduğunda ofisteyim
Yazılımcıyım canım çok şükür güzel meslek seçmişim ilerde çocuk olunca da yapabileceğim bişey yaşın genç, hala öğrenebilirsinSüper yaa tam olarak ne iş yapıyorsun cnm
Keşke bizde evde calisabilsek
Merakın olsa hemen öğrenirdin aslında, bizim ofiste birisi var tarih bitirmiş ama bizim sektöre geçmiş çok mutlu26 cnm çok güzel meslek ama öyle bilgisayardan çok anlayan biri değilim ve ne yazık ki merakım da yokpawlover
Bunun için senden bilgilendirme adına bir mesaj beklerim cnmMerakın olsa hemen öğrenirdin aslında, bizim ofiste birisi var tarih bitirmiş ama bizim sektöre geçmiş çok mutlu
Şimdi dışarı çıktım akşam yazarım detaylıcaBunun için senden bilgilendirme adına bir mesaj beklerim cnm
Meraklandim doğrusu
Ne zaman müsait olursan cnmŞimdi dışarı çıktım akşam yazarım detaylıca❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?