Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bugün topparla hemen yediklerin fazla değil ama sağlıksız şeyler tatlım

ben o mesajı alıntılamayı unutmuşum Nefesimmmsin sen madem yemek yoktu sarma falan hadi tavuk dürüm neyse pidesi ne oluyor tabağa tavuğu koyup yanında salata miss gibi olurdu

bence de gereksiz strese sokuyorsun tatlım

Az önce tartıldım 75,7.
Hayır kendimden gizli mi yiyorum anlamadım ki?ya da su kalorili bir şey oldu da benim mi haberim yok. Neyse Pazartesi’ye kadar düzene girmezse değiştireceğim beslenmemi..
Keşke tartılmasaydın kuzum vücut korumaya aldı kendini demek hem farklı spor yaptım hemde farklı diyet düşecek o merak etmee

kızlar bende bu gün 1 günlük hurma diyeti yapıyorum salı gün 80,3 olmuştu sanırım regli ödeminden dün az yedim bugün de 1 günlük hurma diyeti yapacağım ben 77 göreyim derken 80 i görünce alt üst oldum yürüyüş te fazla yapamıyorum hastalığın etkisi geçmedi bir de çok halsizim

Doğru düşünmüşsün ben onu hesaba katmadım keşke ben de senin gibi su içebilsem asla aklıma gelmiyo ya

Aynen cnm bir hafta tartıya küsuz

ben o mesajı alıntılamayı unutmuşum Nefesimmmsin sen madem yemek yoktu sarma falan hadi tavuk dürüm neyse pidesi ne oluyor tabağa tavuğu koyup yanında salata miss gibi olurdu
Haklısın Kaptanim
Telafi edecem yarına kadar

Belki yarına süpriz yapmak istiyodur tartıcık, bekleyelim bakalım gidicek bence
Bir yerde bir yanlış var ama ben diyeti bozmazsam o yanlış da düzelir eksileri görürüm. Her gün tartılmayın diye boşuna demiyorlar işte. Çok haklılar.. haftaya öyle yapmayacağım :)

Az önce tartıldım 75,7.
Hayır kendimden gizli mi yiyorum anlamadım ki?ya da su kalorili bir şey oldu da benim mi haberim yok. Neyse Pazartesi’ye kadar düzene girmezse değiştireceğim beslenmemi..
if diyeti biraz stres yapıyor. ondan olmuş olabilir biraz rahatla bence

Doğru düşünmüşsün ben onu hesaba katmadım keşke ben de senin gibi su içebilsem asla aklıma gelmiyo ya
Ben su içtiğimde zaten susamış olmuyorum. Zaten ağzınızın kurulması vücudun aşırı susuz kaldığını gösteren bir şey o aşamaya gelmeden içmelisiniz denir her zaman. Düzenli su içsen hem sağlığın açısından hem de diyetin açısından iyi olur. Benim eşim içmez pek yanı 1 tl şişe ile su koyuyorum durmadan taciz ediyorum “ su iç “ diye.. Böyle böyle alıştı en az 2 lt içiyor. Bardakla takip edemiyordum ne kadar içtiğini şişe ile daha kolay oluyor.

if diyeti biraz stres yapıyor. ondan olmuş olabilir biraz rahatla bence
75 benim çok sağlam direnç kilomdur. Zayıfken ve kilo alırken de burada en sağlam kaçamaklarım bile hemen kiloya dönüşmezdi. O nedenle zayıflama aktivitelerim de hemen eksiye dönmüyor muhtemelen. Ama muhtemelen bir kaç güne çözülür.
İf ile ilgili şöyle bir sıkıntı olabilir. Ben 11-19 arası yiyeyim dedim ama benim nadiren kahvaltım 11 e kalır, kendi rutinimde 8-9 da kahvaltı ediyordum. Sonuçta günün ilk öğünü. Uyanıyor bir kaç saat aç kalıyorum bu vücudumun pek bilmediği bir şey belki onu stres yapmıştır bilmiyorum. Bir kaç gün daha zaman verip bekleyeceğim olmazsa dediğim gibi metabolizma hızlandırıcı bir detoks yapmayı planlıyorum.

Ben lt çizgili bardak mı dersin çeşit çeşit şişeler mi dersin özeneyim diye neler yaptım yine de yok asla gideyim de bi su içeyim diyemiyorum en kötü alışkanlığım bu sanırım

Moralini bozma lütfen kuzum sende bozarsan biz ne yapalım çoğumuzu sen ayakta tutuyorsun valla :)
İnsan ister istemez çabasının karşılığını almak istiyor. Ama konu insan vücudu olunca her zaman 2X2= 4 etmiyor maalesef.. o yüzden çözüleceğine inanıyorum şimdilik beslenme diyette istikrarlı olup devam etmek istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…