Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eyvah bir seneye kalmaz burası bebeklerle dolacak ekipte çok aday var
Çok az fazlan var kısa sürede mezun ederiz seni inş çok iyi düşünmüşsün hamilelik öncesi kilo vermekle :)
Evrt 60kg hedefım 15kg hamılelıkte alsam 75e kader yeter:)))

Eyvah bir seneye kalmaz burası bebeklerle dolacak ekipte çok aday var
Çok az fazlan var kısa sürede mezun ederiz seni inş çok iyi düşünmüşsün hamilelik öncesi kilo vermekle :)
Seneye de doğum kilolarını vermek için uğraşırız inşallah

Martilikiz07 Muallim09 biraz kendinizden de bahseder misiniz ? Tanıyalım sizleri de :)
27 yaşındayım öğretmenim 2 yıllık evliyim bebek istiyoruz kilo verip hamile kalmak istiyorum en son düğünümde 59 idim sonrasında 62 64 67 derken 70 lere dayandım. Hatta 72.5 görünce hızlı bi diyet ve arkadaş desteği ile 3 kilo vermiştim bu aralar 69 larda takılıyorum iradem çok yok tabi destekçim olunca dikkat ediyorum

+1daha :)) süpersin hakkınızda hayırlısı olsun inş benim acaba niye aklıma gelmedi hamilelik öncesi diyet falan sizler ne kadar bilinçlisiniz :) yani biizimki de planlıydı ama tüm enerjim eşimi çocuk fikrine ısındırmakla geçti başka birşey yapmak aklıma gelmedi demek :)
Nihayetinde 3 yaşında bir yaramazım var

AYNı kafadaymısız evlendıkten sonra kılo alma :)))

Son düzenleme:
Okudum kabul ettim

ALLah sızlere bagıslasın canım darısı bızelee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…