- 21 Haziran 2017
- 3.809
- 10.811
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.061
Üzülme cnmBu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana (
Benim niyet çoktandır var da gelen giden yok. Hiiiç beklemeden kavuşursunuz inşallah bebişlereSizinle aynı niyetli arkadaşlarımız var cnm takımda yalnız değilsiniz.
İns hepiniz bir an önce hedefledigimiz kiloya inip bir an önce anne olursunuz.pawlover , @dennisgo Martilikiz07
Cherry Mom cnm yazmadigim varsa duzelt beni cnm
Yoo bir problem olmazKızlar bu arada esım burada uyelıgım oldugunu bılmıyor,ve ben bu platformu hafta ıcı aksam 5e kadar kullanabılıyorum haftasonları gıremıyorum bu yarısmaya katılmama engel mu eger oleyse cıkabılırım
Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Biz tüp bebek yaptıracağız doğal yolla olmuyor eşimin değerleri sebebiyle.hayırlısı bakalım+1daha:)) süpersin hakkınızda hayırlısı olsun inş benim acaba niye aklıma gelmedi hamilelik öncesi diyet falan sizler ne kadar bilinçlisiniz :) yani biizimki de planlıydı ama tüm enerjim eşimi çocuk fikrine ısındırmakla geçti başka birşey yapmak aklıma gelmedi demek :)
Nihayetinde 3 yaşında bir yaramazım var ♥
INSallah caÜzülme cnm
Eminim en kısa zamanda tekrar kalırsın
Hamişlik konusunda mı :)) E ecem847 var Allah herkesin gönlüne göre versin inş fit annelerSizinle aynı niyetli arkadaşlarımız var cnm takımda yalnız değilsiniz.
İns hepiniz bir an önce hedefledigimiz kiloya inip bir an önce anne olursunuz.pawlover , @dennisgo Martilikiz07
Cherry Mom cnm yazmadigim varsa duzelt beni cnm
Ooo suanda bıle 20 mesaj yazmısımdr:))Yoo bir problem olmaz
Menünu erkenden yazarsın günlük 5 mesaj yazarsan problem olmaz.
Nerde yaptıracağınıza karar verdiniz mi? Ben de kışın düşünüyorum aşılama olmazsa araştırmalardayımmMaşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Biz tüp bebek yaptıracağız doğal yolla olmuyor eşimin değerleri sebebiyle.hayırlısı bakalım
Ankara'da Cem hocayı düşünüyoruz bi de raporla yaptıracağız o yüzden tercihimiz Ankara tüp bebek merkezi.Nerde yaptıracağınıza karar verdiniz mi? Ben de kışın düşünüyorum aşılama olmazsa araştırmalardayımm
Şehirler farklıymışAnkara'da Cem hocayı düşünüyoruz bi de raporla yaptıracağız o yüzden tercihimiz Ankara tüp bebek merkezi.
Amin canım inşallahALLah sızlere bagıslasın canım darısı bızelee
Bu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana (
Herkes istediği diyet şeklini yapıp o menuyu,Kızlar bırtane ornek menu atarmısınızrıca etsem yoksa herkes kendısınınkınımı yapıyo:)fıkır olması acısından sevınırım
Bende Ankara'dayımAnkara'da Cem hocayı düşünüyoruz bi de raporla yaptıracağız o yüzden tercihimiz Ankara tüp bebek merkezi.
Iste regl bıtsın baslayacaz oyuzden 1ayda vermem gerekıyor 5kgyıVardır bunda da bir hayır şimdi bu ara zamanı çok iyi kullanmış olursun ideal kiloya erişip hamile kalırsın ne güzel
Spor yapmaya vaktin olursa diyetin ilk ayı olduğu için gidebilir 5 kg başta bir su ve ödem kaybı oluyor kolay gidiyor kilo sonra ki aylar bizim gibi gram gram üç aşağı beş yukarıIste regl bıtsın baslayacaz oyuzden 1ayda vermem gerekıyor 5kgyı
SIzın kılonuz ne canım kactınız kac oldunuz ne akdar surede?Spor yapmaya vaktin olursa diyetin ilk ayı olduğu için gidebilir 5 kg başta bir su ve ödem kaybı oluyor kolay gidiyor kilo sonra ki aylar bizim gibi gram gram üç aşağı beş yukarı
Yarın tartılacağım ama 74 civarıyım 81 le diyete başladım 3 ay oldu. Daha önce yine takımdaydım yazın izin aldım 65 küsürle kilo alıp geldimSIzın kılonuz ne canım kactınız kac oldunuz ne akdar surede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?