Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana(
Üzülme cnm
Eminim en kısa zamanda tekrar kalırsın

Yoo bir problem olmaz
Menünu erkenden yazarsın günlük 5 mesaj yazarsan problem olmaz.

Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Biz tüp bebek yaptıracağız doğal yolla olmuyor eşimin değerleri sebebiyle.hayırlısı bakalım

Maşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Biz tüp bebek yaptıracağız doğal yolla olmuyor eşimin değerleri sebebiyle.hayırlısı bakalım
Nerde yaptıracağınıza karar verdiniz mi? Ben de kışın düşünüyorum aşılama olmazsa araştırmalardayımm

Bu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana(
Vardır bunda da bir hayır şimdi bu ara zamanı çok iyi kullanmış olursun ideal kiloya erişip hamile kalırsın ne güzel

Kızlar bırtane ornek menu atarmısınızrıca etsem yoksa herkes kendısınınkınımı yapıyo:)fıkır olması acısından sevınırım
Herkes istediği diyet şeklini yapıp o menuyu,
Yada günlük menüsünü yazıyor cnm
Unutmadiysan bugün yediklerini yazabilirsin cnm

Iste regl bıtsın baslayacaz oyuzden 1ayda vermem gerekıyor 5kgyı
Spor yapmaya vaktin olursa diyetin ilk ayı olduğu için gidebilir 5 kg başta bir su ve ödem kaybı oluyor kolay gidiyor kilo sonra ki aylar bizim gibi gram gram üç aşağı beş yukarı

Spor yapmaya vaktin olursa diyetin ilk ayı olduğu için gidebilir 5 kg başta bir su ve ödem kaybı oluyor kolay gidiyor kilo sonra ki aylar bizim gibi gram gram üç aşağı beş yukarı
SIzın kılonuz ne canım kactınız kac oldunuz ne akdar surede?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…