- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 113
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.081
Bısey kalmamıs canım hep bırlıkte verıcez ınsallahYarın tartılacağım ama 74 civarıyım 81 le diyete başladım 3 ay oldu. Daha önce yine takımdaydım yazın izin aldım 65 küsürle kilo alıp geldim
hoşgeldin canım benimde kilom 66 larda bende bebek istiyorum ben 34 yaşındayım 6 yaşında 1 oğlum var ben ikinciyi planlıyorum kısmet olursa28yasındayım 1senlık evlıyım evlenmeden once 62kıloydum suan malesef 66 bebek yapmaya karar verdık ve kılo vermek ıstıyorum:))herkese kocaman muck
çok geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünmeBu arada ben hamıle kaldım bu ay ve dustu kızlar((hatta dedımkı kılo vermedım hemen hanıle kaldım dedım belkıde oyuzden Allah nasıp etmedı bana (
en kısa zaman da kucağına alırsın inş canımBenim niyet çoktandır var da gelen giden yok. Hiiiç beklemeden kavuşursunuz inşallah bebişlere
amin canım inş
Canım cok tesekkurler hedeflerımız aynı:)hoşgeldin canım benimde kilom 66 larda bende bebek istiyorum ben 34 yaşındayım 6 yaşında 1 oğlum var ben ikinciyi planlıyorum kısmet olursa
çok geçmiş olsun canım. öyle şeyler düşünme
en kısa zaman da kucağına alırsın inş canım
amin canım inş
ALLah sızlere bagıslasın canım darısı bızelee
Hoşgeldiniz kızlarMaşallah Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımıza. Biz tüp bebek yaptıracağız doğal yolla olmuyor eşimin değerleri sebebiyle.hayırlısı bakalım
15 dk leslie , 1 saat yürüyüş K KARDELELEN
Menü hurma diyeti
Yazıyorumki kimse salmasın daha gün bitmedi
İnşallah tartıda iyi gelir
Ne halt ettik bende bilmiyorum
Aaa , telefonun axizliği sürekli reklam
Ben tok kalmak için genelde protein yiyorum ama ağır spor yapmıyoruz kas alır mıyız bilmem yaptığımız cardiolarla..
Yarım saat göbek yağları yakacağız dedik bende incelme var ama tartıda fark yok :)Ne halt ettik bende bilmiyorum
Koptunuz bu hafta o video bu videoBen tok kalmak için genelde protein yiyorum ama ağır spor yapmıyoruz kas alır mıyız bilmem yaptığımız cardiolarla..
Niden hakkımızı yiyorsun kardeşim :)))Koptunuz bu hafta o video bu video
Yemiyorum,ben diyetteyim yermiyim.Niden hakkımızı yiyorsun kardeşim :)))
Ben pişman değilim tığ gibi oldum kalın bir tığ hahahaha
Yalnız vücut şaşırmadı biz şaşırdıkYemiyorum,ben diyetteyim yermiyim.
Vücudunuz şaşırdı o kadar videoyu görünce
Ya bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun diyemedim..Desenize senin gibin pasta yimedik
Sağol canımYa bu arada oğlunun doğum günü kutlu olsun diyemedim..
Olsun ne yapalım sen onu hallletmişindir yılda kaç kez doğumgünü oluyor :) Kasım'da da benim ki ya yol yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?