- 21 Haziran 2017
- 3.813
- 10.820
- 208
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.201
Cnm bende öğlen tartilim sabah ki yurusle kurtarabilirim belkipışık :)))) gözaltlarım bile şuan 1 er kilo gelirkendime geleyim hafif bir spor yapayımda bakarız
Aynen aynen inş biraz gitmiş olurCnm bende öğlen tartilim sabah ki yurusle kurtarabilirim belki
O da olurr canım bence iyi haber bu :)) tebrik ederimFermuarı kapanmayan bi elbisem vardı, fermuarı kapandı şükür ama 3 kat göbüş oluştuAyaktayken düz olan göbek oturunca niçin 3 kat olur
Hayır canım. Ben toparlanim. Pilatese başlıcam inşallah. Bebeğim tam ek gıda ya alışsın daha 5 aylık. Şimdilik plank ve yürüyüş yapiyorum
Darısı hepiciğimizeeO da olurr canım bence iyi haber bu :)) tebrik ederim
Aynen cnm denemekten birşey kaybetmemAynen aynen inş biraz gitmiş olur
Ne guzel hedefiniz kacKızlaaarrKahvaltı etmeden bida bi tartılıyım dedim 52.3
Hoşgeldin cnmMeraba bende geldim 24 yasindayim dogum sonrasi kilolarimi veremedim sizinle vermeknistiyorum insallahkilom 65 hedef 55 ❤
HoşgeldinizMeraba bende geldim 24 yasindayim dogum sonrasi kilolarimi veremedim sizinle vermeknistiyorum insallahkilom 65 hedef 55 ❤
Kiskanmaya başlıyorum bakkKızlaaarrKahvaltı etmeden bida bi tartılıyım dedim 52.3
Gel bu hafta yarışalım kaybedene ceza verelimmKiskanmaya başlıyorum bakk
Ayy bende bı 52 insem muhteşem olacak
YemiyoruzKizlar ne yapiyosunuz bn veremiyorum nasil veriyorsunuz bu kilolari biraz bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?