Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Listede olmadığın için farketmez şuan listede olan arkadaşların kilolarını öğlen olmadan bekliyoruz sende iki haftalık deneme sonrası girmiş olursun inş listeye

Ben girmeyi unutuyorum siteye o yüzden alınmazsam alınmam yoksa inş girerim diye düşünüyorum

Tandır ekmeği mi tam buğday çavdar denesen belki daha iyi olur canım beyaz ekmek karnını çabuk acıktırıyor insanın afiyet olsun :)

kızlar günaydınlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz geçmişi tam okuyamadım bizleri etiketleyip yazarsanız kilonuzu iyi olur bugün biraz koşturmaca var benim malum bi ara listeyi hazırlarım
Evet bende yeniyim.

kızlar günaydınlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz geçmişi tam okuyamadım bizleri etiketleyip yazarsanız kilonuzu iyi olur bugün biraz koşturmaca var benim malum bi ara listeyi hazırlarım

Günaydın ben sabah tartılmayı unuttum henüz listeye dahil değilim zaten yarın paylaşacağım

79.1.
Sabah ac karna ılık su içiyorum.
Kaşarlı omlet.
Bir kase yoğurt doğal kendim yaptığım.
Bir iki dilim domates
Biir iki tanede peynir.
3 cay bardağı şekersiz çay
Somun ekmeğinin çıtır yerinden. Alıyorum.
Gün içinde 2.5 litre su.
Öğlen ve akşam menülerimi de akşam yazarım. Olurmu

kızlar aranızda spor salonuna giden var mı?
Hayır canım. Ben toparlanim. Pilatese başlıcam inşallah. Bebeğim tam ek gıda ya alışsın daha 5 aylık. Şimdilik plank ve yürüyüş yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…