- 6 Mart 2019
- 120
- 272
- 33
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.161
MerhabaHayırlı geceler :)
Bende aranıza katılmak isterim
Ben varımHaftaya ne gibi birşey yapsam acaba da + gelsemyine bir macera peşindeyim sıvı diyeti mi yapsam ya keşke bugün hepimiz sıvı yapsaydık öyle mi karar alssak Perşembe sıvı günü olsa ?? :))) Bütün ekip yapmadan yapmam.
Amin canımHoşgeldiniz kızlar
Allah gönlünüze göre versin
Insalllah csnım hosbuldukYeni gelen arkadaşlar hepiniz aramıza hoşgeldiniz umarım en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız
Evet öyle oldu kuzum :))) çok geç yattım oğlumda 6.30 da kalktı uykusuzluktan ödem yaptık bu sefer iyi mi :)))) ben baya geç tartılacağımm şimdi bir bu koltuk bir karşı koltuğa yatma sporu yapıyorumBenim spordaki ortimCherry Mom bisiklet tepesinde sanırım, sesi çıkmadığına göre şu an kendini orada paralıyor olmalı :)
Biraz spor yapıp öyle tartılmak hedefi uyandım ama tartılmiciğiimmHadi uyanın tartılın artık hepinizi ayrı ayrı çok merak ediyorum
Günaydın katıldın bile :)) kilonu burdan bize yazman yeterli canım .listede plank yok evet daha önce bölgesel egzersiz puanından hesaplamıştık yine öyle yaparız hergün gün sonunda menü yazarken sporlarını da ekleyipŞimdi ben nasıl katılacağım. Yarın kiloma bakip profile mi yazacam bide ne yediğimi bide ben listede plank görmedim ben onu ve yürüyüşü yapiyorum. 5 aylık bebeğim var. İnşallah sıkıntı olmaz.
1.saydaki kuralları okuyarak katılmak istersen /okuyup kabul ettiğini / yazmanı rica ederiz canımNasıl katılıcaz ne yapmamız gerekiyor
Günaydın hoşgeldin canım aynı şekilde seninde ilk sayfayı okuyup teyit etmeni rica ederizHayırlı geceler :)
Bende aranıza katılmak isterim
GUnaydınn canım hosbulduk:)Günaydın Kızlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlar tekrardan hosgeldiniz.
Martilikiz07
Muallim09
M melanko
sevgikelebegi_
-600 bence çok iyi canım :)) tebrikler günlere rağmen süper :))Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ben bugün 75.2 yım gram gram gidiyor ama gidecek
Günaydın katıldın bile :)) kilonu burdan bize yazman yeterli canım .listede plank yok evet daha önce bölgesel egzersiz puanından hesaplamıştık yine öyle yaparız hergün gün sonunda menü yazarken sporlarını da ekleyipkardelelen321 arkadaşımızı etiket yapabilirsin spor listelerini kendisi hesaplıyor :) hoşgeldin aramıza
1.saydaki kuralları okuyarak katılmak istersen /okuyup kabul ettiğini / yazmanı rica ederiz canım
Günaydın hoşgeldin canım aynı şekilde seninde ilk sayfayı okuyup teyit etmeni rica ederiz ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?