Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim spordaki ortim Cherry Mom bisiklet tepesinde sanırım, sesi çıkmadığına göre şu an kendini orada paralıyor olmalı :)
Evet öyle oldu kuzum :))) çok geç yattım oğlumda 6.30 da kalktı uykusuzluktan ödem yaptık bu sefer iyi mi :)))) ben baya geç tartılacağımm şimdi bir bu koltuk bir karşı koltuğa yatma sporu yapıyorum

Günaydın katıldın bile :)) kilonu burdan bize yazman yeterli canım .listede plank yok evet daha önce bölgesel egzersiz puanından hesaplamıştık yine öyle yaparız hergün gün sonunda menü yazarken sporlarını da ekleyip kardelelen321 arkadaşımızı etiket yapabilirsin spor listelerini kendisi hesaplıyor :) hoşgeldin aramıza

Nasıl katılıcaz ne yapmamız gerekiyor
1.saydaki kuralları okuyarak katılmak istersen /okuyup kabul ettiğini / yazmanı rica ederiz canım

Hayırlı geceler :)
Bende aranıza katılmak isterim
Günaydın hoşgeldin canım aynı şekilde seninde ilk sayfayı okuyup teyit etmeni rica ederiz

Günaydın
Okudum ancak bu hafta kilo bildirimi yapmasam olur mu çünkü yoldayım işe gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…