Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay evet 7 binler bana çok güzel eksiler getirmişti bu sabah da iyi bir eksi görsem fena olmazdı ama bu kez +300 getirdi :) muhtemelen ödemdir ama 100 gr da kilo kaybedemedim mi bu aktivite ile.. diren matematik diyorum şu an vücudumun saçmalıklarına bakarak :)

Kızlar ceza menüsü konusunu netleştirelim ve cidden herkes uygulasın uygulamayanın kellesi vurulaaa
Oylamaya sunuyorum :)) başka fikri olanda ayrıca yazsın lütfen
  1. Menüsünde kaçamak olan ( tatlı hamur işi asitli gıdalar abur cubur vs) ertesi gün sıvı diyeti yapsın.
  2. Ertesi gün hurma diyeti yapsın
  3. Hurma -Sıvı kişi kendine göre uygun olanı seçsin yapsın
  4. Spor listelerinin kaydını o hafta o kişi tutsun..
toplight Nefesimmmsin

Şoklardayım lakin sen bi hafta iyi bi hafta normal veriyosun fazla beklemiyodum açıkçası hepimiz öyle veriyoruz aslında.şimdi denizcim o yeşil çayı bırak içtiğin herşey artı getirir zaten, ılık bi duş al kurulanırken bi müzik dinle seni sakinleştirsin sonra ister tartıl ister kahvaltını yap haftaya hedefin seni bekliyo eski sistemle devam edersin takılma

Bence spor listesi kaydı tutmak tartıda eksi yazmaz bir spor cezası da olsa iyi olmaz mı? kardelelen321 her hafta ben mi tutacağım derse son derece haklı o zaman + gelen tutabilir ama ekstra spor da yapmalı bence. Ay bu haftanın artısı benim ekstra spor yapacağım da bir gülme geliyor bana :)

Okul nedeniyle ben de pek spor yapamıyorum çünkü halim kalmıyor. 10.30 da ara öğün cennet hurması yedim orta boy.
Haftanın 5 günü ders var mı canım ?
Menünü parça parça değilde gün sonu veya ertesi sabah yazarsan toptan görmüş yorumlamış oluruz :)

Hm doğru diyorsun hani caydırıcı olur diye düşünmüştüm
Spor zaten her gün spora ek +15 dedik ama ?? Menü olarak açık kaldı diye yazdım

Haftanın 5 günü ders var mı canım ?
Menünü parça parça değilde gün sonu veya ertesi sabah yazarsan toptan görmüş yorumlamış oluruz :)
Msj yazmak olsun diye yazmıştım öyle yapayım. Evet okul her gün 15.00 kadar ama bende güç kalmıyor bugün yürüyüş yapmaya çalışacağım

Haklısın canım sürekli tartılarak kendimi çok gerdim. İçmeyi kesiyorum dediğin gibi onlar da artı yazacak üst üste içtiğim için.
iki haftada bir alt dirence geliyorum ondan öyle oluyor. +1 değil de - 500 gr bile olsaydım bir dahaki hafta 72 olacaktım muhtemelen. Şimdi 75 i kıralım bakalım. Gerisi gelir.. sana yolladığım detoksu yapacağım. Yine böyle aşırı spor ile hiç kilo veremeyip vücudu strese soktuğum zaman diyetisyen yazmıştı çok iyi gelmişti.. bu kez de öyle olur umarım.

Detoksa başlamam gerekiyor bence.. yarın alış veril yapayım da 3 gün yapayım bari.. o sonuç verir muhtemelen.. if ile kilo alan tek kişi de benim herhalde :)
İftenmi spordanmu aldın belli değil canım emnisin de gitmedi sonuçta

İftenmi spordanmu aldın belli değil canım emnisin de gitmedi sonuçta
Bence yaptığımız cardiolar sebep oldu ama şöyle bir durum var gerçekten göbeğimiz küçüldü.. dediğin gibi kas aldık belki de. Bu da iyi bir şey biraz metabolizmamız hızlanmıştır haftaya faydasını görürüz eğer öyleyse

Kuzum bu hafta sadece pazartesi tartılıp kaldırıyoruz o kendini bilmez aleti söz mü :)

Kasa çevirmiş olmayasın denildiği gibi. Cidden kaçamağın da yok hayretler olsun
İpi yedim herhalde, mideme oturdu :) ya detaylı ölçüm yaptırsak biliriz işte. Tartıya takılmayın diye boşuna demiyorlar. Bariz bir şekilde inceldim diyete uydum kaçamak yapmadım ama hala + olması bana da kas aldığımı düşündürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…