- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #315.321
Söz tabiki.. hep öyle yapıyorduk kafamız rahattı bu nasıl bir çile ya.. Pazartesi Cuma harici tartılmak yok.Kuzum bu hafta sadece pazartesi tartılıp kaldırıyoruz o kendini bilmez aleti söz mü :)
İf bile yaptın bide hurma yapamak istermisinİpi yedim herhalde, mideme oturdu :) ya detaylı ölçüm yaptırsak biliriz işte. Tartıya takılmayın diye boşuna demiyorlar. Bariz bir şekilde inceldim diyete uydum kaçamak yapmadım ama hala + olması bana da kas aldığımı düşündürüyor.
+15 dakika geçerli ise liste de tutabilir bence de :)Hm doğru diyorsun hani caydırıcı olur diye düşünmüştüm
Spor zaten her gün spora ek +15 dedik ama ?? Menü olarak açık kaldı diye yazdım
Aa ciiden mi e hurma yaptım -600 yazmıştınEvet aynı 74.8
Hurmadan şekeri oynatır mı diye biraz uzak duruyorum ama olmadı yarın yapayım, yine açlık tokluk şekerimi ölçerim ve eğer şekerde sıkıntı yaşarsam bozar normal diyete dönerim.İf bile yaptın bide hurma yapamak istermisin
Ama o artıyı vermiş oldu. Bir önceki gün kaçamaklardan artıdaydı yaAa ciiden mi e hurma yaptım -600 yazmıştın
56.2 cnmNefesimmmsin güncel kilon ne kuzum tartıldın mı
alwaysnforever yine yok zaten 10 gündür hiç girmemiş..
HeeeeeeeeAma o artıyı vermiş oldu. Bir önceki gün kaçamaklardan artıdaydı ya
Artıtdım yaAa ciiden mi e hurma yaptım -600 yazmıştın
Hurmanın şekeri hızlu yükselrmediği söykeniyor ama hiç ölçmedim tabi bi dene derim dokunursa bırakursın.sonuçta uzun açlıkta zararlı şeker hastalarına if gibiHurmadan şekeri oynatır mı diye biraz uzak duruyorum ama olmadı yarın yapayım, yine açlık tokluk şekerimi ölçerim ve eğer şekerde sıkıntı yaşarsam bozar normal diyete dönerim.
ben de diyette hurma tüketiyorum ve sıkıntı olmuyor ama 21 hurma etkiler belki diyorum. Yoksa ara öğünde keyifle yiyorumHurmanın şekeri hızlu yükselrmediği söykeniyor ama hiç ölçmedim tabi bi dene derim dokunursa bırakursın.sonuçta uzun açlıkta zararlı şeker hastalarına if gibi
Bir saat sonra tartılacağım artık ne çıkarsa o..toplight Nefesimmmsin
***5. Takım 640. Etap***
toplight (79/
Leyl-i-fer (74.8/ sabit)
emnis (74.4/74.3/0,1/%0,13)
matruj1 (61.5/sabit)
alwaysnforever (54.4//) ikinci kez bildirimde bulunmadı.
kardelelen321 (89,8/89,5/0,3/%0,33)
dennisgo (75/)
guziss35 (70.6/70,2/0,4/%0,57)
Libas7 (75.8/75,2/0,6/%0,79)
Nefesimm02 (55.7/56.2/-0,5/%-0,90)
pawlover (52.9/52.3/0,6/%1,13)
5. Takım Ortalaması:
Ben 15 ile günü bitirebilmiştim canım suyu da koyarsın şekerleri düşerben de diyette hurma tüketiyorum ve sıkıntı olmuyor ama 21 hurma etkiler belki diyorum. Yoksa ara öğünde keyifle yiyorum
Tamam yarın deneyeyim olmadı.. hurma diyetini düşününce hep et yeme isteği oluşuyor kafamda umarım tamamlarım :) peki bir gün mü iki gün mü yapsam? İki günse hurma alayım bugün..Ben 15 ile günü bitirebilmiştim canım suyu da koyarsın şekerleri düşer
Aynen canım her gün bir de 30 dakika yaptık. Haftada 3 gün 15 dakika yeterdi bence de. Bundan sonra öyle yaparız biz de :)dennisgo en büyük yanlış hergün bu kadar ağır spor yapmak .. eğer cardio yapacaksak haftada 3 günü geçmemeli ama yürüyüş Leslie falan hergün yapılabilir .. biz ipin ucunu kaçırdık sanki :)
İlk iki gün çok verdiyor diyorlar canım sen başla zor geçerse devam etmezsin zaten moralin bozuldu ya iyi olur senin içinTamam yarın deneyeyim olmadı.. hurma diyetini düşününce hep et yeme isteği oluşuyor kafamda umarım tamamlarım :) peki bir gün mü iki gün mü yapsam? İki günse hurma alayım bugün..
Canım 10 kilo değil mi fazlan. 2 bilemedin 3 ay içinde verirsin. Tabi yediklerine dikkat edip spor yaparsan... Takımın da desteğiyle çok kolay başaracağına eminimGercektenmi yolum kısa veririm insallah suan cok mutlu ettiniz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?