Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İf bile yaptın bide hurma yapamak istermisin

Hurmadan şekeri oynatır mı diye biraz uzak duruyorum ama olmadı yarın yapayım, yine açlık tokluk şekerimi ölçerim ve eğer şekerde sıkıntı yaşarsam bozar normal diyete dönerim.
Hurmanın şekeri hızlu yükselrmediği söykeniyor ama hiç ölçmedim tabi bi dene derim dokunursa bırakursın.sonuçta uzun açlıkta zararlı şeker hastalarına if gibi

toplight Nefesimmmsin
***5. Takım 640. Etap***

toplight (79/

Leyl-i-fer (74.8/ sabit)
emnis (74.4/74.3/0,1/%0,13)
matruj1 (61.5/sabit)
alwaysnforever (54.4//) ikinci kez bildirimde bulunmadı.
kardelelen321 (89,8/89,5/0,3/%0,33)
dennisgo (75/)
guziss35 (70.6/70,2/0,4/%0,57)
Libas7 (75.8/75,2/0,6/%0,79)
Nefesimm02 (55.7/56.2/-0,5/%-0,90)
pawlover (52.9/52.3/0,6/%1,13)

5. Takım Ortalaması:

Hurmanın şekeri hızlu yükselrmediği söykeniyor ama hiç ölçmedim tabi bi dene derim dokunursa bırakursın.sonuçta uzun açlıkta zararlı şeker hastalarına if gibi
ben de diyette hurma tüketiyorum ve sıkıntı olmuyor ama 21 hurma etkiler belki diyorum. Yoksa ara öğünde keyifle yiyorum

Bir saat sonra tartılacağım artık ne çıkarsa o..

Ben 15 ile günü bitirebilmiştim canım suyu da koyarsın şekerleri düşer
Tamam yarın deneyeyim olmadı.. hurma diyetini düşününce hep et yeme isteği oluşuyor kafamda umarım tamamlarım :) peki bir gün mü iki gün mü yapsam? İki günse hurma alayım bugün..

Aynen canım her gün bir de 30 dakika yaptık. Haftada 3 gün 15 dakika yeterdi bence de. Bundan sonra öyle yaparız biz de :)

Tamam yarın deneyeyim olmadı.. hurma diyetini düşününce hep et yeme isteği oluşuyor kafamda umarım tamamlarım :) peki bir gün mü iki gün mü yapsam? İki günse hurma alayım bugün..
İlk iki gün çok verdiyor diyorlar canım sen başla zor geçerse devam etmezsin zaten moralin bozuldu ya iyi olur senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…