Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İlk iki gün çok verdiyor diyorlar canım sen başla zor geçerse devam etmezsin zaten moralin bozuldu ya iyi olur senin için
Tamam bugün hurma alayım iki gün yapmak için.. zorlanmazsam devam ederim. Hem de + gelme cezamı da çekmiş olurum :) spor da yapacağım ama kesinlikle bugün değil. Belki yürüyüş yaparım ama fazlasına şu an bacaklarım dayanamaz bence :)

Tabi tabi yapma canım bundan sonra Perşembe akşamları da ağır spor yapmayalım

Tabi tabi yapma canım bundan sonra Perşembe akşamları da ağır spor yapmayalım
Evet bence de. Hatta Perşembe dinlenme günü olsun. Hemen her gün spor yapıyoruz zaten bir gün de dinlenelim.. haftada 3 gün 15 dakikadan fazla cardio yapmayalım.. diğer sporlarımıza aynen devam edelim..

Direk kuru kayısı yesek olmaz mı
yada activia gibi :)
Activia tarzı şeyler beni ürkütüyo içinde ne olduğundan emin olmadığım için daha bilgili biri yanıtlasa daha iyi olur Kuru kayısı olur heralde ondan da emin değilim ben çayını seviyorumm

Ölç bakalım yarın aç karnına kendini ben ölçmüştüm geçen sefer diyet yaptığımda bi ayda 3,5 kilo gitmişti ama belim 6 cm incelmişti

Ölç bakalım yarın aç karnına kendini ben ölçmüştüm geçen sefer diyet yaptığımda bi ayda 3,5 kilo gitmişti ama belim 6 cm incelmişti
Başlarken ölçmedim o nedenle incelemeyi bilmiyorum ama içine giremediğim kot pantolonları tekrar giymeye başladım. Şimdi bir altını hedefliyorum. Kıyafetlerden anlıyorum ben de incelmeyi.

Bireysel sıramalarda belli olmuş çok gerilerdeyiz hele ben valla bu çabaya böyle bilmiyorum

Bir sonraki sıralamada yukarılara tırmanırız bir şey olmaz.. bizimki kilo değil kas kas :)

toplight Güncel kaptanım kendinizi ekleyip bir bakarsınız :)
Ekip fena (
***5. Takım 640. Etap***

toplight (79/

Leyl-i-fer (74.8/ sabit)
emnis (74.4/74.3/0,1/%0,13)
matruj1 (61.5/sabit)
alwaysnforever (54.4//) ikinci kez bildirimde bulunmadı.
kardelelen321 (89,8/89,5/0,3/%0,33)
dennisgo (75/76/-1/%-1,33)
guziss35 (70.6/70,2/0,4/%0,57)
Libas7 (75.8/75,2/0,6/%0,79)
Nefesimm02 (55.7/56.2/-0,5/%-0,90)
pawlover (52.9/52.3/0,6/%1,13)

5. Takım Ortalaması:

Tatlım illaki bu emeklerinin karşılığı var. Kısa vadede tartı ın durumu seni üzmüş olsa da uzun vadede mutluluğu yakalayacaksın. Ayrıca bedeninin bi oyunu da değil bence bu yağ yaktın kas yaptın. Bu da kötü bişey değil sonuçta. Ben şu fazlalıkları bi atayım kas yapmaya ağırlık vericem. Çünkü kaslı beden otomatik olarak aldığın kaloriyi yakıyor. Kaslı beden daha güçlü ve sağlıklı beden.

Haklısın canım kas arttıkça metabolizma hızlandığı için aslında uzun vadede kas almanın avantajını yaşıyorsun. Uzun soluklu çok kilo kaybedilen diyetlerde kas miktarı artarsa metabolizma hiç yavaşlamıyor. Daha önce bunu yaşamamıştım. Yine benzer bir şey yaşayacağım sanırım.

Bu hafta nota alıyoruz kızlar silkelenme vakti şu ekip sinerjisinde nasıl böyle başarısız bir ekip ortaya çıkıyor çok mu goy goy yaptık zeki ama çalışmıyor muyuz neyiz
Gerçekten nasıl oldu bu hiç anlamadım. O kadar yazıyor menü paylaşıyoruz, beraber motiveyiz.. neyse hedefe giden yolda ufak bir kaza yaşadık. Haftaya notamızı sildirip derece yapalım kızlar.. sonuçta bunu yapabilecek güçteyiz

Activia tarzı şeyler beni ürkütüyo içinde ne olduğundan emin olmadığım için daha bilgili biri yanıtlasa daha iyi olur Kuru kayısı olur heralde ondan da emin değilim ben çayını seviyorumm

Diyetisyene gittiğimde listede vardı activia bende bilmiyorum

Diyetisyene gittiğimde listede vardı activia bende bilmiyorum
Sadesi için bir şey diyemeyeceğim ama meyvelilerlin bazıları çok şekerli oluyor. Yanlış hatırlamıyorsam müslili çok şekerliydi. Bağırsak çalıştırmak için alıyorsun şeker yükleniyorsun bazılarında. Bu nedenle kefir daha masum geliyor bana bağırsak çalıştırmak için..

Valla bir garip hafta geçirdik ekip birincisi pastaları götüren pawlover artık siz düşünün

Böyle seçenek sunma fikrini beğendim. O seçeneklerden biri saf protein günü de olabilir. Hani sabah 2 yumurta, peynir, ekmeksiz kahvaltı. Öğle yulaf lapası yada yoğurt - süt ile yulaf. Akşam et. Dukan saf protein menüsü tarzı. Seçeneklerden kişiye uygun olan ne ise onu yapar

çünkü sizden eskiler var yukarıda .uzun zamanda daha çok eksi kilo olabiliyo tabiiki.herkes benmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…