- 23 Mart 2016
- 30.166
- 90.836
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.041
Aynen canım takip ediyorum. Hamilelik haberini başka doktordan aldık doktorum izinli olduğu için. Tüp bebek ilaçları da oluyor ya o doktor ilaçlara aynen devam doktorun ne zaman kesileceğini söyleyecek dedi. Tabii ben haber aldıktan sonra kestim glucophage içmeyi. Kendi doktorum dönünce içmiyor değil mi insülin ilacı diye panikle aramış. endokrine giderken ben evde şeker takibine başlamıştım bile :)Hımmm anladım canım .valla sen doktor gibsii n şimdi bile nasıl dikkat ediyorsun ozmanda takip edersin hep eminim..Senin dış gebeliğin bunlarla hiç ilgisi yok ama demi yani sorun şeker değildi zaten değil mi
A çok iyi bunuda bilmiyordum evet biraz hamilelik sürecinde bunalabilirsin ama o aşkla seni çok etkileyeceğini düşünmüyorum :)Aynen canım takip ediyorum. Hamilelik haberini başka doktordan aldık doktorum izinli olduğu için. Tüp bebek ilaçları da oluyor ya o doktor ilaçlara aynen devam doktorun ne zaman kesileceğini söyleyecek dedi. Tabii ben haber aldıktan sonra kestim glucophage içmeyi. Kendi doktorum dönünce içmiyor değil mi insülin ilacı diye panikle aramış. endokrine giderken ben evde şeker takibine başlamıştım bile :)
Zaten şöyle bir durum var bir endokrin hemşiresi atıyorlar sana her hafta ölçümlerini alıyor dozunu belirliyor doktorla görüşüp.. benim hemşirem çok tatlıydı, sadece Doğuma kadar seni biraz sıkacağız ama Doğumdan sonra peşini bırakacağız diyordu :)
Dış gebelik bundan bağımsız bir şey. Zaten Tüp bebek transferlerinde de sık görülüyor. Ama kanallarım alındığı için artık kaçacağı yer kalmadı embriyonun :)
Sağolasın tatlım Burnum tıkalı zaten canım ağzımdan nefes alıyorum bu sefer de ağzım kuruyor bol bol su içiyorumGeçmiş olsun canım. Umarım bir an önce iyileşirsin. Bol bol suyunu iç bu süreçte hastalıkla su içmek de önemli bence genelde kafayı kaldıramayınca unutuyoruz
Teşekkür ederim canım:)Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım:)
Gayet iyiyim canım. Şimdi Öğle yemeğimi yedim. Ben çorbamı içerken Ceren uyudu. Onu yatırcam neskafe içip koşu bandına çıkmayı planlıyorum. Açlık pek hissetmedim. Sende durumlar nasılkardelelen321 nasıl gidiyor sıvıııı :)))
Dinlemiyorum valla ev aldı başını gidiyor ama
Bende öyle gayet iyiyim sadece başım ağrıyor ama sıvı ile ilgisi yok geceden başladı .Gayet iyiyim canım. Şimdi Öğle yemeğimi yedim. Ben çorbamı içerken Ceren uyudu. Onu yatırcam neskafe içip koşu bandına çıkmayı planlıyorum. Açlık pek hissetmedim. Sende durumlar nasıl
Olsun boşverrrrr kendini kötü hissetme sen kendine bak sadeceDinlemiyorum valla ev aldı başını gidiyor ama
Bide öyle deniyim bakiimEvet evet 7 tane yenmiyor ben 3 tane yoğurtla 2 tane türk kahvesiyle falan yemiştim :)
İnşallah çok teşekkür ederiimTedavi senin motivasyonunu nasıl da yükseltiyor.. 100 gr bile olsa mümkün olan en düşük kilodan başlamak için her şeyi yapıyorsun. Tüm çabaların, çabucak karşılığını bulur umarım canım.
Tabii canım çok da etkilenmem o aşka :) zaten yersen de insülin vuracaksın. Bu arada şekerin düşerse de hemen diyet olmayacak şekilde kola içeceksin diyorlar. En güzeli bu bilgiydi :)A çok iyi bunuda bilmiyordum evet biraz hamilelik sürecinde bunalabilirsin ama o aşkla seni çok etkileyeceğini düşünmüyorum :) ☺
Ben akşam yoğurtla muzu blender dan geçirip yemeyi düşünüyorum ama yanlış bişey yapmıyorum umarımBende öyle gayet iyiyim sadece başım ağrıyor ama sıvı ile ilgisi yok geceden başladı .
Ben kahvaltı da çorba içtim baya geç içtipim için başka bişey içmedim henüz he birde Nescafe bu sefer yarı yarıya sütlü içtim bilerek :)
Akşama kabak rendeleyip haşlasam yoğurtla yesem olur sanki ?? Yoksa yine çorba mı içeyim L Libas7 sen ne diyorsun bu konuda :))
Sağol canımkardelelen321 cnm dana da gecmis olsun
Ay çok tatlı ya.. çocuklarını ağırlık gibi kullanıp egzersiz yapanlar var ya seninki bana onu hatırlattı :)
Muz kalorili olmaz mı? Elma olsa mesela.. şeftali ya da ananas da olabilir..Ben akşam yoğurtla muzu blender dan geçirip yemeyi düşünüyorum ama yanlış bişey yapmıyorum umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?