- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.061
Teşekkürler canım 75 kabusundan uzaklaşıyorum nihayet.. artık 72 ye kadar önüm açık :)
O egzersiz calinan anneler icin pek uygun degilAy çok tatlı ya.. çocuklarını ağırlık gibi kullanıp egzersiz yapanlar var ya seninki bana onu hatırlattı :)
SenleTeşekkürler canım 75 kabusundan uzaklaşıyorum nihayet.. artık 72 ye kadar önüm açık :)
Benimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun
Acilen bebek ağırlığa ihtiyacım var bölgesel egzersizlerimi yapamıyorummmmmmO egzersiz calinan anneler icin pek uygun degil
Ins en kisa zaman da sende cocugunla oyle egzersizleri yaparsin cnm
Bebeklerimize daha düşük kiloda kavuşmak için, sağlıklı bir hamilelik için bugün
Aynen muzu az koyMuz kalorili olmaz mı? Elma olsa mesela.. şeftali ya da ananas da olabilir..
kesinlikle hiç bilgim yok bu diyet hakkında ama konuşuyorum :)
Ay ben sırtında bebesi şınav çeken gördüm önünde saygı ile eğildim :) ben çocuksuz yapamıyorum o bir de çocukla.. pes doğrusu :)Benimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun
Tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.Aynen canım takip ediyorum. Hamilelik haberini başka doktordan aldık doktorum izinli olduğu için. Tüp bebek ilaçları da oluyor ya o doktor ilaçlara aynen devam doktorun ne zaman kesileceğini söyleyecek dedi. Tabii ben haber aldıktan sonra kestim glucophage içmeyi. Kendi doktorum dönünce içmiyor değil mi insülin ilacı diye panikle aramış. endokrine giderken ben evde şeker takibine başlamıştım bile :)
Zaten şöyle bir durum var bir endokrin hemşiresi atıyorlar sana her hafta ölçümlerini alıyor dozunu belirliyor doktorla görüşüp.. benim hemşirem çok tatlıydı, sadece Doğuma kadar seni biraz sıkacağız ama Doğumdan sonra peşini bırakacağız diyordu :)
Dış gebelik bundan bağımsız bir şey. Zaten Tüp bebek transferlerinde de sık görülüyor. Ama kanallarım alındığı için artık kaçacağı yer kalmadı embriyonun :)
Afiyet olsun canım çok güzel görünüyorÖğlen yemeğim nektarin ve çilek :)
Evet canım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama maalesef devam etmedi, dış gebelik oldu. Şimdi dinlenme sürecindeyim tekrar deneyeceğim. Bu arada tedavide aldığım fazla kilolardan kurtuluyorum.Tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Tahmin edebiliyorum cnm ektra spor oluyor isteBenimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun
Meyvelerin tadı yok ekşi :)Afiyet olsun canım çok güzel görünüyor
İnşallah canım, dualarımız sizinleAcilen bebek ağırlığa ihtiyacım var bölgesel egzersizlerimi yapamıyorummmmmm
Teşekkürler canım umarım seneye bu açıdan benim yılım olur :)
Muzu koymasam da olur. Hatta akşam ayran içsem olmaz mıAynen muzu az koykardelelen321 kuzum aslında onu öğlen yeseymişsin daha iyiymiş ben meyve olayını akşama bırakmayacağım
Olurda aç kalma :)İnşallah canım, dualarımız sizinle
Muzu koymasam da olur. Hatta akşam ayran içsem olmaz mı
Tahmin edebiliyorum cnm ektra spor oluyor isteBenimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun
En guzeli cnm en kisa zaman da bebeislerinizin yanaklarini da opersiniz insBebeklerimize daha düşük kiloda kavuşmak için, sağlıklı bir hamilelik için bugünpawlover hurma ben kabak kemiriyoruz :)
AA nektarin çilek ekşi mi olur ya.. çok tatlı olması beklenemez ama ekşi de düşünmemiştim :) neyse sen zAten çok meyve şekeri aramadığın için belki böylesi daha iyidir :)Meyvelerin tadı yok ekşi :)
Ben de eşime akşam balık yiyelim diyorum hayırdır bozdun mu hurmayı diyoo aa dedim ben hurma yiyodumSu içirmesi güzel bence :) her gün bir öğünü hurma yedirmek lazım sana :)
Bende hiç açlık olmadı ama yemek yeme isteği aşırıydı. Şimdi tekrar hurma yap desen biraz ara vereyim, yemek yiyeyim ondan sonra derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?