Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay çok tatlı ya.. çocuklarını ağırlık gibi kullanıp egzersiz yapanlar var ya seninki bana onu hatırlattı :)
O egzersiz calinan anneler icin pek uygun degil
Ins en kisa zaman da sende cocugunla oyle egzersizleri yaparsin cnm

O egzersiz calinan anneler icin pek uygun degil
Ins en kisa zaman da sende cocugunla oyle egzersizleri yaparsin cnm
Acilen bebek ağırlığa ihtiyacım var bölgesel egzersizlerimi yapamıyorummmmmm
Teşekkürler canım umarım seneye bu açıdan benim yılım olur :)

Muz kalorili olmaz mı? Elma olsa mesela.. şeftali ya da ananas da olabilir..
kesinlikle hiç bilgim yok bu diyet hakkında ama konuşuyorum :)
Aynen muzu az koy kardelelen321 kuzum aslında onu öğlen yeseymişsin daha iyiymiş ben meyve olayını akşama bırakmayacağım

Benimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun
Ay ben sırtında bebesi şınav çeken gördüm önünde saygı ile eğildim :) ben çocuksuz yapamıyorum o bir de çocukla.. pes doğrusu :)

Tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

Tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız. Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
Evet canım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama maalesef devam etmedi, dış gebelik oldu. Şimdi dinlenme sürecindeyim tekrar deneyeceğim. Bu arada tedavide aldığım fazla kilolardan kurtuluyorum.

Acilen bebek ağırlığa ihtiyacım var bölgesel egzersizlerimi yapamıyorummmmmm
Teşekkürler canım umarım seneye bu açıdan benim yılım olur :)
İnşallah canım, dualarımız sizinle
Aynen muzu az koy kardelelen321 kuzum aslında onu öğlen yeseymişsin daha iyiymiş ben meyve olayını akşama bırakmayacağım
Muzu koymasam da olur. Hatta akşam ayran içsem olmaz mı

Benimki de öyle. Kucağımda yapıyorum bazen. O neyse de plank filan yaparken üzerime yatıyo, zaten zor bi hareket ikiye katlıyo sağolsun
Tahmin edebiliyorum cnm ektra spor oluyor iste

Bebeklerimize daha düşük kiloda kavuşmak için, sağlıklı bir hamilelik için bugün pawlover hurma ben kabak kemiriyoruz :)
En guzeli cnm en kisa zaman da bebeislerinizin yanaklarini da opersiniz ins

Ben de eşime akşam balık yiyelim diyorum hayırdır bozdun mu hurmayı diyoo aa dedim ben hurma yiyodum ben de başladım yemek aşermeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…