- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.001
Cumayı ödül günü yapalım bari kendimizeİradene hayran kaldım. Cuma 2 katını hak ettin bence ara öğün olarak. Ben de Cuma ödülü olarak yiyeceğim güzel bir eksi ile gelirsem :)
Hep birlikte ulaşalım o kapıya da şöyle bi rahatlayalımHarikasın canım. İşte bu cümle seni zafere ulaştıracak kapının anahtarı.
Ya ben tartılmayı atlamışım.
1 bardak limonlu su
1 bardak mandalina suyu içtim
1 ceviz yedim
Çok geçmiş olsun2 gündür hastaydım kızlar yattım sadece hiç bir şey yapmadım bugün biraz daha iyiyim
Aaa kotu olmus bende sabah ip atlayamadim.biraz patlican biber vardi onları ipe dizdim. Ise bile gec kaldim onlar icinSabah hurmalarımı yedim, öğlen için kaba koydum hevesli hevesli evde unutmuşum
bence kesinlikle 73 lü rakamlar gelmiş sadece içtiğin sudan bu sabah kendini göstermemiş :) tebrik edeceğim ama Cuma’yı bekliyorum :)74 lanetini bugün atacağım inş:) Leslie yaparken çok su içtim ondan belki bi 73 göreydim artık cumaya kadar tartılmak yok
Kötü olmuş ama ya.. ama bunlar bizi yıldıramaz Cuma en güzel eksiler bizim olacak ödül çikolatalarımızı yiyeceğiz :)Sabah hurmalarımı yedim, öğlen için kaba koydum hevesli hevesli evde unutmuşum
Aynen aynen ipleri bırakmak yokbence kesinlikle 73 lü rakamlar gelmiş sadece içtiğin sudan bu sabah kendini göstermemiş :) tebrik edeceğim ama Cuma’yı bekliyorum :)
Öğleni çorba falnn ile geçiştir canım istersen yada bugün yapma artık yarın yaparsın çünkü eksik yemiş olacaksın tam etki etmeyebilir sağlık olsunSabah hurmalarımı yedim, öğlen için kaba koydum hevesli hevesli evde unutmuşum
Marketten hurma aldım suya koymamış olcam ama bişi olmaz heralde dimii?Öğleni çorba falnn ile geçiştir canım istersen yada bugün yapma artık yarın yaparsın çünkü eksik yemiş olacaksın tam etki etmeyebilir sağlık olsun
Evveet marketten hurma aldım bakalım yolumuza devamKötü olmuş ama ya.. ama bunlar bizi yıldıramaz Cuma en güzel eksiler bizim olacak ödül çikolatalarımızı yiyeceğiz :)
Yo olmaz canım tebrik ediyorum seniMarketten hurma aldım suya koymamış olcam ama bişi olmaz heralde dimii?
DireniyorumYo olmaz canım tebrik ediyorum seni
Yoğurtta alssaydın bari :) afiyet olsun nasıl tok tutuyor değil miDireniyorum
Aynen aldım yoğurttaYoğurtta alssaydın bari :) afiyet olsun nasıl tok tutuyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?