Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bekliyorum öyle :)) limonlu su içtim kahve içtim :) kahvaltı niyetine çorba içeceğim :))
Bizim yaptığımız olay mide ameliyatı olanlar ameliyat sonrası sıvı besleniyor ya aynı o he :)
Evet canım. Benim de eşim bağırsak ameliyatı öncesi yapmıştı böyle 2 gün.
Ben ben ben :) tartıldım, çay demlenirken 500 ip atladım, 15 dakika bölgesel egzersiz yaptım sonra da kahvaltı ettim..
kilom ; 74,5
Hedefimin 1,5 kg gerisindeyim. Kabak detoksuna başlamadım bakalım nasıl etki edecek
Şahanesin canım. Benim kehanet olacak sanırım. Cuma 72 göreceksin böyle giderse
2 gündür hastaydım kızlar yattım sadece hiç bir şey yapmadım bugün biraz daha iyiyim
Çok geçmiş olsun canım
74 lanetini bugün atacağım inş:) Leslie yaparken çok su içtim ondan belki bi 73 göreydim artık cumaya kadar tartılmak yok
Olacak olacak merak etme.

Aynen aldım yoğurtta tok tutuyo ama içimi yaktı aşırı tatlı geldi sayesinde su içme oranım da arttı
Su içirmesi güzel bence :) her gün bir öğünü hurma yedirmek lazım sana :)
Bende hiç açlık olmadı ama yemek yeme isteği aşırıydı. Şimdi tekrar hurma yap desen biraz ara vereyim, yemek yiyeyim ondan sonra derim :)

Kızlar regl oldum. Bana ne önerirsiniz bu süreçte. Ne yaparsam hem zayıflar hem tatlı ihtiyacını gideririm
Ben ödem atıcı olarak maydanoz, tarçın limonlu ödem atıcı su yapıyorum. Tatlı ihtiyacını bastırmak için de tarçınlı süt ve dereotu tüketiyorum.

Aynen aynen herşey güzel olacak inş kilonun üstüne kilo gelecekken kendinize kredi açıyorsunuz işte :)
Hamilelik sonrası depresyon böylece sizde olmayacak kendinizi şişman hissetmeyeceksiniz :)) hamilelikte zaten çok aşırı bişey almadıysan hastaneden çıkmadan hepsi gitmiş oluyor :)) benim gibi

Ben de hamilelik şekeri nedeniyle ilk haftadan diyetisyen ve endokrin takibe geçiyor. Geçen sefer kuru meyveler bile yasaklanmıştı. Yine öyle olursa hamilelik şeker diyeti ile geçecek :)

Ben de hamilelik şekeri nedeniyle ilk haftadan diyetisyen ve endokrin takibe geçiyor. Geçen sefer kuru meyveler bile yasaklanmıştı. Yine öyle olursa hamilelik şeker diyeti ile geçecek :)
Daha güzel hep temkinnli olacaksın hamilelik psikolojisi insan hep fazla yemem lazım diye düşünebiliyor sen onu yaaşamazsın hiç olmazsa.yurt dışında şeker yüklemesi yapıyorlar mı hamilelere ?

Daha güzel hep temkinnli olacaksın hamilelik psikolojisi insan hep fazla yemem lazım diye düşünebiliyor sen onu yaaşamazsın hiç olmazsa.yurt dışında şeker yüklemesi yapıyorlar mı hamilelere ?
Evet yapılıyor ama bende insülin direnci olduğu için şeker yüklemesi haftasını beklemiyorum. Çünkü glucophage diye bir ilaç kullanıyorum. Hamile olduğunu öğrenir öğrenmez o ilacı kesiyorsun. Türkiye’de de kesiyorlar bu ilacı. Çünkü bebeğe geçiyormuş. Burada şeker ölçümüne başlıyorsun sabah açlık 92 tokluk 120 üstü çıkarsa insülin iğne başlıyorlar. İnsülin bebeğe geçmiyormuş çünkü. Diyetisyen de şeker açısından takibe başlıyor listelerle. Ben de inslüline başlamıştım ama sağlıklı devam etmeyince onu bırakıp, glucophage başladım tekrar :)

Leslie yaparken oğlum da benle yapıyor çok seviyor :)) "anne sen ne güzel sporlar yapıyoosunn "diyor onada gün doğuyor şebeklik yapıyor bol bol :))) bebesi durmayanlara şiddetle tavsiyem
Ay çok tatlı ama ya :) park mevsimi bittiyse Leslie mevsimi başlıyor sizin için :)

Hımmm anladım canım .valla sen doktor gibsii n şimdi bile nasıl dikkat ediyorsun ozmanda takip edersin hep eminim..Senin dış gebeliğin bunlarla hiç ilgisi yok ama demi yani sorun şeker değildi zaten değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…