Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bgirsaklarim huzursuz gibi yaa
Dun aksam1 litre suya bir tarcin portakal olmadigi icin de 3 dilim mandalina koydum.
Bugun de 3 bardak ictim is yerin de de kaysi cayi ictim ins yanlis birsey yap.amisismdir .
Bu tarz sular çok kullanılıyor sonuçta ama herkesin sistemi de farkı fazla geldi ise kayısı çayı ile dönüşümlü kullanmalısın belki de..

Bu tarz sular çok kullanılıyor sonuçta ama herkesin sistemi de farkı fazla geldi ise kayısı çayı ile dönüşümlü kullanmalısın belki de..
Belki de olmaz sa oyle yapayim
Tarcini pek sevmiyorum ondan da bu huzursuzluk olabilir

Evet canım tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım ama maalesef devam etmedi, dış gebelik oldu. Şimdi dinlenme sürecindeyim tekrar deneyeceğim. Bu arada tedavide aldığım fazla kilolardan kurtuluyorum.
Yaaa geçmiş olsun. Her nasip vaktini bekliyor deyip sabrediyoruz. Hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah.

Karnım acıktı bugün son cardiomu yaparım diyordum ama sanki enerjim düştü gerçi migrenden de olabilir bilemedim gece bakacağım duruma göre
Kendini yorma migren varsa her şeyin önüne geçer. Her şeyin başı sağlık. Bakalım nasıl geçecek bu iki gün. Bu arada acıktın ya ayran falan içebiliyor musun ?

Yaaa geçmiş olsun. Her nasip vaktini bekliyor deyip sabrediyoruz. Hep beraber güzel sonuçlar alırız inşallah.
Sen de mi tedaviye başlayacaksın ya da hamile kalabilmek için kilo verenlerden misin :) umarım bu çabalarımız karşılığını bulur. Daha düşük kiloda sağlıklı bir hamilelik geçiririz

Yasak ya tatlı geliyor o anda herhalde.. ben de ikinci gün akşam elime ceviz alıp alıp bırakıyordum. Senin dün akşamki çikolata meselesi gibi ama bunu 4-5 kere tekrar ettim :)
Ben acıktım ya biraz daha vakit geçse de yesem diye bekliyorum gözüm salatalıklarda hayranlıkla salatalık izliyorum şükür diyeti bence hurma değil

koltuktan koltuğa yuvarlanmak suretiyle kendimi atma sporunu Cherry Mom ten biz devralacağız..
pawlover ve ben karşılıklı ağlarız siz de dinlersiniz artık :)
Aynen o günleri de görelim dur dur yanlış söyledik evrene pozitif mesaj yollayalım bizim bebeler öyle uslu öyle sessiz olacak ki prensesliğimizden asla ödün vermicez

Aynen o günleri de görelim dur dur yanlış söyledik evrene pozitif mesaj yollayalım bizim bebeler öyle uslu öyle sessiz olacak ki prensesliğimizden asla ödün vermicez
Evet bu dua çok önemli mışıl mışıl uyuyan çocuklarınız olsun inş ben hiç böyle dua etmemiiştim uyumayan çocuk oldu

Ben acıktım ya biraz daha vakit geçse de yesem diye bekliyorum gözüm salatalıklarda hayranlıkla salatalık izliyorum şükür diyeti bence hurma değil
ben yemiştim salatalık.kaçamağın salatalık olsun yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…