Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben acıktım ya biraz daha vakit geçse de yesem diye bekliyorum gözüm salatalıklarda hayranlıkla salatalık izliyorum şükür diyeti bence hurma değil
21 tane yedin mi ki? Sonrasında mı acıktın. Sabah zaten eksik başladın.. aynen ben de öyleydim. Neyse sonuçta iki gün bir şekilde dayanıyor insan. Ama daha fazla yapılmaz bence :)

Kabak yoğurt mesela :) benim bu günkü yemek o ya aklıma başka bir şey gelmiyor :)

Teşekkür ederim canım bu şurup çok güzelmiş hemen yapayım bende hastalıklar kapıda bekliyor malum şimdi benden hepsine geçer

21 tane yedin mi ki? Sonrasında mı acıktın. Sabah zaten eksik başladın.. aynen ben de öyleydim. Neyse sonuçta iki gün bir şekilde dayanıyor insan. Ama daha fazla yapılmaz bence :)
Yok daha akşamı yemedim şimdi yicem akşamı ama evet 2den fazlası beni baya gerer

Allah'ım şapka çıkarıyorum içine dennisgo kaçmış
Ay ben de spor yapayım dedim ama öyle yarim saat olmazdı yani. Gittim 500 ip daha atladım iki şarkı dinlerken bence bu kadar yeter.. şimdi de detoks çayı içiyorum.

Bugün 1000 ip 15 dakika bölgesel yaptım
Son kez 15 dakika cezamı da yaptım. Haftada 3 gündü bugün son artık :) Bu hafta eksi geleceğim için ceza meza yok :)

Kabak yoğurt mesela :) benim bu günkü yemek o ya aklıma başka bir şey gelmiyor :)
canım yoğurt yemek istemiyo yoksa makarna yoğurt yiycektim.ama sodalı zencefilli ayran yaptım 5 hurmayla yiyorum.inşallah tok tutar.olmazsa salatalık kemiririm pawlover

canım yoğurt yemek istemiyo yoksa makarna yoğurt yiycektim.ama sodalı zencefilli ayran yaptım 5 hurmayla yiyorum.inşallah tok tutar.olmazsa salatalık kemiririm pawlover
Bence gayet güzel afiyet olsun. Sen yarın detoks yapacak mısın yoksa ortaya karışık mı takılacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…