- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.141
yo moralimi bozmadımkiiiAma sürekli tartılmayacaktık canım moral bozuyor strese giriyor insan
Şöyle bişimişLeyl-i-fer
hiç kalmaz inşallahHer gün hap kullanıyorımm canım günde iki kez ayda 4 atağı 1 e düşürdük bakalım :/
sen yemek sitelerinden uzak dur bugünEvet hurma diyetinde bakılmaması gereken bişeymiş
İnş canım çok çektim inş biterhiç kalmaz inşallah
Evet en iyisi öyle olcaksen yemek sitelerinden uzak dur bugün
Sen bunu da atlatırsınn:)Evet en iyisi öyle olcakgerçi eşime yemek yapcam birazdan asıl zorlu sınav o zaman
21 tane yedin mi ki? Sonrasında mı acıktın. Sabah zaten eksik başladın.. aynen ben de öyleydim. Neyse sonuçta iki gün bir şekilde dayanıyor insan. Ama daha fazla yapılmaz bence :)Ben acıktım yabiraz daha vakit geçse de yesem diye bekliyorum gözüm salatalıklarda hayranlıkla salatalık izliyorum şükür diyeti bence hurma değil
Aynen o günleri de görelimdur dur yanlış söyledik evrene pozitif mesaj yollayalım bizim bebeler öyle uslu öyle sessiz olacak ki prensesliğimizden asla ödün vermicez
Kabak yoğurt mesela :) benim bu günkü yemek o ya aklıma başka bir şey gelmiyor :)10da 1 yumurta 2.dilim ekmek peynir domates
13te sütlü türk kahve 3 hurma
16 da 1 tabak yağsız tuzsuz makarna 4 yk yoğurt yedim
şimdi ne yesem diye düşünüyorum acıktım
Cherry Mom sabah 300 ad.bölgesel yapmıştım
Teşekkür ederim canım bu şurup çok güzelmiş hemen yapayım bende hastalıklar kapıda bekliyor malum şimdi benden hepsine geçergeçmiş olsun canım bi salgın var
bugün zencefil alcaktım.nette bi tarif var.yarım kavanoz doğranmış zencefilin üzerine br limon kesiyorsun ve balla dolduruyorsun.2-3 y bekleyebilirmiş.bir çay bardağına 1 kaşık koyup sulandırıp içilebiliyomuş.yapıyım hazır dursun kenarda.ben bal ve zencefil rendesi yapıp 1-2 kaşık yediriyodum çocuklara hasta olduklarında zaten.bide böyle yapıyım
Dün iyiydi tartı bence devamı gelecek.. senin için ben umutluyum sen de dünkü rakama güven bence :)hiç bişey diyemiyorum
Yok daha akşamı yemedim şimdi yicem akşamı ama evet 2den fazlası beni baya gerer21 tane yedin mi ki? Sonrasında mı acıktın. Sabah zaten eksik başladın.. aynen ben de öyleydim. Neyse sonuçta iki gün bir şekilde dayanıyor insan. Ama daha fazla yapılmaz bence :)
Ay ben de spor yapayım dedim ama öyle yarim saat olmazdı yani. Gittim 500 ip daha atladım iki şarkı dinlerken bence bu kadar yeter.. şimdi de detoks çayı içiyorum.
Hurma diyetinde olsam bunu görünce; aaa yemek derdim :)Evet hurma diyetinde bakılmaması gereken bişeymiş
canım yoğurt yemek istemiyo yoksa makarna yoğurt yiycektim.ama sodalı zencefilli ayran yaptım 5 hurmayla yiyorum.inşallah tok tutar.olmazsa salatalık kemiririmKabak yoğurt mesela :) benim bu günkü yemek o ya aklıma başka bir şey gelmiyor :)
Altın kural; görülen rakam eksi ise; bir daha görülür ve aşağısı da görülür :)yo moralimi bozmadımkiii
dünki rakamın bi yere saklandığını düşünüyorum
Ben de aynen öyle oldum ama aklıma sacda pişirilen daha niceleri geldi bonuslu hayal gücü benimkiHurma diyetinde olsam bunu görünce; aaa yemek derdim :)
Bence gayet güzel afiyet olsun. Sen yarın detoks yapacak mısın yoksa ortaya karışık mı takılacaksın :)canım yoğurt yemek istemiyo yoksa makarna yoğurt yiycektim.ama sodalı zencefilli ayran yaptım 5 hurmayla yiyorum.inşallah tok tutar.olmazsa salatalık kemiririmpawlover
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?