- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.121
Dayandım dayandım biraz daha dayanayımben yemiştim salatalık.kaçamağın salatalık olsun yahuu
Aleyküm selam canım nasılsınselam kızlar
Evet hemnn yat :)))Dayandım dayandım biraz daha dayanayımbirazdan akşamı da yer erkenden uyurum
hamdolsun hem okuyorum hem gülüyorumAleyküm selam canım nasılsın
katıklı ekmek derken canımSabah ılık limonlu su ile güne başladım kahvaltı yapmadım sade türk kahvesi 1 ceviz yedim 2 ders sonra cennet hurması. Öğle yemek yapamdığım için yine yarım katikli ekmek yedimbu saatten sonra ne yapabilirim
Azcık zıplayıp yatcamEvet hemnn yat :)))
hiç bişey diyemiyorumKızlar şimdiden çoğumuz eksideyiz geçen hafta olduğu gibi son günlerde cortlatmayalımm olur mu
geçmiş olsun canım bi salgın var2 gündür hastaydım kızlar yattım sadece hiç bir şey yapmadım bugün biraz daha iyiyim
Nedenhiç bişey diyemiyorum
Eh işte :) ondan değilde geceden beri başım ağrıyor o yüzden pek iyi değilim canımhamdolsun hem okuyorum hem gülüyorum
memnunmusun sıvıdan
hımm geçmiş olsun yokmu bu migrenin çözümüEh işte :) ondan değilde geceden beri başım ağrıyor o yüzden pek iyi değilim canım
:) Ekmek arası peynir diye anladım benkatıklı ekmek derken canım
tartı sürekli değişiyoda
Her gün hap kullanıyorımm canım günde iki kez ayda 4 atağı 1 e düşürdük bakalım :/hımm geçmiş olsun yokmu bu migrenin çözümü
Ama sürekli tartılmayacaktık canım moral bozuyor strese giriyor insantartı sürekli değişiyoda
değişik bi ekmektir belki dedimdi:):) Ekmek arası peynir diye anladım ben
Ooo tamamen yanlış birşey anlamışım lahmacun gibi birşeyŞöyle bişimişLeyl-i-fer
Evet hurma diyetinde bakılmaması gereken bişeymişOoo tamamen yanlış birşey anlamışım lahmacun gibi birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?