- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.941
Hiç şaşırmaMenüye yazmayı unuttum ama içmeyi unutmadım. Şu an fanta zero içiyorum :)
Teşekkür ederim canım. Yapalım evet, perşembe de ceza menüsü filan yapıcam hafta sonu biraz kaçtı benim çünkü.Sen daha süpersin :)) bu hafta biraz daha spor yapalım bakalım nasıl olacak bende regli oluyorum cumaya biter herhalde inş :))
Vaaaaooov harika. 8,5 ayda 60 kilo. Ayda 7,5 kilo vermiş yaa.Benim diyetisyenin paylaşımlarından birisi çok ilgimi çekti. Baksanıza bir yılda kısa sürede danışanının içinden benim ideal kilo çıkmış :)
Bir de 60 kg vermiş metabolizma hızı hala 1400 lerde. Diyetisyende en sevdiğim şeylerden birisi bu aslında. Minimum 4 dilim ekmek yiyordur danışanı :)
En güzeli de hala metabolizması hızlı ve bu bence dengeli beslenme ve spor ile alakalı olmalıTeşekkür ederim canım. Yapalım evet, perşembe de ceza menüsü filan yapıcam hafta sonu biraz kaçtı benim çünkü.
Vaaaaooov harika. 8,5 ayda 60 kilo. Ayda 7,5 kilo vermiş yaa.
Cherry Mom 750 ip 15 dakika cardio 45 dakika bölgesel
Son kararın mıCherry Mom toplam 1500 ip 15 dakika cardio 1 saat bölgesel oldu canım.. son hali bu.
Ney :)) biizm içiinse hayatta Emre'yi uyku tulumu içine sokamam daralır :/Uyku tulumu kızlarrr
Son kararım oturdum çay içiyorum hiç bir kuvvet kaldıramaz beni :) bu saatler benim değil senin saatlerin :)Son kararın mı
Aslında gerçekten pratik ama dediğin gibi her çocuğa uymuyor. Benim yeğenim giyerdi çok tatlı olurdu o günlerimizi hatırladım ne güzeldi.. hiç eksik hastalanmazdı o zamanlar. Ama okula başladı durum değiştiNey :)) biizm içiinse hayatta Emre'yi uyku tulumu içine sokamam daralır :/
Daha canaavarımm uyumadı bile :/Son kararım oturdum çay içiyorum hiç bir kuvvet kaldıramaz beni :) bu saatler benim değil senin saatlerin :)
Hiç bilmiyorum ki.. ama şöyle yapalım ben gideceğim zaman internetten bakarız bir de o ölçer bakalım aynı mı çıkacak. Hatta dur ben bu danışanının bilgilerini gireyim bakalım ne çıkacak.dennisgo bu bazal metabolizma hızını diyetisyenler mi ölçer internette boy kilo yazınca çıkan hesaplamalar var onlar çakma mıdır ki
Hiç bilmiyorum ki.. ama şöyle yapalım ben gideceğim zaman internetten bakarız bir de o ölçer bakalım aynı mı çıkacak. Hatta dur ben bu danışanının bilgilerini gireyim bakalım ne çıkacak.
Nasıl oldu peki? Keyfi yerinde mi?Daha canaavarımm uyumadı bile :/
Şuan hiç bir sıkıntı yok canım bakalım gece ateşi çıkmaZsa yırttık :)Nasıl oldu peki? Keyfi yerinde mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?