- 23 Mart 2016
- 30.273
- 91.009
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.961
Benim böyle bile hesaplayınca 900 küsür çıkıyor çok az inş gerçeği öyle değildir regli bitince gideceğim diyetisyene :)Cherry Mom ben eski ölçümlerime baktım..vücudun o anki kas yağ dengesine göre değişiyor bence. O nedenle internettekiler ortalama hesaplamalar sanırım. 65,8 ken 1350 , 65 kg olunca 1383 olmuş bazal metabolizma hızı. O hafta tartıda -800 görünürle ama 2,4 kg yağdan gitmiş, 1,6 kas almışım..
Bence doğru değil. Ben de bu ölçümlerden birisini girdim sekiz yüz küsür çıktı ama ölçüme göre bin dört yüzlerde :)Benim böyle bile hesaplayınca 900 küsür çıkıyor çok az inş gerçeği öyle değildir regli bitince gideceğim diyetisyene :)
E iyi bari :)) bakalım haftaya gideceğim diyetisyene hem tahlilleri de görürüz hemde biraz daha disipline girerim belkiBence doğru değil. Ben de bu ölçümlerden birisini girdim sekiz yüz küsür çıktı ama ölçüme göre bin dört yüzlerde :)
Keyife devam :))))Spor time:))
Bence de en azından ölçümlerin yapılır ona uygun da bir diyet verirse biraz hızlanır kilo vermen canım.E iyi bari :)) bakalım haftaya gideceğim diyetisyene hem tahlilleri de görürüz hemde biraz daha disipline girerim belki
Bence herkes isterse tekrar deneyebiliriz. Bu spora motive olamayanlar için de bir fırsat olabilir.Spordada hep belli başlı kişiler tüm excell dolu olsa keşke yarış yapsak eskiden takımı ikiye böler yarışırdık çok zevkli olurdu ama şimdi katılan bile olmaz(
Süpersin ben de yaptım ödevimi.. iki arada biraz daha ip atladım ama yarına yazarız artık.. evde misafir vardı eşim onu evine bırakırken ben de beş dakika atladım. Eve gelince de beni eleştirdi yeterli spor yapmadın mı diye. Şaka gibi ama ekstra biraz daha spor yaptım diye eleştirildim :)Menüm
kızlar artık akşam yemeklerini öne çektim gibi o yüzden saatler garip menümde
10:00 : peynirli iki yumurta omlet
ara : ceviz ve çok az kuru üzüm leblebi
16:30 sebze türlü
20:00 yoğurt
spor
45 dk + 65 dk cardio bisiklet
10 dk bölgesel
Plank ödevi yapıldı :)
İyi geceler canım..İç huzurla yatmaya hazırlık ❤iyi geceler kızlar
Çok geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallahGünaydın kızlar .
Ben yine berbat bir gecenin sabahına uyanmak zorunda kaldım
Gece spordan sonra duş vs derken gece 1 de yattım 2gibi tam uykuya dalıyordummki oğlum uyandı ve sabah 6 ya kadar uyumadıateşi çıkmış 5 gibi ilaç verdimde uyuduk ama nasıl uyuduk koltukta o üstümde ben altta her yanım ağrıyor .geceleri uyana uyana kendini hasta etti resmen gece çok soğuk oluyor çünkü uyanınca oturma odasına gitmek istiyor o arada üşüdü demek cidden bu çocuklar hiç hasta olmasın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?