Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim böyle bile hesaplayınca 900 küsür çıkıyor çok az inş gerçeği öyle değildir regli bitince gideceğim diyetisyene :)

KızlaR çoğunluk menü yazmıyor bende aksatıyorum ... bu alışkanlığı bırakmayalım birbirimizin menüsüne bakmak eleştirmek bence çok faydalı kaçamakları da engellemiş oluyor L Libas7 çok az yazmaya başladın mesela
matruj1 biliyorum sen hiç bir zaman öyle çok aktif olmadın ama menüleri yazıyordun ben mi atladım sanki yok menülerin canım.

Süpersin ben de yaptım ödevimi.. iki arada biraz daha ip atladım ama yarına yazarız artık.. evde misafir vardı eşim onu evine bırakırken ben de beş dakika atladım. Eve gelince de beni eleştirdi yeterli spor yapmadın mı diye. Şaka gibi ama ekstra biraz daha spor yaptım diye eleştirildim :)

Çok geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallah

Günaydınlaar haftasonu nasıl yorulduysam vücudumdaki her bi kemik ağrıyo, gözlerimin içi kan çanağı ruh gibi geziyorum sizler nasılsınız kızlaar?

Dünkü menüm
Sabah
Muzlu yulaflı yoğurt

Öğlen
Taze fasulye
Bi dilim ekmek

Akşam
Bamya
4-5 küçük dilim kavun
Ayran

8117 adım yürüyüş Cherry Mom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…