Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hafta sonu dinlenmek lazımm biz daha çok yoruluyoruz bu hafta erken yatmaya calış bari canım yoksa hafta zor geçer .
Menün çok güzel

Hafta sonu dinlenmek lazımm biz daha çok yoruluyoruz bu hafta erken yatmaya calış bari canım yoksa hafta zor geçer .
Menün çok güzel
Bu hafta yatılı misafirim var biraz zor dinlenmem ama inşallah toparlarım
Teşekkürleer, bu arada spor yarışı fikrini tuttum bence de yapalım

Günaydın;
Bu hafta detoks olacak mı bilmiyorum. Biraz daha az organize gibiyiz. Ben kendi adıma Cuma’ya kadar ( dışarı çıkacağım akşam hariç) akşam yemekleri yerine ve son öğün olarak ;
2 tk çiya tohumu, 1 porsiyon süt veya yoğurt, 1 porsiyon meyve ( yeşil elma veya ananas ) ve tarçın ile yapacağım karışımı yiyeceğim. Hedefim 72 altını görmek. Cuma sabahı 72 den ne kadar az çıkarsam ben o kadar mutlu olurum :)

Ay evet bu hafta inş iyi geçer neler yapacağız benimde fikrim yok hurma sıvı diyetleri bu hafta kilo aldırmaz inş ekibe pawlover denizden sonra en çok sen verdiğin için seni merak ediyorum gelmedi değil mi kilo geriye :/
Leyl-i-fer senin menülerde yok çok kaçamak olmuyor inş kuzum sen bu hafta ne planlıyorsun :) var mı bir aksiyon diyetten yana :)

selam kızlar bende regli olucam acayip şiş hissediyorum kendimi bugün suya maydanoz ve tarçın attım yarında başka şey yaparım yeter ki gitsin şu ödemler
Menülerinide yaz canım müsait olunca bende yapayım maydanoz regli başladı benim karnım davul oldu yine sinir bir durum

+200 düm dün ama regl yaklaştığı için mi bilemiyorum Yeşil çay falan içiyorum ama bakalım yarın tartılcam tekrar. Bu hafta da bişeyler yapsam diyorum ama ne yapsam bilemedim var mı öneri?

Bu hafta yatılı misafirim var biraz zor dinlenmem ama inşallah toparlarım
Teşekkürleer, bu arada spor yarışı fikrini tuttum bence de yapalım
dennisgo tek başına bir grup olsun ancak öyle yarışılır :)))
Olmadı cumadan başlarız yarıdan olmasın şimdi sende daha iyi olursun

+200 düm dün ama regl yaklaştığı için mi bilemiyorum Yeşil çay falan içiyorum ama bakalım yarın tartılcam tekrar. Bu hafta da bişeyler yapsam diyorum ama ne yapsam bilemedim var mı öneri?
Kabak diyeti. 200 geçici olabilir canım ama sen yine takip et tabi

selam kızlar bende regli olucam acayip şiş hissediyorum kendimi bugün suya maydanoz ve tarçın attım yarında başka şey yaparım yeter ki gitsin şu ödemler
Canım bir parça zencefil de ekle bence.. bu haliyle ödem attırır ama zencefilin de metabolizma hızlandırıcı etkisi var.
Cherry Mom senin için de geçerli kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…