- 23 Mart 2016
- 30.273
- 91.009
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.981
Ben oğluma alıyorum arada bakmıştım tadına aynen iyi olur tatlı krizlerinde :)Aa bide dün sabah şundan yedim yarım paket, tattınız mı hiç? Çok beğenmedim ama tatlı isteğimi kesti
Ay inş yaBence de en azından ölçümlerin yapılır ona uygun da bir diyet verirse biraz hızlanır kilo vermen canım.
Hafta sonu dinlenmek lazımm biz daha çok yoruluyoruz bu hafta erken yatmaya calış bari canım yoksa hafta zor geçer .Günaydınlaarhaftasonu nasıl yorulduysam vücudumdaki her bi kemik ağrıyo, gözlerimin içi kan çanağı ruh gibi geziyorum sizler nasılsınız kızlaar?
Dünkü menüm
Sabah
Muzlu yulaflı yoğurt
Öğlen
Taze fasulye
Bi dilim ekmek
Akşam
Bamya
4-5 küçük dilim kavun
Ayran
8117 adım yürüyüşCherry Mom
Sağol canım dün gece iyi geçti şükür atlattı inş :)Çok geçmiş olsun hemencik iyileşir inşallah
Bu hafta yatılı misafirim var biraz zor dinlenmem ama inşallah toparlarımHafta sonu dinlenmek lazımm biz daha çok yoruluyoruz bu hafta erken yatmaya calış bari canım yoksa hafta zor geçer .
Menün çok güzel
Ay evet bu hafta inş iyi geçer neler yapacağız benimde fikrim yok hurma sıvı diyetleri bu hafta kilo aldırmaz inş ekibeGünaydın;
Bu hafta detoks olacak mı bilmiyorum. Biraz daha az organize gibiyiz. Ben kendi adıma Cuma’ya kadar ( dışarı çıkacağım akşam hariç) akşam yemekleri yerine ve son öğün olarak ;
2 tk çiya tohumu, 1 porsiyon süt veya yoğurt, 1 porsiyon meyve ( yeşil elma veya ananas ) ve tarçın ile yapacağım karışımı yiyeceğim. Hedefim 72 altını görmek. Cuma sabahı 72 den ne kadar az çıkarsam ben o kadar mutlu olurum :)
Menülerinide yaz canım müsait olunca bende yapayım maydanoz regli başladı benim karnım davul oldu yine sinir bir durumselam kızlar bende regli olucam acayip şiş hissediyorum kendimi bugün suya maydanoz ve tarçın attım yarında başka şey yaparım yeter ki gitsin şu ödemler
+200 düm dünAy evet bu hafta inş iyi geçer neler yapacağız benimde fikrim yok hurma sıvı diyetleri bu hafta kilo aldırmaz inş ekibepawlover denizden sonra en çok sen verdiğin için seni merak ediyorum gelmedi değil mi kilo geriye :/
Leyl-i-fer senin menülerde yok çok kaçamak olmuyor inş kuzum sen bu hafta ne planlıyorsun :) var mı bir aksiyon diyetten yana :)
Bu hafta yatılı misafirim var biraz zor dinlenmem ama inşallah toparlarım
Teşekkürleer, bu arada spor yarışı fikrini tuttum bence de yapalım
Olur ben varımdennisgo tek başına bir grup olsun ancak öyle yarışılır :)))
Olmadı cumadan başlarız yarıdan olmasın şimdi sende daha iyi olursun
Kabak diyeti.+200 düm dünama regl yaklaştığı için mi bilemiyorum Yeşil çay falan içiyorum ama bakalım yarın tartılcam tekrar. Bu hafta da bişeyler yapsam diyorum ama ne yapsam bilemedim var mı öneri?
Çarş perş kabak yiyim o zaman ben de bu hafta seviyorum da güzel giderKabak diyeti.200 geçici olabilir canım ama sen yine takip et tabi
Canım bir parça zencefil de ekle bence.. bu haliyle ödem attırır ama zencefilin de metabolizma hızlandırıcı etkisi var.selam kızlar bende regli olucam acayip şiş hissediyorum kendimi bugün suya maydanoz ve tarçın attım yarında başka şey yaparım yeter ki gitsin şu ödemler
Kahvaltısı da güzel kabak iyi olabilir..Çarş perş kabak yiyim o zaman ben de bu hafta seviyorum da güzel gider
Sana hurma iyi gelmişti bu hafta hurma yapacaktın. Farklı bir şey mi yapmak istiyorsun?ben ne yapsamdennisgo ya
O zaman anlaştık kabak deniyimKahvaltısı da güzel kabak iyi olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?