- 23 Mart 2016
- 30.232
- 90.942
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.921
Hmm valla ben kilo alıyorken hiç tartılmam 1 sene hiç çıkmadım tartıya o yüzden bilmiyorum demek :))Çünkü alırken de bir şeyler oluyor. Bu kilolara kıtlıktan çıkmış gibi yesem de hemen kilo almıyorum. Dikkat çekici olduğu için de aklımda kalıyor zaten araları da 3-4 kg gibi.. Hemen hemen beden genişlemiş oluyorum diğer direnç kilosunda :)
Süpersin canım. Ben az spor ile geçiyorum haftaiçi :)45 dk bisiklet bitti tam kahve yaptım ki bir yudum bile almadan uyandı oğluş :))
Gecede yine 1 saat bisiklet ve bölgeselleri yaparımdennisgo yu yakalamam lazım cuma günkü spor puanı hiç insani değil
Bak ya ben yakalayamıyorum diyorum sen çıkardm diyorsunSüpersin canım. Ben az spor ile geçiyorum haftaiçi :)
Sadece geçen haftaki çay demlenirkenki rutinim olan 500 ipi; bu hafta gün içine attım ve 750 ipe çıkardım. Sporda da diyetteki gibi rutini bozmak gerekiyor sanırım. Kendimce bir şeyler yapıyorum işte :)
Ben bütün suçlarımın sabahında tartıdayımdır :)Hmm valla ben kilo alıyorken hiç tartılmam 1 sene hiç çıkmadım tartıya o yüzden bilmiyorum demek :))
A iyi bişey aslında ben bir sene sonra bir çıktım +10 insan şok oluyorBen bütün suçlarımın sabahında tartıdayımdır :)
Ama diğer aktiviteleri azaltacağım diyorum sana..neden +250 ipe takılıyorsun ki :) ceza Sporum da yok +15 dakika :)Bak ya ben yakalayamıyorum diyorum sen çıkardm diyorsun:) bitip gideceğim peşinde :))))
Önce aynalardan kalınlaştığını görüyorsun. O arada yandan simitler çıkmaya başlıyor derken göbek sehpa oluyor falan. Orası filmin koptuğu yer zaten :)A iyi bişey aslında ben bir sene sonra bir çıktım +10 insan şok oluyor
:))) Kaçamak yapacaksın ya ozmn ceza yazarız sana ayıpsın faturayı eve gönderirizAma diğer aktiviteleri azaltacağım diyorum sana..neden +250 ipe takılıyorsun ki :) ceza Sporum da yok +15 dakika :)
Bol kıyafetler bile rahatsızlık verince çakıyorumÖnce aynalardan kalınlaştığını görüyorsun. O arada yandan simitler çıkmaya başlıyor derken göbek sehpa oluyor falan. Orası filmin koptuğu yer zaten :)
Ödemdir o ödem :)Bol kıyafetler bile rahatsızlık verince çakıyorum
Nasıl bir ödemse gitmiyor bir türlü :)))Ödemdir o ödem :)
Bundan böyle ben de senin gibi fırsat yaratıp her zamanı değerlendir cem. Senin kadar olamasam da sana yaklaşırım en azından.Sen de benim gibi yap istersen. Ben aralarda 3_5 dakika bölgesel egzersiz yapıyorum. Günde en az 200_300 squat yapıyorumdursaymıyorum süre ile yaptığım için ama ne bileyim bugün mesela ilacımı içerken bile yapıyordum. Yumurta pişerken, çamaşır asarken falan filan koltukta oturup bir şey izlerken aralarda bölgesel egzersizler yapıyorum. Hiç 3_5 dakika deyip geçme günün sonunda 30-45 dakika ediyor..
Haklısın canım. Ne kadar kendi başımıza üstesinden gelmeye çalışsak da arada uzman görüşü bizim yararımıza olur.Diyetisyene gitmek isteme nedenim ölçüm yapacağı için vücudun o anki durumuna göre besinleri yerleştiriyor o da daha kolay kilo vermeyi sağlıyor. Şu an gidiyor bir şekilde ama aslında vücudun o haftaki eksiğini fazlasını bilmeden ortalama diyetler yapıyoruz hepimiz.. Yoksa diyette kurallar da besinler de aynı..
Spor konusuna gelince yeni favorim az az sık sık spor. Önceden buna sıcak bakmazdım vucut ısınıp belli bir süreden sonra yağ yapacağı için tek seferde yüklenirdim genelde. Şimdi tüm güne yayıyorum. Daha kolay oluyor ve gün boyu bir şeyler yapmış oluyorsun.
O dirençleri de kıracaksın kolayca. Senin için Zor diye bişey yok, imkansız biraz zamanını alır kuzumAslında hedefim 12,5 kg verip gelmekti iki hafta gibi bir süre var. Hedefimin 4 kg gerisindeyim bir de takılma ihtimali olan direnç kilosunu var arada. 69 benim için kaya gibi bir dirençtir çok kez uzun zaman orada takıldım vucut altında öleceğini sanıyor :) bir tane de 62 de var öyle bir direnç
Vayy Süpersin. Ben de 1saat cardio, 250 adet bölgesel egzersiz yaptım45 dk bisiklet bitti tam kahve yaptım ki bir yudum bile almadan uyandı oğluş :))
Gecede yine 1 saat bisiklet ve bölgeselleri yaparımdennisgo yu yakalamam lazım cuma günkü spor puanı hiç insani değil
Kalıcı ödem (kronik ödem)Nasıl bir ödemse gitmiyor bir türlü :)))
Yapma bunuMerhaba kızlar ya ben yine saldım
Tatlım haftasonu kötü geçmiş olabilir. Benim de pek iyi değildi şahsen ama tekrar başladım sabah. Haftasonunun cezalarını kestim ben de kendime. Takım olarak böyle ilerliyoruz. İpin ucu kaçtı diye hepten bırakmıyoruz. Hadi Toparlan bu saatten sonra tekrar başla.Cuma tartırtım ama utandım yazmaya sadece -600 gitmişti yani tartimin pili zayıflamışhaftasonu hiç dikkat etmedim. Bugün tekrar başlayacaktım yaptığım keke mağlup oldum
Sen daha süpersin :)) bu hafta biraz daha spor yapalım bakalım nasıl olacak bende regli oluyorum cumaya biter herhalde inş :))Vayy Süpersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?