Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hmm valla ben kilo alıyorken hiç tartılmam 1 sene hiç çıkmadım tartıya o yüzden bilmiyorum demek :))

45 dk bisiklet bitti tam kahve yaptım ki bir yudum bile almadan uyandı oğluş :))
Gecede yine 1 saat bisiklet ve bölgeselleri yaparım dennisgo yu yakalamam lazım cuma günkü spor puanı hiç insani değil
Süpersin canım. Ben az spor ile geçiyorum haftaiçi :)
Sadece geçen haftaki çay demlenirkenki rutinim olan 500 ipi; bu hafta gün içine attım ve 750 ipe çıkardım. Sporda da diyetteki gibi rutini bozmak gerekiyor sanırım. Kendimce bir şeyler yapıyorum işte :)

Bak ya ben yakalayamıyorum diyorum sen çıkardm diyorsun :) bitip gideceğim peşinde :))))

Şuana kadar yediklerim sabah
Sade türk kahvesi + 1 dilim kek
Ara: cennet hurması
Öğle kahvaltı ama ekmek 3-4 dilim galiba çünkü tandır ekmegi idi
Ara: yine kek

Bundan böyle ben de senin gibi fırsat yaratıp her zamanı değerlendir cem. Senin kadar olamasam da sana yaklaşırım en azından.
Haklısın canım. Ne kadar kendi başımıza üstesinden gelmeye çalışsak da arada uzman görüşü bizim yararımıza olur.
O dirençleri de kıracaksın kolayca. Senin için Zor diye bişey yok, imkansız biraz zamanını alır kuzum
45 dk bisiklet bitti tam kahve yaptım ki bir yudum bile almadan uyandı oğluş :))
Gecede yine 1 saat bisiklet ve bölgeselleri yaparım dennisgo yu yakalamam lazım cuma günkü spor puanı hiç insani değil
Vayy Süpersin. Ben de 1saat cardio, 250 adet bölgesel egzersiz yaptım
Nasıl bir ödemse gitmiyor bir türlü :)))
Kalıcı ödem (kronik ödem)
Merhaba kızlar ya ben yine saldım
Yapma bunu
Cuma tartırtım ama utandım yazmaya sadece -600 gitmişti yani tartimin pili zayıflamış haftasonu hiç dikkat etmedim. Bugün tekrar başlayacaktım yaptığım keke mağlup oldum
Tatlım haftasonu kötü geçmiş olabilir. Benim de pek iyi değildi şahsen ama tekrar başladım sabah. Haftasonunun cezalarını kestim ben de kendime. Takım olarak böyle ilerliyoruz. İpin ucu kaçtı diye hepten bırakmıyoruz. Hadi Toparlan bu saatten sonra tekrar başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…