- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #316.901
Kesinlikle seni görünce dolabı silmemek ayıp oluyor. Bugün sileceğim :)Inan cok zor hem ev hanimi ,hem anne, hem calismak cok zor (birde benim 2 cocuklu versiyonum olan arkadaslarim var gercekten nasil idare ettiklerini bende merak ediyorum. Sirf bu yuzden 2 yila kadar cocuk dusunmuyorum)
Bazen tembellikler bizde de olmuyor degil ama su korku var aksama incirim kalsa bozulur,salcam bugun sermezsem bozulur,salcami kaldirmasam bugun kurur vb. Sorunlar kafada oluncasaat 6 gibi kalkar saat 9 kadar calisiyor insan birde koy donusu oluyor dolayisiyla yogun geciyor.
Eminim yaptiklarimdan sonra etkilenir bugun dolabi silersin
Bence de silKesinlikle seni görünce dolabı silmemek ayıp oluyor. Bugün sileceğim :)
Bunu kaydetmedim sonra yazarken toplu ekle canım sen banaBugünkü menümü hemen yazayım çünkü çoktan belirledim.
Sabah ; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 kk beyaz peynir 5 zeytin, 2 tatlı kaşığı biber sosu, 2 ceviz
Ara; Şade kahve 2 kare çikolata
Öğlen ; 2 haşlanmış baget, 1 dilim ekmek , salata
Ara ; 1 bardak kefir 2 inçe dilim anans
Akşam; 8 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 dilim ekmek, 4 kaşık yoğurt
3lt su
Ananas, zencefil karanfil çayı 3 kupa
Sporları sonra yazacağım henüz 15 dakika bölgesel yaptımCherry Mom
Ya bencede diyetisyene pek ihtiyaç yok gibi baksana maşallah :) ama belki bilmediğin başka şeyler öğrenir yaparsın.ysni cidden çok ilginçsin 75 altına düşeyim kilolar çok hızlı gidecek diyordun ve cidden öyle olduRegl ödemi atmak için iki gündür öğünlerde 6 kaşık yağsız tuzsuz kepekli makarna yiyorum :) içine de nane ve pul biber atıyorum.
Ben şimdiden gelince diyetisyene gitmesem mi kendim veririm demeye başladım :) eşim de 2 ay kalacağım 15 kg vereceğim dedin ben anlamam giderken tartacağım seni diye sataşıyor :)
Bu arada benim asıl favori yiyeceğin ananas.. hiç bir parçasını ziyan etmiyorum meyvesini yiyor kabuğunun çayını yapıyorum.. kesinlikle iyi bir yağ yakıcı.. bu kez demlediğim çayın içine karanfil de attım bakalım nasıl tadı olacak ?
Çok şükür iyileştiler. Hafta sonu pikniğe bile gittik. İyi geldi açık hava.Günaydın canım
Çocuklar nasıl oldu ? Hafta sonunuz nasıl geçti.
Bu seferde biz hasta oldukÇok şükür iyileştiler. Hafta sonu pikniğe bile gittik. İyi geldi açık hava.
Bugün ben de düzene girmek istiyorum artık. Büyük okulda küçüğü uyutup koşubandına çıkıcam biraz. Egzersizi aksatmamak gerek ki ben çok aksattım bu ara. Sen nasılsın bacak ağrıların ne durumda tatlım
Sağol canım inş sende dikkat et oğluna gerçi ben dikkat ettim de ne olduGecmis olsun cnm ins hemencecik iyilesir
Benim oglumda oyle hic ortmuyor ustunu sabaha kadar savas halindeyiz tam gecis mevsimi zaten ne yapacagimi bende bilmiyorum
Uzulme cnm hemen atlatir hasta ola ola bagisikliklari guclenecek isteSağol canım inş sende dikkat et oğluna gerçi ben dikkat ettim de ne oldu
Bizimki de bu cuma. Ben de güzel bi eksi görsem cumaya süper olacak.Günaydın kızlar;
Ben çikolata yiyeceğim fanta içeceğim diyorum ama daha büyük bir kaçamağı unuttum. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü ama eşim bu hafta izinli olacağı için bu hafta kutlarız demiştik. Ben onu unuttum dün akşam hatırlattı sağolsun :) hafta içi bir akşam dışarı çıkacağız yiyip içeceğim. Ama yine de dengelemeye çalışacağım bakalım.
Bazen ben de aynı şeyi söylüyorum Esracım Deniz ne yaparsa onu yapıcam ben de başarabilirim diyorum. Sonra bi bakıyorum 7000 ip atlamışYaa sen ne yapıyorsun bende yapayım nolur :))
Süper canım regli ile harikaa ne diyeyim maşallah sanaaa tr ye 55 kg gidicen herhalde en son seni gördüklerinde zayıf mıydın kaç kilo ile görmüşlerdi seni ?
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir an evvel iyileşir. Onlar hasta olmasın gerçekten olunacaksa biz onların yerine olalım mümkünseGünaydın kızlar .
Ben yine berbat bir gecenin sabahına uyanmak zorunda kaldım
Gece spordan sonra duş vs derken gece 1 de yattım 2gibi tam uykuya dalıyordummki oğlum uyandı ve sabah 6 ya kadar uyumadıateşi çıkmış 5 gibi ilaç verdimde uyuduk ama nasıl uyuduk koltukta o üstümde ben altta her yanım ağrıyor .geceleri uyana uyana kendini hasta etti resmen gece çok soğuk oluyor çünkü uyanınca oturma odasına gitmek istiyor o arada üşüdü demek cidden bu çocuklar hiç hasta olmasın yaa
Yaaaa... Ben de onu düşündüm şimdi. Ne kadar beceriksizim yaaa. Çocuklar bahaneYa sen bu kadar işi yaparken çocuk ne yapıyor :) ben beceriksizim herhalde yemek zor yapıyorum çocukla
Bedenini o kadar iyi tanımışsın ki artık kendi diyetisyenin olmuşsun canım. Helal olsun sen yaparsınRegl ödemi atmak için iki gündür öğünlerde 6 kaşık yağsız tuzsuz kepekli makarna yiyorum :) içine de nane ve pul biber atıyorum.
Ben şimdiden gelince diyetisyene gitmesem mi kendim veririm demeye başladım :) eşim de 2 ay kalacağım 15 kg vereceğim dedin ben anlamam giderken tartacağım seni diye sataşıyor :)
Bu arada benim asıl favori yiyeceğin ananas.. hiç bir parçasını ziyan etmiyorum meyvesini yiyor kabuğunun çayını yapıyorum.. kesinlikle iyi bir yağ yakıcı.. bu kez demlediğim çayın içine karanfil de attım bakalım nasıl tadı olacak ?
İnşallah çabucak iyileşir Emrecim.Bu seferde biz hasta olduk(( sevindim düzeltmelerine darsıı başımıza :)
Sağol kuzum inş şuan çok iyi aama gece ateş oldu işte devamlı ağladı :/ bu gece nasıl geçecek bakalımBizimki de bu cuma. Ben de güzel bi eksi görsem cumaya süper olacak.
Tatlım sen fazlasıyla hakettin kutlamanın kralını. Telafi etmesini de zaten çok iyi biliyorsun
Bazen ben de aynı şeyi söylüyorum Esracım Deniz ne yaparsa onu yapıcam ben de başarabilirim diyorum. Sonra bi bakıyorum 7000 ip atlamışMaalesef ben denizle aşık atamıyorum
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir an evvel iyileşir. Onlar hasta olmasın gerçekten olunacaksa biz onların yerine olalım mümkünseçok mızmız çok kaprisli oluyolaaar
Yaaaa... Ben de onu düşündüm şimdi. Ne kadar beceriksizim yaaa. Çocuklar bahane
Bedenini o kadar iyi tanımışsın ki artık kendi diyetisyenin olmuşsun canım. Helal olsun sen yaparsın
İnşallah çabucak iyileşir Emrecim.
Zaten hep gece çıkar o ateş. Neyse iyi olsunlar da bizler uykusuzluğa alışığız.Sağol kuzum inş şuan çok iyi aama gece ateş oldu işte devamlı ağladı :/ bu gece nasıl geçecek bakalım
Deniz insanda şevk bırakmıyor :))) biz onu yakalayamayız ama takip etsek bile işe yarar bence :))
Benimki de şimdi uyudu bi neskafe içeyim ondan sonra geçicem ben deÇıktın mı koşu bandına ? :) Bende oğlana aferin vermiştim uyku yaptı herhalde gecede uyumadı ya şimdi uyudu :) hadi birlikte spor yapalım kızın uyuduysa :)
Evet ben türkiye'deyken öyle yapıyordum. Adam tanımıştı artık istediğim kadar kabuk veriyordu :)Bunu kaydetmedim sonra yazarken toplu ekle canım sen bana
Bugün gidip ananas alacağım kabuklarını atıyorlardı ama isteyeyim bari hatta diğer müşterilerin kabuklarında alayım çöpe atıyorlar :))
72 de bir duraklayacak şimdi. Aslında bunlar her tedavi başında bulunduğum kilolar 65-69_72-75-79 gibi..araları kolay geçiyorum bu kilolarda biraz takılıyorum. Alırken de öyle oldu zaten iki kilo arasını göz açıp kapatana kadar aldım :) verirken de aralar hızlı gidiyor şimdi. Alırken uzun kaldığımız kilolar vücutta direncin oluştuğu kilolar sonuçta. Vermesi de zor oluyor.Ya bencede diyetisyene pek ihtiyaç yok gibi baksana maşallah :) ama belki bilmediğin başka şeyler öğrenir yaparsın.ysni cidden çok ilginçsin 75 altına düşeyim kilolar çok hızlı gidecek diyordun ve cidden öyle oldu
Sen de benim gibi yap istersen. Ben aralarda 3_5 dakika bölgesel egzersiz yapıyorum. Günde en az 200_300 squat yapıyorumdurÇok şükür iyileştiler. Hafta sonu pikniğe bile gittik. İyi geldi açık hava.
Bugün ben de düzene girmek istiyorum artık. Büyük okulda küçüğü uyutup koşubandına çıkıcam biraz. Egzersizi aksatmamak gerek ki ben çok aksattım bu ara. Sen nasılsın bacak ağrıların ne durumda tatlım
Diyetisyene gitmek isteme nedenim ölçüm yapacağı için vücudun o anki durumuna göre besinleri yerleştiriyor o da daha kolay kilo vermeyi sağlıyor. Şu an gidiyor bir şekilde ama aslında vücudun o haftaki eksiğini fazlasını bilmeden ortalama diyetler yapıyoruz hepimiz.. Yoksa diyette kurallar da besinler de aynı..Bizimki de bu cuma. Ben de güzel bi eksi görsem cumaya süper olacak.
Tatlım sen fazlasıyla hakettin kutlamanın kralını. Telafi etmesini de zaten çok iyi biliyorsun
Bazen ben de aynı şeyi söylüyorum Esracım Deniz ne yaparsa onu yapıcam ben de başarabilirim diyorum. Sonra bi bakıyorum 7000 ip atlamışMaalesef ben denizle aşık atamıyorum
Çok geçmiş olsun canım benim. İnşallah bir an evvel iyileşir. Onlar hasta olmasın gerçekten olunacaksa biz onların yerine olalım mümkünseçok mızmız çok kaprisli oluyolaaar
Yaaaa... Ben de onu düşündüm şimdi. Ne kadar beceriksizim yaaa. Çocuklar bahane
Bedenini o kadar iyi tanımışsın ki artık kendi diyetisyenin olmuşsun canım. Helal olsun sen yaparsın
İnşallah çabucak iyileşir Emrecim.
Aslında hedefim 12,5 kg verip gelmekti iki hafta gibi bir süre var. Hedefimin 4 kg gerisindeyim bir de takılma ihtimali olan direnç kilosunu var arada. 69 benim için kaya gibi bir dirençtir çok kez uzun zaman orada takıldım vucut altında öleceğini sanıyor :) bir tane de 62 de var öyle bir dirençZaten hep gece çıkar o ateş. Neyse iyi olsunlar da bizler uykusuzluğa alışığız.
Deniz i zaten takipteyim. Bakalım bundan sonra neler olacak. Aynı anda girdik takıma ben 4 kilo verdim o 8,5. Helal olsun valla gözüm hep üzerindedennisgo
Yahu nasıl böyle hatırlıyorsun o kiloda takıldığını öbür kiloda verdiğiniAslında hedefim 12,5 kg verip gelmekti iki hafta gibi bir süre var. Hedefimin 4 kg gerisindeyim bir de takılma ihtimali olan direnç kilosunu var arada. 69 benim için kaya gibi bir dirençtir çok kez uzun zaman orada takıldım vucut altında öleceğini sanıyor :) bir tane de 62 de var öyle bir direnç
Çünkü alırken de bir şeyler oluyor. Bu kilolara kıtlıktan çıkmış gibi yesem de hemen kilo almıyorum. Dikkat çekici olduğu için de aklımda kalıyor zaten araları da 3-4 kg gibi.. Hemen hemen bir beden genişlemiş oluyorum diğer direnç kilosunda :)Yahu nasıl böyle hatırlıyorsun o kiloda takıldığını öbür kiloda verdiğinibende saf saf sadece kilo veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?