Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar bugün aşure yaptım komşulara dağıttım sonra bir grup arkadaşı ağırladım hafta başından itibaren temizlik yapıyorum çok girip yazamadım yarın sabah bir grup misafir gelecek öğleden sonra başka bir grup misafir gelecek benim bu hafta diyet diyetlikten çıktı ondanda pek fazla yazmak istemedim

Hem hastalık hem reglin üst üste geldi daha da zorlayıcı oldu sanki. Hastalanmasan Regl ağrılarına spor iyi geliyor ama şu an dinlenmen en iyisi olacak. Yalnız bol su iç..
İçmeden duramıyorum bugün sanırım ateşim var hemen kuruyo ağzım

Aleyküm selam canım lütfen diyeti bırakma yarın bir gün kıyafetlere sığmayınca poğaça börek yardımcı olmayacak bize yaş ilerliyor menapoz sonrası kilo vermek o kadar zor ki
Kilolarımız neredeyse aynı bence ya kendine hakim olacaksın yada günlerden çıkacaksın yoksa yürümüyor demekki sadece yememek değil konu misafir demek devamlı dip bucak temizlik demek yemek yaparken yorulmak demek spora falan hem
vakit kalmaz halin kalmaz.. karar vermen lazım bence

İyi akşamlaar kabak detoksum kalakaldı
Menüm
Sabah
Yiyemedim

Öğlen
3yk bulgur pilavı
4-5 yk yeşil mercimek

Ara
Ananas

Akşam
5-6 yk ıspanak
1 kase yoğurt

Öğlen kargoya gitmiştim 13kg yükle 3210 adım yürüyüş Cherry Mom

Çok az yemişsin canım hastasında yarın daha fazla meyve ye bence

Canım kolay gelsin, ama ben senin yerinde olsam yanlış da olsa beslenmen yine de yazarım. Bazen yazacak olmak bile yemeyi frenliyor. Burada yazınca ister istemez kaçamaklarda miktar azaltmaya gidiyorsun. Çünkü sen yazacaksın biz eleştireceğiz ertesi gün daha az yiyeyim de bu gevezeler beynimi yemesin diyeceksin :)

İçmeden duramıyorum bugün sanırım ateşim var hemen kuruyo ağzım
Burnun tıkandı mı ağzından mı nefes alıyorsun. Ama bol su ve bitki çaylarına devam et canım. Bir de istersen yarın doktora git sonuçta tedaviye başlayacaksın daha kendini toparlamış başlarsın tedavi edilirsen.

Tavuk suyuna çorba yap canım. Ama mutlaka yap, bol limonla iç. Neden bilmiyorum ama hastalıkta inanılmaz iyi geliyor. İçinde bir şey var herhalde iyileştirici etkisi oluyor. Ben daha bunu içip iyileşmeyen görmedim :)

Haklısın aslında senin bu pozitif enerjine bayılıyorum

Yaa günsüz olmaz dengelemeyi öğreneceğim aslında biliyorum da işime gelmiyor galiba ben ikinci çocuktan sonra diyetisyene gitmiştim 86 kilodan inememiştim diyetisyenle beraber 65 kiloya düşmüştüm 7 ayda ben en iyisi eski bilgileri çıkartıp onların üstünden gideyim hem diyetisyenim günde yediriyordu

Oo çok güzel vermişsin neler vardı acaba listede merak ettim bulursan paylaşır mısın bizimle
Ve menülerini yaz olur mu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…