- 23 Mart 2016
- 30.291
- 91.056
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #317.201
İyi geceler kızlar bu hafta sanki pek iyi gitmedi ama yarını güzel değerlendirirsek geçen hafta olduğu gibi keyifli bir cuma olabilir 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kaptanım. Yarın sabah tartı sana güzel bir rakam göstersin. Bugün tartı günü olsa ben bunalıma girmiştim herhalde. Gece 3 te uyudum sabah 7 de kalktım. Az uyku ve dünkü sporun da etkisi ile yüzüm gözüm şiş :)günaydınlar evde badana bitti temizlik başladı bir taraftan işe gidince evle ve yemekle ilgilenemedim ne bulduysam dikkatli yedim sonuç bugün obezite merkezi tartısı vardı yüzümü güldürdü dün akşam 8.30 gibi yemek yemeye rağmen bugün biraz daha iyi olur diye düşünüyorum yarın artı gelmeyin yeter güzel sonuç alırız
Ne yapalım diyorsun? Bir hurma diyeti yapsak mı diyorum ama hiç de canım istemiyor. Peynirli yumurtalı kahvaltı istiyorum :)İyi geceler kızlar bu hafta sanki pek iyi gitmedi ama yarını güzel değerlendirirsek geçen hafta olduğu gibi keyifli bir cuma olabilir![]()
Hayatında olacaksa dengelemeyi öğrenmen önemli ama her gün de senin için bir sınav. Bir sonrakinden daha iyi şekilde çıkmayı hedefle..bunun için yeme içme faslı başladığında aç olmaman sana yardımcı olabilirYaa günsüz olmaz dengelemeyi öğreneceğim aslında biliyorum da işime gelmiyor galiba ben ikinci çocuktan sonra diyetisyene gitmiştim 86 kilodan inememiştim diyetisyenle beraber 65 kiloya düşmüştüm 7 ayda ben en iyisi eski bilgileri çıkartıp onların üstünden gideyim hem diyetisyenim günde yediriyordu
Evde hurma yok olsa yapardım çok hafif geçirelim bu günü gaz şişlik kabızlık yapacak şeylerden uzak duralım ben biraz sıvı ağırlıklı besleneceğim akşam çorbayla kaparım.. yine çaylara devam zaten peynirli yumurtalı mı şuan yediğim gibi mi :))))Ne yapalım diyorsun? Bir hurma diyeti yapsak mı diyorum ama hiç de canım istemiyor. Peynirli yumurtalı kahvaltı istiyorum :)
Çok zor ya öyle hayat ben kendimi iradeli bilirim ama bana bile zor valla bir günde iki gün yapıyorlar :))))Hayatında olacaksa dengelemeyi öğrenmen önemli ama her gün de senin için bir sınav. Bir sonrakinden daha iyi şekilde çıkmayı hedefle..bunun için yeme içme faslı başladığında aç olmaman sana yardımcı olabilir
Ya evet kadının dedikleri çok ilginç mesela Dior ki oldu ki canınınz pide yemek istedi yiyin ama arasına bol tereyağ sürün yiyinBence iki günlük detokslarla denemek lazım bir süre. Yanlış yazdım evet karataydı senin. Bir de Karatay daha yağlı bir beslenme galiba dukana göre..
Gece terlemişim atmışım hastalığın çoğunu çok şükür bugün daha iyiyimBurnun tıkandı mı ağzından mı nefes alıyorsun. Ama bol su ve bitki çaylarına devam et canım. Bir de istersen yarın doktora git sonuçta tedaviye başlayacaksın daha kendini toparlamış başlarsın tedavi edilirsen.
Deniyim akşama yapıyım bakim teşekkürleerTavuk suyuna çorba yap canım. Ama mutlaka yap, bol limonla iç. Neden bilmiyorum ama hastalıkta inanılmaz iyi geliyor. İçinde bir şey var herhalde iyileştirici etkisi oluyor. Ben daha bunu içip iyileşmeyen görmedim :)
Evet fırtına öncesi sessizlikBugünde çok sessiz buralar![]()
Of aynen bizde parktan geldik zor ikna ettim ev içinYürüyüşe çıktım kafamda yumurta pişcek kadar sıcak var![]()
Bebelerin enerjisinden bize de lazım gerçektenOf aynen bizde parktan geldik zor ikna ettim ev için