Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ananas beni tok tutuyor sende etkisi nasıl ? Bir de ceviz de mi kalmamıştı.. meyvelerle yeseydin bir kaç tane :)

Ananas beni tok tutuyor sende etkisi nasıl ? Bir de ceviz de mi kalmamıştı.. meyvelerle yeseydin bir kaç tane :)
A pardon ceviz yedim çok az kuru üzümle toplam bir avuç kadar kahve yanında unuttum
Benide sanki tok tutuyor ya az yediğimi fark ediyorum iki gündür ya ondan yada regli sebebiyle karnım çok şiş kilo almış gibi hissediyorum yemiyorum

Onun görüntüsünü hiç sevmiyorum tadı var mı ? :)
İçine ananas doğruyorum tadı güzel oluyor.. zaten çok sık tüketilmemesi gereken bir şey. Ama Çok tok tutuyor. onu yedikten sonra uzun saatler sonra kahvaltı ediyorum. Ama hala acıkmamış oluyorum..
Tam hatırlamıyorum ama süt ve kakao ile pişirip bekletince puding gibi oluyordu galiba, bir kere yapmıştım ama seneler oldu.

Evet evet chia puding ...öyle çok tüketenler var ancak öyle gideri var zaten :) onu da alayım şekerim yakında menümde baget ekmek görürseniz şaşmayın git Gide yediğim içtiğim sana benzedi:)))))

Evet evet chia puding ...öyle çok tüketenler var ancak öyle gideri var zaten :) onu da alayım şekerim yakında menümde baget ekmek görürseniz şaşmayın git Gide yediğim içtiğim sana benzedi:)))))
Sen dukan ile kilonun gitmediğini düşünüyorsun şu an. Detoks ve spor ile ilerliyorsun. Ama gerçekten hep aynı beslenmek bir süre sonra kilo verdirmez oluyor. Bizim bu ufak tefek farklar tartıya eksi yansıyor bence. BAGete hiç hayır diyemiyorum ya :)

Karatay benimki dukanla neydi farkı unuttum ama bir hayli değiştirdim aslında sadece ekmek un şeker kullanmıyorum yulaf meyve makarna hiç yemedim 2 ay şimdi onlarda eklendi ama yine yetmiyor :) şu protein içeceklerinden mi alsam acaba ?? Menü yerine geçiyor galiba tok tutuyormş

Bence iki günlük detokslarla denemek lazım bir süre. Yanlış yazdım evet karataydı senin. Bir de Karatay daha yağlı bir beslenme galiba dukana göre..

Heh geldi benim ki 'adi annne top oynayalım '
Ay ne tatlı ya.. annesine spor yaptırıyor. Ben de tatilde en güzel sporları yeğenimle yapıyorum. Enerjileri de hiç bitmiyor ya, bazen arka arkaya futbol basketbol voleybol oynuyoruz akşamları evde. Ev ters dubleks, alt katta oynuyoruz evdekilerin kafasını şişiriyoruz :)

Evet cidden nerden geliyor bu enerji çocuklara :))

Tamam ama tartılırken yaptım. Sporu yapıp uyuyup ödemle kalkmadım ertesi gün. Ki kesinlikle ertesi gün ödem oluyor. O zaman sen de Cuma tartı öncesi yap. Cumartesi ödem olsa da fark etmez :)
Hımmmm uyku sonrası oluyor değil mi tmm canım öyle yapayım yarın çok hafif yaparım

Hiç bilmiyorum ama zamanında biz de öyleydik sonuçta. Bence biz daha iyiydik sokakta oynardık tüm gün. Şimdiki çocuklar o kadar özgür olmayabilir tam emin değilim.
Doğru diyorsun akşama kadar sokaktaydık şimdi çocukları 5 dk tek bırakamıyoruz ki dışarıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…