Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar bende cok aksattim burayi
Oglum iyilesti cok sukur o yattiktan sonra 6 mt olan halimi yikadim koltuklari sildim dip bucak temizlik yaptim .az da olsa spor yaptim sayilir.bugun cok hafif seyler yemeyi dusuniykrum .
Hemen menumu yazayim .
Sabah
1 kuba cay
1 kupa da kayisi cayi icecem
Oglen
Pul biberli yogurt
1 yaslanmis yumurta
1 bardakta ayran icmeyi dusunuyorum
Ara bir bardak cay
Aksam
Kocam nohut sulusu istedi aksama yapacam pilavla
Ben bir kase haslanmis nohut
Ve ayran

günaydınlar evde badana bitti temizlik başladı bir taraftan işe gidince evle ve yemekle ilgilenemedim ne bulduysam dikkatli yedim sonuç bugün obezite merkezi tartısı vardı yüzümü güldürdü dün akşam 8.30 gibi yemek yemeye rağmen bugün biraz daha iyi olur diye düşünüyorum yarın artı gelmeyin yeter güzel sonuç alırız

günaydınlar evde badana bitti temizlik başladı bir taraftan işe gidince evle ve yemekle ilgilenemedim ne bulduysam dikkatli yedim sonuç bugün obezite merkezi tartısı vardı yüzümü güldürdü dün akşam 8.30 gibi yemek yemeye rağmen bugün biraz daha iyi olur diye düşünüyorum yarın artı gelmeyin yeter güzel sonuç alırız
Günaydın kaptanım. Yarın sabah tartı sana güzel bir rakam göstersin. Bugün tartı günü olsa ben bunalıma girmiştim herhalde. Gece 3 te uyudum sabah 7 de kalktım. Az uyku ve dünkü sporun da etkisi ile yüzüm gözüm şiş :)
Yarin öğlene kadar kalmaz bir şey muhtemelen. Şu an ödem tutacak bir nedenim yok reglim yeni bitti.

Yaa günsüz olmaz dengelemeyi öğreneceğim aslında biliyorum da işime gelmiyor galiba ben ikinci çocuktan sonra diyetisyene gitmiştim 86 kilodan inememiştim diyetisyenle beraber 65 kiloya düşmüştüm 7 ayda ben en iyisi eski bilgileri çıkartıp onların üstünden gideyim hem diyetisyenim günde yediriyordu
Hayatında olacaksa dengelemeyi öğrenmen önemli ama her gün de senin için bir sınav. Bir sonrakinden daha iyi şekilde çıkmayı hedefle..bunun için yeme içme faslı başladığında aç olmaman sana yardımcı olabilir

Ne yapalım diyorsun? Bir hurma diyeti yapsak mı diyorum ama hiç de canım istemiyor. Peynirli yumurtalı kahvaltı istiyorum :)
Evde hurma yok olsa yapardım çok hafif geçirelim bu günü gaz şişlik kabızlık yapacak şeylerden uzak duralım ben biraz sıvı ağırlıklı besleneceğim akşam çorbayla kaparım.. yine çaylara devam zaten peynirli yumurtalı mı şuan yediğim gibi mi :))))

Eklentiler

• IMG_20191001_110702.webp
    IMG_20191001_110702.webp
    30 KB · Görüntüleme: 20
Hayatında olacaksa dengelemeyi öğrenmen önemli ama her gün de senin için bir sınav. Bir sonrakinden daha iyi şekilde çıkmayı hedefle..bunun için yeme içme faslı başladığında aç olmaman sana yardımcı olabilir
Çok zor ya öyle hayat ben kendimi iradeli bilirim ama bana bile zor valla bir günde iki gün yapıyorlar :))))

Bence iki günlük detokslarla denemek lazım bir süre. Yanlış yazdım evet karataydı senin. Bir de Karatay daha yağlı bir beslenme galiba dukana göre..
Ya evet kadının dedikleri çok ilginç mesela Dior ki oldu ki canınınz pide yemek istedi yiyin ama arasına bol tereyağ sürün yiyin 🤣🤣
Yada Karatay yapıp kilo veremiyorsanız az yağ aldığınız içindir diyor:) belki benim bu yüzden veremedim :)

Burnun tıkandı mı ağzından mı nefes alıyorsun. Ama bol su ve bitki çaylarına devam et canım. Bir de istersen yarın doktora git sonuçta tedaviye başlayacaksın daha kendini toparlamış başlarsın tedavi edilirsen.
Gece terlemişim atmışım hastalığın çoğunu çok şükür bugün daha iyiyim 🤩

Tavuk suyuna çorba yap canım. Ama mutlaka yap, bol limonla iç. Neden bilmiyorum ama hastalıkta inanılmaz iyi geliyor. İçinde bir şey var herhalde iyileştirici etkisi oluyor. Ben daha bunu içip iyileşmeyen görmedim :)
Deniyim akşama yapıyım bakim teşekkürleer 🤗🌸

ayy bende işe geldim şimdi koşturmacadan
bu arada dünden beri bizim yeni başlayan arkadaşları göremiyorum yanlışmıyım acaba?

kızlar ilk sayfadaki tabloları yapma konusunda bir fikri olan var mı sağolsun morordeğim halletmişti daha öncesinde

Back
X