- 23 Mart 2016
- 30.303
- 91.075
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.441
Heh sırlarımıza bir yenisi daha eklendi çiğ köfte yapmak ve ev boyatmakCanım sadece dikkat etmeye çalıştım spor bile yapamadım evde malum badana vardı yeni bitti sadece direnç kilo gitti
oyy sonunda oldum mu ayy ne güzel
hadi canim cidden miKaptanım bireyselde etap üçüncüsü sanırım yanlış görmediysem
evet canım öyle benim bile bilmediğim kazen in gizli şartları varNe uygulaması bu? Mezun olana pro üyelik mi veriliyor?
Ay yakışıklı maşallah :)) ňe güzel hatıra işte :)Eki Görüntüle 2542274 ekran görüntüsü aldım videoyu ekleyemeyince
Burdan o mu çıkıyor dersin canımhdemekki haftaya güzel geliceksinizz
bu yüzden takım ruhu çok önemli
Kısır bana da genelde dokunur. Bitteri diyetlerde öneriyorlar zaten sıkıntı yok kaptanım şimdi siz bu gazla bir bakmışız önümüzde ki hafta etap birincisi oluyormuşsunuz :) süper gidiyorsunuz hiiç duraklatmadan devam edinkızlar bu akşam 1 kare %70 bitter çikolata ve kısır yedim ama midemi rahatsız etti haftasonu çok yoğun gececek ama dikkat edeceğim tek kaçamak bu olacak
fazla takılmıştım 79 da bana da çok iyi geldi bu gazla giser vallaKısır bana da genelde dokunur. Bitteri diyetlerde öneriyorlar zaten sıkıntı yok kaptanım şimdi siz bu gazla bir bakmışız önümüzde ki hafta etap birincisi oluyormuşsunuz :) süper gidiyorsunuz hiiç duraklatmadan devam edin
GeliyomusunBurdan o mu çıkıyor dersin canımhbeni gaza getirmeye çalışıyorsun galiba
No kilo yes fitDaha önce no kaçamak / yes spor yapmıştık
Başka aklıma gelennn
Muhteşem 5'li / top 5 belkii olabilir
Sporun sultanları / tartının düşmanları
No kilo / yes fit ????? :))
oyy sonunda oldum mu ayy ne güzel
Kaptanım Harikasın tebrikler.hadi canim cidden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?