- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.481
SelaamSelam kızlar ben geldim. Kusura bakmayın dün hiç giremedim. Geçmişi birazdan okuyacağım. Menüler sıkıntılı bende. Cuma’dan beri kaçamak var ve epey + yım. Yarın iki günlük bir detoks yapacağım. Olmazsa hurma diyeti..
Cherry Mom sporlarım ekte canım. Bugun devam edebilirim. Jumping jack ceza sporu 250 yaptım ama bugün magnum yediğim için akşama 250 daha yapmak istiyorum. Bu arada bugun 45 sn plank var unutma.
pawlover bu mesajı okuduğunda iki bardak su iç canım :) iğnelerle aran nasıl ?
Çok geçmiş olsun toparlanabildin mi biraz? Baş ağrısı da çok illet ne tetikledi ki acabaKızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim(
Geçmiş olsun canım. Şu an ağrın kalmadı ama değil mi ?Kızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim(
Vururken iğnenin ucunu dik sokmadın herhalde. Bazen bende de oluyordu. En güzeli iğne vuracağın yeri iki parmağın ile sıkıştırmak o zaman öğle bir sorun olmuyor..Selaamiğnelerle aram iyi ama ikinci iğnede göbeği yara yapmayı başardım hemmen içiyorum suyumuu ben de dün biraz kaçamak yaptım sporlarım var evde not aldım akşam yazarımm
Ağzına o pis şeylerde değince devamını istiyo insan senlik bişey değil aslında durum. Sen çabuk toparlayabilirsin bence aşırı aşırı bi kaçamak yoksaVururken iğnenin ucunu dik sokmadın herhalde. Bazen bende de oluyordu. En güzeli iğne vuracağın yeri iki parmağın ile sıkıştırmak o zaman öğle bir sorun olmuyor..
Bu hafta sonu performansı aslında biraz canımı sıktı. O kadar emek veriyoruz çaba harcıyoruz, bu kadar kolay geri dönmemek abur cuburu kararında bırakmak gerekirdi.. ama iradeli olamadım maalesef. Bugün 3. Gün hala kaçamak vardı menümde. Yarın toparlamayı umuyorum bakalım.
RegliÇok geçmiş olsun toparlanabildin mi biraz? Baş ağrısı da çok illet ne tetikledi ki acaba
Sağol canım ağrı yok şükür halsizlik varGeçmiş olsun canım. Şu an ağrın kalmadı ama değil mi ?
:) Bu sporlara ve detokslara kilo gelmez canım merak etme bütün nefsini körledin inş :)Selam kızlar ben geldim. Kusura bakmayın dün hiç giremedim. Geçmişi birazdan okuyacağım. Menüler sıkıntılı bende. Cuma’dan beri kaçamak var ve epey + yım. Yarın iki günlük bir detoks yapacağım. Olmazsa hurma diyeti..
Cherry Mom sporlarım ekte canım. Bugun devam edebilirim. Jumping jack ceza sporu 250 yaptım ama bugün magnum yediğim için akşama 250 daha yapmak istiyorum. Bu arada bugun 45 sn plank var unutma.
pawlover bu mesajı okuduğunda iki bardak su iç canım :) iğnelerle aran nasıl ?
Zor iş ya göbeğe iğneSelaamiğnelerle aram iyi ama ikinci iğnede göbeği yara yapmayı başardım hemmen içiyorum suyumuu ben de dün biraz kaçamak yaptım sporlarım var evde not aldım akşam yazarımm
unut yediklerini toparla canım afiyet olsun yaramasın diyelim ben 2 gün hiç birşey yemedim yaVururken iğnenin ucunu dik sokmadın herhalde. Bazen bende de oluyordu. En güzeli iğne vuracağın yeri iki parmağın ile sıkıştırmak o zaman öğle bir sorun olmuyor..
Bu hafta sonu performansı aslında biraz canımı sıktı. O kadar emek veriyoruz çaba harcıyoruz, bu kadar kolay geri dönmemek abur cuburu kararında bırakmak gerekirdi.. ama iradeli olamadım maalesef. Bugün 3. Gün hala kaçamak vardı menümde. Yarın toparlamayı umuyorum bakalım.
Cuma akşamı zaten şarap içmiştim, Cumartesi Nutellalı waffle, bugün de bademli magnum.. dün de bugün de bir öğün atlayarak kaçamakları ana öğün gibi yedim ve ekstra spor ile dengelemeye çalışıyorum. dün +250 ip bugün ona da ek 250 jumping jack yaptım akşama da 250 yapacağım.Ağzına o pis şeylerde değince devamını istiyo insan senlik bişey değil aslında durum. Sen çabuk toparlayabilirsin bence aşırı aşırı bi kaçamak yoksa
Bir an önce toparlarsın umarım canım. Bol bol dinlenmeye çalış.Sağol canım ağrı yok şükür halsizlik var
Hemşireyi bekliyordu ya alırken, orada öğretmişlerdir.Zor iş ya göbeğe iğneöğrettiler mi bir tekniği vardır belki
Oy baya köküne vurmuşsun :)))) kaçamaksız diyetin zararları bıraktı mı ucu bucağı gelmiyor ama cumaya kadar çok var güzel bir eksi yakalarsın yine sen eminimCuma akşamı zaten şarap içmiştim, Cumartesi Nutellalı waffle, bugün de bademli magnum.. dün de bugün de bir öğün atlayarak kaçamakları ana öğün gibi yedim ve ekstra spor ile dengelemeye çalışıyorum. dün +250 ip bugün ona da ek 250 jumping jack yaptım akşama da 250 yapacağım.
Yarın da bir detoks düşünüyorum bakalım.
Yaramaz olur mu 72 yeni kırılmıştı üstüne yediğim için gayet de yaradı bu tosuna :) aynı yolu tekrar yürüyeceğim, yapacak bir şey yok. İki gün detoks yapacağım. Duruma göre de belki hurma ile devam ederim. Yoğun bir hafta olacak zaten. Tatil hazırlıkları, ev temizliği, biraz dolaba bir şeyler atacağım, spor diyet, Salı doktor kontrolü .. hızlıca Cuma gelecek benim içinunut yediklerini toparla canım afiyet olsun yaramasın diyelim ben 2 gün hiç birşey yemedim ya( sağlık çok önemli çok çocukta rezil oldu eşim zaten bir alem sınıfta kaldı benden.ne çocuğa yemek vermiş ne tuvalete götürmüş yavrum rezil oldu
Ya bazı ritüellerimiz var hiç değişmiyor.. dünkü kaçamak burada sadece bir yerde yediğimiz ama ne zaman oraya gitsek mutlaka yediğimiz bir waffle.. onu da anlıyorum da bugünkü kaçamak gerçekten gereksizdi :) hiç bir özelliği olmayan, dünyanın her yerinde bulacağın bir dondurma işte. Neyse artık önümüze bakacağız..69 gelmek için kasacaktım bu hafta onun yerine + ları vermek için uğraşacağım :)Oy baya köküne vurmuşsun :)))) kaçamaksız diyetin zararları bıraktı mı ucu bucağı gelmiyor ama cumaya kadar çok var güzel bir eksi yakalarsın yine sen eminim
Olmuş olan hiç üzülme yolumuza devam varsın iki gün uzamış olsun hedefe elbet ulaşacağız :)Ya bazı ritüellerimiz var hiç değişmiyor.. dünkü kaçamak burada sadece bir yerde yediğimiz ama ne zaman oraya gitsek mutlaka yediğimiz bir waffle.. onu da anlıyorum da bugünkü kaçamak gerçekten gereksizdi :) hiç bir özelliği olmayan, dünyanın her yerinde bulacağın bir dondurma işte. Neyse artık önümüze bakacağız..69 gelmek için kasacaktım bu hafta onun yerine + ları vermek için uğraşacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?