Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selaam iğnelerle aram iyi ama ikinci iğnede göbeği yara yapmayı başardım hemmen içiyorum suyumuu ben de dün biraz kaçamak yaptım sporlarım var evde not aldım akşam yazarımm

Kızlar selam hrkes iyidir inş giredim dün bugün gezdim eğlendim demek isterdim ama iki gün gece gündüz hastanedeydim migrenim tuttu tonla ilaç iki kez iğne ve en son serumla kendime geldim ama Leyla gibiyim (
Çok geçmiş olsun toparlanabildin mi biraz? Baş ağrısı da çok illet ne tetikledi ki acaba

Selaam iğnelerle aram iyi ama ikinci iğnede göbeği yara yapmayı başardım hemmen içiyorum suyumuu ben de dün biraz kaçamak yaptım sporlarım var evde not aldım akşam yazarımm
Vururken iğnenin ucunu dik sokmadın herhalde. Bazen bende de oluyordu. En güzeli iğne vuracağın yeri iki parmağın ile sıkıştırmak o zaman öğle bir sorun olmuyor..
Bu hafta sonu performansı aslında biraz canımı sıktı. O kadar emek veriyoruz çaba harcıyoruz, bu kadar kolay geri dönmemek abur cuburu kararında bırakmak gerekirdi.. ama iradeli olamadım maalesef. Bugün 3. Gün hala kaçamak vardı menümde. Yarın toparlamayı umuyorum bakalım.

Ağzına o pis şeylerde değince devamını istiyo insan senlik bişey değil aslında durum. Sen çabuk toparlayabilirsin bence aşırı aşırı bi kaçamak yoksa

Çok geçmiş olsun toparlanabildin mi biraz? Baş ağrısı da çok illet ne tetikledi ki acaba
Regli 8.gün bitmiyor bir yandan o bir yandan migren resmen 2 kayıp gün geçirdim su bile içmedim
Teşekkür ederim şimdi daha iyiuim sadece serum kaynaklı uykum var

Son düzenleme:
:) Bu sporlara ve detokslara kilo gelmez canım merak etme bütün nefsini körledin inş :)

unut yediklerini toparla canım afiyet olsun yaramasın diyelim ben 2 gün hiç birşey yemedim ya ( sağlık çok önemli çok çocukta rezil oldu eşim zaten bir alem sınıfta kaldı benden.ne çocuğa yemek vermiş ne tuvalete götürmüş yavrum rezil oldu

Ağzına o pis şeylerde değince devamını istiyo insan senlik bişey değil aslında durum. Sen çabuk toparlayabilirsin bence aşırı aşırı bi kaçamak yoksa
Cuma akşamı zaten şarap içmiştim, Cumartesi Nutellalı waffle, bugün de bademli magnum.. dün de bugün de bir öğün atlayarak kaçamakları ana öğün gibi yedim ve ekstra spor ile dengelemeye çalışıyorum. dün +250 ip bugün ona da ek 250 jumping jack yaptım akşama da 250 yapacağım.
Yarın da bir detoks düşünüyorum bakalım.

Oy baya köküne vurmuşsun :)))) kaçamaksız diyetin zararları bıraktı mı ucu bucağı gelmiyor ama cumaya kadar çok var güzel bir eksi yakalarsın yine sen eminim

Yaramaz olur mu 72 yeni kırılmıştı üstüne yediğim için gayet de yaradı bu tosuna :) aynı yolu tekrar yürüyeceğim, yapacak bir şey yok. İki gün detoks yapacağım. Duruma göre de belki hurma ile devam ederim. Yoğun bir hafta olacak zaten. Tatil hazırlıkları, ev temizliği, biraz dolaba bir şeyler atacağım, spor diyet, Salı doktor kontrolü .. hızlıca Cuma gelecek benim için

Oy baya köküne vurmuşsun :)))) kaçamaksız diyetin zararları bıraktı mı ucu bucağı gelmiyor ama cumaya kadar çok var güzel bir eksi yakalarsın yine sen eminim
Ya bazı ritüellerimiz var hiç değişmiyor.. dünkü kaçamak burada sadece bir yerde yediğimiz ama ne zaman oraya gitsek mutlaka yediğimiz bir waffle.. onu da anlıyorum da bugünkü kaçamak gerçekten gereksizdi :) hiç bir özelliği olmayan, dünyanın her yerinde bulacağın bir dondurma işte. Neyse artık önümüze bakacağız..69 gelmek için kasacaktım bu hafta onun yerine + ları vermek için uğraşacağım :)

Olmuş olan hiç üzülme yolumuza devam varsın iki gün uzamış olsun hedefe elbet ulaşacağız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…