- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.721
Tam yazıyordum internet koptuyanlış yerde paylaşmışım bende bunu
Eki Görüntüle 2543392 bu da benden gelsin
Perşembe yapamamPerşembe yapsak ? İki gün mü yapcan
Vay afacana bak sen:)BEn olmayayım da kimler olsun geçen gün oğlana makarna yapmıştım ( Nuh'un Ankara'nın sebzeli hayvan figürlü makarnası ) makarnanın içinde neden hep inek var ördek çok az diye yemedi tepsiyi fırlattı şimdi tekrar makarna yapıyordum tencereye eşit sayıda koymaya çalıştım hayvanları
3 yaşına girmesini bekliyoruz :)) sonra yer olursa alacaklar bakalım.Vay afacana bak sen:)
Sevdiği yiyeceklerin ve şekillerin isimlerinin bi listesini yapıp buzdolabına as.
Sonra yaparken kolay aklına gelir.yemediği sebze ve et sularıyla pişir yiyeceklerini
Yada hamura kat.beraber şekil verirsiniz. Noldu kreş işi?
Benim kursta halen başlamadı 15 Ekim başlayacakmış haftada iki gün :)) perşembe bende diyetisyene gideceğim gerçi belki bende yapmam. Şimdi marketten geldim de küçük bir lahana bulamadım kalanı buzlukta dururmuydu acaba ya eşim hiç birşeyini yemez çünküPerşembe yapamam
Geçen hafta pilates kursu başladı haftada tek gün,gidemedim bu haftada gidebilirmiyim belli değil çok ters bi saatte yinede motoru bozmamak lazım
Ne işe yarıyomuş lahana?Benim kursta halen başlamadı 15 Ekim başlayacakmış haftada iki gün :)) perşembe bende diyetisyene gideceğim gerçi belki bende yapmam. Şimdi marketten geldim de küçük bir lahana bulamadım kalanı buzlukta dururmuydu acaba ya eşim hiç birşeyini yemez çünkü
Buzluğu bilmem int bak istersen. Ama streçe sararsan sebzlikte haftalarca bekler.sen seviyosan kapuska yap oda bağırsakları çalıştırırBenim kursta halen başlamadı 15 Ekim başlayacakmış haftada iki gün :)) perşembe bende diyetisyene gideceğim gerçi belki bende yapmam. Şimdi marketten geldim de küçük bir lahana bulamadım kalanı buzlukta dururmuydu acaba ya eşim hiç birşeyini yemez çünkü
Yağ yaktığını ümit ediyoruz :))Ne işe yarıyomuş lahana?
Sarması da yakıyomuymuşYağ yaktığını ümit ediyoruz :))
turşu yap canım yada sarmasını falan yemez mi eşinBenim kursta halen başlamadı 15 Ekim başlayacakmış haftada iki gün :)) perşembe bende diyetisyene gideceğim gerçi belki bende yapmam. Şimdi marketten geldim de küçük bir lahana bulamadım kalanı buzlukta dururmuydu acaba ya eşim hiç birşeyini yemez çünkü
Bağırsak çalıştırıp yağ yakıyormuş canım :)Ne işe yarıyomuş lahana?
Ben bugun daha az yaptım. Çünkü sabah sporunu yapma fırsatım olmadı. Bu saate kadar da 10 bin adım, 30 dakika zumba, 500 ip yaptım. Kollarımı bile çalıştırmadım daha. 500 daha ip atlayıp 2-3 bin adım daha yürümeyi planlıyorum ama bakalım ilerleyen saatler ne gösterecek.
İyi geçti canım.. rahimin durumu yeni transfere uygunmuş. Hamilelik esnasında başka doktor çok Miyom var diyordu ama öyle bir durum yok neyse ki. Kasım’da başlayacağım desem hazırmış yani. Ama tatilde olacağım, doktorda tatilini yap, kilonu ver, kafanı topla ne zaman istersen başlarız dedi. Cuma kan vereceğim son kez haftaya da tatil başlayacak. başlamak istediğimizde regl olduğumda arayacağım. Yeni tedavi süreci başlayacak.Cnasıl geçti kontrolün
Kesinlikle pilates dersi motoru bozma yeri değil :)Perşembe yapamam
Geçen hafta pilates kursu başladı haftada tek gün,gidemedim bu haftada gidebilirmiyim belli değil çok ters bi saatte yinede motoru bozmamak lazım
İçine pirinç/ bulgur yerine lahana parçaları koyarsan kesin yarar :) lahanalı lahana sarması.. sar sar ye :) off ne de severim bu arada lahana sarmasını.Sarması da yakıyomuymuşşöyle zeytinyağlı
Bi denemek lazım belki lahanalı da güzel oluyodurİçine pirinç/ bulgur yerine lahana parçaları koyarsan kesin yarar :) lahanalı lahana sarması.. sar sar ye :) off ne de severim bu arada lahana sarmasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?