- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.701
Çok iyi yapmışsın her şeyi fırsata çevirmek lazım tebrik ederim işin için ayrıca sevindim çocuklu annenin çalışması çok zor bari iş hayatı stressiz olsunBenim isim bir bayan icin en rahat is yilin belli donemleri cok yogunuz diyer donemler aylik yaptigimiz is telefon gideri,maas,ve ufak twfek isler 3 kisiyiz ve 4 .kattayiz dolayisiyle gelen giden de pek olmuyor o yuzden oturmaktansa yürüyüş yapmaya karar verdim.
Inan su kalori hesaplamalarindan iyi degilim ben normay cay bardagindaka caya 3 sekerl atip iciyorum o yuzden 3.1 arada aldim cnmCanım
3 ü bir arada Nescafe pek tercih etme bence. Süt tozu sağlıklı bir şey değil o nedenle imkan varsa sade yapıp içine süt eklesen daha iyi olur. Ama her zaman da içmiyorsun sanırım. Ben de bir ara fındıklının müdavimiydim.. neyse ki yollarımızı ayırdık kendisi ile :)
Hep mutfakta yakalıyorum seni :)Yaptım yine beni mutfakta yakaladın :))))
O yonden cok cok sansliyimÇok iyi yapmışsın her şeyi fırsata çevirmek lazım tebrik ederim işin için ayrıca sevindim çocuklu annenin çalışması çok zor bari iş hayatı stressiz olsun
Onun içindeki yapay süt tozu sıkıntı her şeyden önce.. sütün kendisini eklemek daha sağlıklı.. o nedenle dedim canım. Şeker zAten zararlı ama şekersiz içemiyorsan me yapılır bilmiyorum.Inan su kalori hesaplamalarindan iyi degilim ben normay cay bardagindaka caya 3 sekerl atip iciyorum o yuzden 3.1 arada aldim cnm
Dogrudur cnm zaten cok icmiyorum yinede soyledigin cok iyi olduOnun içindeki yapay süt tozu sıkıntı her şeyden önce.. sütün kendisini eklemek daha sağlıklı.. o nedenle dedim canım. Şeker zAten zararlı ama şekersiz içemiyorsan me yapılır bilmiyorum.
BEn olmayayım da kimler olsun geçen gün oğlana makarna yapmıştım ( Nuh'un Ankara'nın sebzeli hayvan figürlü makarnası ) makarnanın içinde neden hep inek var ördek çok az diye yemedi tepsiyi fırlattı şimdi tekrar makarna yapıyordum tencereye eşit sayıda koymaya çalıştım hayvanlarıHep mutfakta yakalıyorum seni :)
Selam canım hoşgeldin inş çok fark yoktur :)
Hosbuldukk özledim sizleri grup baya kalabaliklasmis hepiniz süpersiniz:) bende ilk önce aldığım kiloları vererek ise koyulayim çünkü ağzımın ayarı iyice bozulduhoşgeldin canım hadi hızlı bi şekilde dön sahalara
Dönmekte bir başarı canım inan diyetler neden başarısız kalıyor insan aman canım bozdum artık diyerek bırakıyor çünkü ama sen bırakmadınHosbuldukk özledim sizleri grup baya kalabaliklasmis hepiniz süpersiniz:) bende ilk önce aldığım kiloları vererek ise koyulayim çünkü ağzımın ayarı iyice bozuldu
Cnasıl geçti kontrolünSabah hastaneye gittiğim için ve yeni geldiğim için sadece yürüyüş sporu ile idare ediyorum şimdilik :) ilerleyen saatlerde değişirse yazacağım
Menüme gelince
Sabah; 2 dilim ekmek, 1 kk beyaz peynir 2 üçgen peynir 7 yeşil zeytin domates salatalık
Öğlen ; 6 kaşık taze fasülye 1 kase yoğurt
Ara ; 2 dilim ananas 2 ceviz
Akşam ; 6-7 dal ıspanak, 3 sap brokoli 1 yeşil elma bir bardak Yeşilçay..
3 lt su
3 kupa ananas çayı
Ayy çok sinirlenirdim yemek falan vermezdim galibaBEn olmayayım da kimler olsun geçen gün oğlana makarna yapmıştım ( Nuh'un Ankara'nın sebzeli hayvan figürlü makarnası ) makarnanın içinde neden hep inek var ördek çok az diye yemedi tepsiyi fırlattı şimdi tekrar makarna yapıyordum tencereye eşit sayıda koymaya çalıştım hayvanları
İşte çıldırmasın yemek yesin diye mecburenAyy çok sinirlenirdim yemek falan vermezdim galibaiyi sabırla eşitlemeye uğraşmışsın
Perşembe yapsak ? İki gün mü yapcanCherry Mom yarın lahana çorbası yapıcam aldım malzemelerimi yapucakmusın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?