- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #317.921
Olsun sonuçta varış yeri belli en azından kaybolmuyor, yan yollarda ufak gezintiler yapıp ana yola geri dönüyorsun. Bu da önemli bir şey..İnşallah canım. Ben şu an hedefe giden yolu uzatmakla meşgul olduğumdan kıskanıyorum. Ana yoldan dosdoğru gitsem olacak da tali yollara sapıyorum sürekli.
Yaaa öyle mi bilmiyorum ki ilk defa gideceğim :))Ödem olsa bile cihaz ölçüyor sen takılma ona hiç. Bizim gibi tartı ile bakmıyorlar sonuçta :)
Çok iyi canım belki zamnla alışırsın içmeye menü de bugün daha zengin güzel :))Menüm
Sabah öğlen arası
Bi dilim ekmek
Peynir
Birazcık tereyağı
Salatalık
Yarım saat sonra da yarım tabak taze fasulye
Öğlen
Yarım armut
Akşam
Menemen
Bi dilim ekmek
Bi dilim peynir
Su bugün bayağı içtim ama litre hesabı tutamadım 2,5 litre falandır tahmini
Halen agriyor inanır mısınakılsız başın cezasını ayaklarımız.(bacaklarımız )çekiyoo
Şuan farkettim ki susamışım ama hiç yeltenmiyorumÇok iyi canım belki zamnla alışırsın içmeye menü de bugün daha zengin güzel :))
Yağ kas sıvı kemik diye ayırarak ölçüyo makineKıyafetlerin ağırlığını düşüyorlar mı ? :)))dennisgo
Ooo şahane bende ince ince ne giyimsem diye düşünüyordum.Yağ kas sıvı kemik diye ayırarak ölçüyo makine
Tatil dönüşü değişimler etkiledi tabi. Geçmişler olsun. Ben toparlayıp kısa zamanda eski tempona döneceğine inanıyorum canım. Kilo almak mutsuz ediyo, ince olmak sağlıklı olmak mutlu ediyo hepimizi. Birlikte başarıcazInşallah canım bizde tatilden geldik ya eşim hasta oldu ondan sonra oğluma geçti doktora gittik ilaçlarla zencefil ballarla toparladık derkeeeeeeen şimdi de sıra bende. Biz bisey değil de oglusuma gelmesin çocuklar hasta olmasın. Diyet desen moda bi türlü giremedim dondugumden beri dedim bu böyle olmicak grubum beni paklar. Kilo alınca çok mutsuz oluyorum
Günaydınlaar
Gunaydin kizlarGünaydın herkese
Suyu ihmal etme canım mutlaka içmeye çalış. Yarına kadar problem çözülür inşallah canımGunaydin kizlar
Bu hafta cok su icemedim ve kabizim yarina kadar bol bol su icmem lazim
Kayısı çayı içtin mi?Gunaydin kizlar
Bu hafta cok su icemedim ve kabizim yarina kadar bol bol su icmem lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?