- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.121
İnsan usanıyo bi torba şey içmekten gerçekten. Aynen senin de süreç yanaşıyo sen de başla yavaştan bence deAy ben de yarısını içmiyorum takviyelerin şu an.. tüp bebekle de alakalı değil hepsi ama bir kutu ilacım var ya.. DNA hasarları için q-enzim +omega 3, güzel yaşlanmak için collogen, bebek için folik asitli bir multivitamin, d vitamini insülin direncinin olumsuz etkisi için inositol, kışın bağışıklık için propolis, yumurta toplama dönemi olursa arı sütü bal polen, olmazsa bal polen arada. Ee bir de troid ve insülin ilaçlarım var. Transfer sonrası tüm takviyeleri bıraktım sonra da sadece d vitamini ve folik asit aldım. Ama diğerlerine de başlamak lazım..
Hiç üzülme canım sen motive olunca gayet güzel veriyorsun. Kızın nasıl oldu. Umarım bu hafta daha motive olur fazla fazla verirsin..Kızlar kusura bakmayın yazamadım bi türlü. Maalesef kilom 89,5.
+500 yani. Hepinizden çok özür dilerim
Neyse onumuzde ki haftalara artikEki Görüntüle 2544342
Tebrik ederimmm Yes Fiiiiittttttt :))))
Daha güzel bir paylaşım yapacaktım ama nefesim merak etmiiş :)) markete gideyim geleyim tabloyu ayrıca paylaşacağım
Fakat ne de güzel kazandıkEki Görüntüle 2544342
Daha güzel bir paylaşım yapacaktım ama nefesim merak etmiiş :)) markete gideyim geleyim tabloyu ayrıca paylaşacağım
No kilo olarak yenilmişiz ya kızlarEki Görüntüle 2544342
Sen zıplamaya ara ver ama yürüyüşe devam et canım. Aşılamadan 4-5 gün sonra embriyo Rahime ulaşıyor ve tutunma başlıyor. O sürede yürüyüş yapmak iyi olacaktır.Fakat ne de güzel kazandıkhaftaya yatışlarda olcam 2-3 gün
Tuttum bile sen çok spor yapınca artı geliyosun yürü sen yürüTahmin edeceğiniz üzere bugünkü yenilgiden sonra spor hedefim değişti :) çok hırs yaptım tutmayın beni diyeceğim ama siz yine de tutun bence :)
Harikamıyız neyizFakat ne de güzel kazandıkhaftaya yatışlarda olcam 2-3 gün
Buyrun buyrun her türlü 5.takımın Kárına.Haftaya gorusucezzz diyorum yes fitlerr
Canım sizde hiç spor yapmayan 2 kişi vardı ondan tebrik ederim herkesi rekor spor yapıldı vallaTahmin edeceğiniz üzere bugünkü yenilgiden sonra spor hedefim değişti :) çok hırs yaptım tutmayın beni diyeceğim ama siz yine de tutun bence :)
İçli köfte yapınca çok güzel eksi geliyorum spor yapınca daha az eksi geliyorum. Nasıl bir matematiği varsa bünyemin :)Tuttum bile sen çok spor yapınca artı geliyosun yürü sen yürü
Çok güzel bir hafta oldu bence de herkes çok güzel spor yaptı bazılarını yarışma için yaptık ama her yaptığımızı kendimize ekledik ve bunların karşılığını mutlaka alacağız.Canım sizde hiç spor yapmayan 2 kişi vardı ondan tebrik ederim herkesi rekor spor yapıldı valla
Ben salı günü burada ip atlamaya başlayacağım sonra uçaktan inip istanbulda devam edeceğim. Beni bir senedir görmeyen insanlar da ruh sağlığımı sorgulayacaklar :)Haftaya gorusucezzz diyorum yes fitlerr
Ben de günün her anı zıplayacağım. Sen bence yine de zıpla ama istersen her gün zıplama.. çünkü o hareket bence çok etkiliBuyrun buyrun her türlü 5.takımın Kárına.
Ben haftaya sadece yüriycem zıplamıycam açığı kapatın bari.
bencede ekledikÇok güzel bir hafta oldu bence de herkes çok güzel spor yaptı bazılarını yarışma için yaptık ama her yaptığımızı kendimize ekledik ve bunların karşılığını mutlaka alacağız.
caım sen kaçamakmı yapmıştın spor yapmadığın içinmi bu artı.Kızlar kusura bakmayın yazamadım bi türlü. Maalesef kilom 89,5.
+500 yani. Hepinizden çok özür dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?