Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

foruma girmene rağmen cevap yazmadın canım bize ?
Forma girip cevapları okuyup mesaj yazmama gibi bir durum yok. Herkes de aynı mı bilmiyorum ama bende forum sıkıntılı bugün sabah girdiğimde gecedeki mesajlar vardı son mesajları göremiyordum. Görüpte yazmıyor gibi yansıtmanın bir anlamı yok.

Evet kaptanım izne ayrılmam cok iyi olur veya tamamen ayrılmam çünkü önümüzdeki günlende de giremiyeceğim. Ücretsiz izin sürem bitti işe tekrar dönem gerekiyor henüz bakıcı kreş ayarlama çabasındayım. Önceliğim burası değil. Sizlere kolay gelsin

kolaylıklar dilerim canım.sabahki sorun öğlen saatlerinde düzeldi sanırım benimde öyleydi.sen aslında oldukça kıstlı besleniyosun az da olsa veriyodun artı biri görünce bende çok şaşırdım reglmi vardı yada başka bir sorun

Bu üslupla konuşmanında bence bir anlamı yok
Bugün evet hata vardı ama ben sadece bugünden bahsetmedim. Diğer konulara yazıp yorum yapıp buralara hiç girmiyorsak burda bir sıkıntı vardır bende bundan bahsetmiştim.

Reglime 2 gün var bilmiyorum etkiler mi bu ama bende kilo artık gitmiyor boyum 1.69 kilom 62.5 61.5 arası gidip geliyor daha veremiyorum. Doğumdan sonra 75 kilodan düştüm sanırım vucudum daha fazlasına izin vermiyor bilemiyorum belkide vucudm icin ideali budur

Diğer konulara yazıp kullandığım süreyle burda birçok mesajı okuyup yorum yazmaya harcıyacağım süre aynı olmuyor benim icin buraya konu yazmak için bırçok yorumu takip etmek lazım oyüzden forumda hangi konuda ne yorum yazacağım beni ilgilendirir.

Cherry Mom sence yaptığımız detoks tarzı diyetlerden biz bi fayda gördükmü farkedebildinmi (hurma.ayran.sıvı vs)
:))
Ya sanırım ben sıvıdan pek fayda görmedim
Hurmadan da günde -300 400 gibi gördüm aama iyi mi ettik bilmem benim kas oranı düşük çıkınca şüphelendim belki bu diyetlerden ötürü oldu

evet geçen haftalarda yazıcaktım sana ya bi beslenme değişikliği ya hareket ekleme yapman gerek az veriyosun diycektim ama işe başlıycağinı ve çocukla ilgili işlerin olduğunu görünce e bide paylaşımda yapmayınca bişey demedim.belki bi müddet korumaya geçmelisin.

caım sen kaçamakmı yapmıştın spor yapmadığın içinmi bu artı.
bu hafta dikkat edersen eksi bile gelebilirsin bence
Sanırım kaçamak oldu :/ yaa öyle bir psikoojimiz var ki moral bozuldu mu kendmiizi kaçamaklarda buluyoruz ama eminim toparlayacak

hımm şunu hatırlatmak isterim
Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.

hımm şunu hatırlatmak isterim
Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür. Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
Evet canım çok haklısın ama ben haftalar önce mazeretimi söyleyip bugünlerde çok giremeyeceğimi belirtmiştim ama anlamamkta ısrar edenler veya farklı yansıtmak isteyenler olabiliyor zaten bu sebepten dolayıda soğudum gruptan. Tamamen ayrıymak istiyorum. Sana kolay gelsin canım

teşekkür ederim.aslında kaptan ve yardımcılarımız görevini yapıyor.YÖNETİM.
Diyet yolculuğunda başarılar.

Sen zıplamaya ara ver ama yürüyüşe devam et canım. Aşılamadan 4-5 gün sonra embriyo Rahime ulaşıyor ve tutunma başlıyor. O sürede yürüyüş yapmak iyi olacaktır.
Aynen yürüyüş yaparım da zıplarsam ev ahalisi beni kesebilir aldım efa s-1200 ve folifor hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…