- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.101
Fıstık ezmesi, fındık, beyaz peynir ve dana eti protein diye düşünüyorum. Genelde haşlama yumurta kahvaltıda yerim ama birkaç gündür fırsat olmadı bu sabah yumurta kalmamış.Canım Geçmiş olsun umarım bebeğin bir an önce iyileşir. Bu menüde neredeyse hiç protein olmamasının bir nedeni var mı? Sonuçta bizi tok tutan şey protein oluyor biliyorsun. Sabah yumurtalı bir kahvaltı sana iyi gelecektir ama yememenin özel bir nedeni yoksa tabii
Asıl sıkıntı alışkanlık haline gelen çikolata ve bebeğe yemek yerken ufak ufak atıştırmak sanırım. Buraya yazmadım ama onun öğünlerinde yediklerinin yaşına bakayım soğuk mu sıcak mi derken günde 6-7kez yemiş oluyorum onları kesmem lazım ya da onunla oturucam başka zaman yemek yemeyeceğim.Canım Geçmiş olsun umarım bebeğin bir an önce iyileşir. Bu menüde neredeyse hiç protein olmamasının bir nedeni var mı? Sonuçta bizi tok tutan şey protein oluyor biliyorsun. Sabah yumurtalı bir kahvaltı sana iyi gelecektir ama yememenin özel bir nedeni yoksa tabii
74.2 ancak bu kadar düştütoplight
***5. Takım 643. Etap***
toplight (77/)
Leyl-i-fer (74,1/)
emnis (72,9/72,7/0,2/%0,27)
matruj1 (61,5/62,5/-1/%-1,63)
kardelelen321 (89/89,5/-0,5/%-0,56)
dennisgo (71,9/71,6/0,3/0,42)
guziss35 (69,7/69/0,7/%1)
Libas7 (74,8/74,2/0,6/%0,80)
Nefesimmmsin(55,7/54,4/1,3/%2,33)
pawlover (51,4/51/0,4/%0,78)
5.Takım Ortalaması: %
Leyl-i-fer sende durumlar ne oldu kuzum
Evet o bir iki kaşık tadına bakmalar gün sonunda biraz fazla oluyor. Bence beraber yemek çözüm olabilir. Çikolata yedikçe yeme isteği uyandıran bir şey sonuçta. Ama bırakınca da devamı gelmiyor bence. Geçen hafta Cuma Cumartesi Pazar ben de diyeti bozdum Salı kendimi toparlamakta zorlandım açıkçası canım yine tatlı istiyordu :)Asıl sıkıntı alışkanlık haline gelen çikolata ve bebeğe yemek yerken ufak ufak atıştırmak sanırım. Buraya yazmadım ama onun öğünlerinde yediklerinin yaşına bakayım soğuk mu sıcak mi derken günde 6-7kez yemiş oluyorum onları kesmem lazım ya da onunla oturucam başka zaman yemek yemeyeceğim.
Dedin ya daha hafif hissediyorum diye incelme oldu ama + çıkıyorsan kas almış olabilirsin. Diyetlerde spora başladığımda + görmediğim hiç bir sefer olmadı :) sen de daha önce yapıyordun ama bu hafta yoğun oldu bence bünyen için.74.2 ancak bu kadar düştü
Buda demekki ya bana lahana çorbası bişey ifade etmedi yada rutinden fazla spor yaramadı
Bugün 6000 adımCherry Mom
Gayretin yeter :) kas yapıyorsun canım hiç bu kadar spor yapmamıştın normal tebrik ederm :)74.2 ancak bu kadar düştü
Buda demekki ya bana lahana çorbası bişey ifade etmedi yada rutinden fazla spor yaramadı
Bugün 6000 adımCherry Mom
Bu hafta fena süründüm ama kaçamakları veremedim. Az yemek bana kesinlikle yaramıyor. Son bir kaç gün eski menüme döndüm de biraz toparladım sanki.matruj1 foruma girmene rağmen cevap yazmadın canım bize ?
toplight kaptanım kendinizi ekleyip kontrol edersiniz
***5. Takım 643. Etap***
toplight (77/)
Leyl-i-fer (74,1/74,2/-0,1/%-0,13)
emnis (72,9/72,7/0,2/%0,27)
matruj1 (61,5/62,5/-1/%-1,63)izne ayrıldı,birinci izin hakkı.
kardelelen321 (89/89,5/-0,5/%-0,56)
dennisgo (71,9/71,6/0,3/0,42)
guziss35 (69,7/69/0,7/%1)
Libas7 (74,8/74,2/0,6/%0,80)
Nefesimmmsin(55,7/54,4/1,3/%2,33)
pawlover (51,4/51/0,4/%0,78)
5.Takım Ortalaması: %0,364
Geçen hafta ortalamayı düşürenNefesimmmsin sayesinde bu hafta nota almayacağız gibi duruyor güzel bir örnek bir hafta bozup öbür hafta ayağa kalkabiliyorsak bu işin devamı geliyor zaten dennisgo da da öyle olmuştu :))
Ben diyetsiz spor yaptığımdada verememiştim yakın geçmişte (1-2ayda) ama ondan önce yine diyetsiz sporla. 8 kilo vermiştim(4 ayda)Gayretin yeter :) kas yapıyorsun canım hiç bu kadar spor yapmamıştın normal tebrik ederm :)
Yeni listeye ekleyeceğim canım cumadan cumaya tutuyorumCnm bugun ki sporlarida mi ekliyorsun listeye
Tmm cnm bu haftanin kazanan takimi paylasmadin dahaYeni listeye ekleyeceğim canım cumadan cumaya tutuyorum
Listeyi paylaşayım platforma onada bakıyorum arkdaşlardanda teyit bekledim ama dönmediler yok herhalde sporları matruj kardelelenTmm cnm bu haftanin kazanan takimi paylasmadin daha
Anladim cnmListeyi paylaşayım platforma onada bakıyorum arkdaşlardanda teyit bekledim ama dönmediler yok herhalde sporları matruj kardelelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?