Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar Merhaba,
Kürkçü dükkanına ger döndüm. Ama ne yapsam adapte olamadım çok uzun süredir. Motivasyona ihtiyacım var. Siz nasıl motive oldunuz, nasıl başladınız? Şahnur’cum sen nasılsın, nasıl gidiyor? Ben resmen 69 kiloyum ve moralim çok bozuk. Adaptasyon sıfır. Kilom arttıkça olay gözümde büyüdü ve nereden, nasıl başlayacağımı da bilmiyorum şu anda. Lütfen bana bir şeyler söyleyin yahu!

Canım hoşgeldin şuan tam gaz devam ediyoruz takım tam motive durumda spor yarışları devam ediyor sende gel katıl bize

Oo kimleri görüyoruz :) bu işin sırrı kürkçü dükkanını hiç bırakmamak bence canım :) menü paylaşmak spor yapmak öyle öyle disiplin oluşuyor bence. Arada bizde düşüyoruz ama birbirimize destek ola ola çabuk toparlanıyoruz. Bak gel zaman git zaman 10 kg verdim ki ben yavaş kilo verdim bu süreçte sen niye vermeyesin çok güzel bir özgüven yıllar önceki kıyafetlere tekrar girmek çok güzel :) sen de yapabilirsin bunları hiç gözünde büyütüp erteleme canım

ne güzel yazmışsın canım bu arada akşam üzeri eve gelince tartıldım 76.9 kg çıktım sanırım sabah wc ye çıkamadığım için sabit çıktım tok karnına 76.9 çıktım haftaya daha iyi olur diye umud ediyorum regliye rağmen

Canım eksilen kişi hiç spor bildirmediği için değişiklik olmaz balpamuk geldi onu ekleyelim isterse

Zaten belliydi daha düşük çıkacağınız kaptanım bu hafta çok iyi yürüdünüz :)haftaya güzel bir eksi bizimle olur :)

Menüm
Sabah 1 haş.yumurta /domates/ çok az peynir/ 7 zeytin/ 3 ceviz
Öğle : 1 kase mercimek çorbası
Akşam: bir kepçe kıymalı makarna(spagetti kepçesi var ya ondan )
Ve bundan sonrası çığrından çıktı çok yedim birden sinirlendim sanırım
1 mandalina
yarım elma
Çay yanı kuru üzüm leblebi
Bir avuç içi kadar bazlama

Allah razı olsun o misafirden :))))
Canım sen takımları değiştirelim demişsin. İstenirse değiştirelim ama böyle de güzel bir ritim yakaladık bence. zAten amaç bolca spor yapmak bizim takım az kişi diye ya da yenildik diye bir sıkıntı yok ki. Herkes kendi hareketini kendisine ekledi.

Bu arada akşam yemeğimi az önce yedim. Bugün öyle oldu maalesef. Hemen yemek üstü zıplayamazdım beklesem saat ilerleyecekti. Ben de zıpladım duş aldım yemek yedim. Gece ara öğünü yapmayacağım ve biraz daha geç yatacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…