- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.321
Yok canım ilaçlardan değildir endişeleniyorum kendimi strese sokuyorumSen neden bu kadar gerginsin ki ilaçlar mı etkiliyor yoksa kaygılanıyor musun?
Eşim yanımdayken aç gezemiyorumAA yemek yemişiz dün :) afiyet olsun hep böyle devam :)
Eşinin hep yanında olması lazım o zaman yemeksiz olmaz çünkü. Gün gayet güzel yemişsin afiyet olsun ? Bugun nasıl ?Eşim yanımdayken aç gezemiyorum
Ay gerçekten zormuş durum. Endişe etmekte haklısın ama bir faydası olmayacağı için mümkün olduğunca uzak durmak lazım. En güzeli kafa dağıtacak bir şeyler bulmak ve ona odaklanmak. Ben transfer sonrası eski komik dizileri izler onlarla zaman geçirirdim :)Aslında hormonlardan değil olayın verdiği gerginlikolacak mı endişesi var birazcık. Ben zaten ağlak bi insanım yolda ağlayan birini görsem ne derdi var acaba diye bile ağlarım hamilelikte düşünemiyorum kendimi
Artık uzatmak istemiyorum çok sıkıldım. 6 ay dişimi sıksam olacak aslında.Olacak hiç endişen olmasın dediğin gibi biraz yolu uzatıyorsun bazen olsun ufak tefek zaman kayıpları önemli değil sonuç önemli.
Ben gidip yeğenimle spor yapmayı iple çekiyorum. Ama tabiki bizim diğer ihtiyaçlarımızı karşılayan bir anne olduğu için sadece oynamak kolay ve zevkli. Kardeşim de zAten ödevini yapsın oynasın gibi şeyler sende yemeniz içmeniz ev işleri bende diye iş bölümü yapıyor :)
Bugün kahvaltım kaçamaklı oldu biraz ama öğlen güzel akşamı da hafif planlıyorum bakalımEşinin hep yanında olması lazım o zaman yemeksiz olmaz çünkü. Gün gayet güzel yemişsin afiyet olsun ? Bugun nasıl ?
Ya bu çocukların dur durağı yok ki 12 saat oyna 13. Saat neden benimle hiç oynamıyorsun diyorlar :) ben diyet yaparken ona takılırdım ne isterse oynardım kan ter içinde kalırdım. Ekstra spor da yan yana değilsek yapardım. Bir ayda 8 kg vermiştim :)Artık uzatmak istemiyorum çok sıkıldım. 6 ay dişimi sıksam olacak aslında.
Cimcimeyle olan sporların eminim çok eğlenceli olur. Hem bedensel hem ruhsal olarak iyi gelecek sana.
Ben de evdeyken örgü, dizi, dikiş ve kitap derken çok düşünmüyorum ama dışardayken çevreden de sorular yönelmeye başlayınca tırnak yiyen stresli öğrenci moduna geçiyorumAy gerçekten zormuş durum. Endişe etmekte haklısın ama bir faydası olmayacağı için mümkün olduğunca uzak durmak lazım. En güzeli kafa dağıtacak bir şeyler bulmak ve ona odaklanmak. Ben transfer sonrası eski komik dizileri izler onlarla zaman geçirirdim :)
Bu kadar etkileniyorsan keşke haber vermeseydin kimseye. Düşünsene bilmezlerse soramazlar.. ben ilk tedavide önüme gelen herkese söylerdim. Sonra söylememeye başladım.Ben de evdeyken örgü, dizi, dikiş ve kitap derken çok düşünmüyorum ama dışardayken çevreden de sorular yönelmeye başlayınca tırnak yiyen stresli öğrenci moduna geçiyorumbugünden itibaren soyutlicam biraz kendimi bakalım nasıl olacak
Ben ilk hamileliğimde çalışıyordum. İşten gelirdim yemek yap ye toparla rutin işler.. Evde hiç televizyon açmadım. Boş vakitlerde kitap okurdum. Doğuma 2 ay kala izne ayrıldım. Evde TV açaya başladım olur olmaz herşeye ağlıyordum. Eşim artık o halimden bıkmıştı. Belgesel izlerken ağlanır mı yav. Kaplan lamayı yedi diyeBen de evdeyken örgü, dizi, dikiş ve kitap derken çok düşünmüyorum ama dışardayken çevreden de sorular yönelmeye başlayınca tırnak yiyen stresli öğrenci moduna geçiyorumbugünden itibaren soyutlicam biraz kendimi bakalım nasıl olacak
Aslında bilinçli söyledim, bu konuda üzüldüğümü bilip yarama dokunmasınlar diye ama tüpe başlarsam haber etmicem kimseye bu seferde heves ve heyecan yapıp soruyolarBu kadar etkileniyorsan keşke haber vermeseydin kimseye. Düşünsene bilmezlerse soramazlar.. ben ilk tedavide önüme gelen herkese söylerdim. Sonra söylememeye başladım.
Ay ben de öyle olabilirim sanırımBen ilk hamileliğimde çalışıyordum. İşten gelirdim yemek yap ye toparla rutin işler.. Evde hiç televizyon açmadım. Boş vakitlerde kitap okurdum. Doğuma 2 ay kala izne ayrıldım. Evde TV açaya başladım olur olmaz herşeye ağlıyordum. Eşim artık o halimden bıkmıştı. Belgesel izlerken ağlanır mı yav. Kaplan lamayı yedi diye
Haklısın. Bir gün teyzemi aramıştım çok kötü griptim sesimi tanıyamadı o kadar kötüyüm.. hemen bebeği sordu, dedim “o kadar hastayım sesimi bile tanımıyorsun nasılsın demeden bebek soruyorsun” cevabı süperdi ; “aman nasılsa iyileşeceksin ama bebek var mı merak ediyorum “ demişti :)Aslında bilinçli söyledim, bu konuda üzüldüğümü bilip yarama dokunmasınlar diye ama tüpe başlarsam haber etmicem kimseye bu seferde heves ve heyecan yapıp soruyolar
Ben de ip atlayayım o zaman.. senden geri kalacak değilim ya :)Hep sohbet azıcık er meydanına hanımlar
babası oğlanı parka çıkardı fırına yemek attm ve hemen bisiklet :))
Malesef karşı tarafın hislerini asla umursamıyolar bu konuda yaşadıklarımızın hepiciğini birer gülücükle unuturuz inşallahHaklısın. Bir gün teyzemi aramıştım çok kötü griptim sesimi tanıyamadı o kadar kötüyüm.. hemen bebeği sordu, dedim “o kadar hastayım sesimi bile tanımıyorsun nasılsın demeden bebek soruyorsun” cevabı süperdi ; “aman nasılsa iyileşeceksin ama bebek var mı merak ediyorum “ demişti :)
İnşallah çok hassas konular biz bile burda sorup seni gerebiliriz sıkılırsan bize birMalesef karşı tarafın hislerini asla umursamıyolar bu konuda yaşadıklarımızın hepiciğini birer gülücükle unuturuz inşallah
Yok siz sorun art niyetli olmadığınızı biliyorumİnşallah çok hassas konular biz bile burda sorup seni gerebiliriz sıkılırsan bize biryapman yeterli :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?