- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.341
Aa baya farketmiş, senden fazla mı zıplamam gerekiyo yani şimdiKızlar ;
Düşük kiloda kalori yakmak da kilo vermek neden daha zor bir kere daha anladım. 2000 İp atladım az önce. Başlarken kilo ayarı yapmaya üşendim, ipi açınca 50 kg geliyor ben de öyle atlamaya başladım sayı önemli diye.. 1000 atladım yakılan kalori 93 görünüyor. Fotoğraf çekip sonra kendi kilomda bir bu kadar daha atladım ve yakılan kalori 133. Arada epey fark var değil mi?
O yakının değilmiş canım.. densizin tekiymiş.. böyle şeyler gerçekten sinir bozucu oluyor. Hayır bir de çocuk sahibi olmak dünya için o kadar sıradan bir şey ki, sanki atomu parçalamış :)Yok siz sorun art niyetli olmadığınızı biliyorumbeni en çok yaralayan çok istediğimi bilen bi yakınımız “ayıptır söylemesi her denememiz tutuyo ama kimyasal oluyo” demişti elini ağzına kapatarakta kıs kıs gülmüştü bi onu unutamıyorum..
Sanırım öylelerinin hayattaki tek başarısı bu olduğu için bununla üstünlük sağlayabiliyolarO yakının değilmiş canım.. densizin tekiymiş.. böyle şeyler gerçekten sinir bozucu oluyor. Hayır bir de çocuk sahibi olmak dünya için o kadar sıradan bir şey ki, sanki atomu parçalamış :)
Evet canım baksana arada 40 kalori var. Ben 700 zıplarken o kaloriyi yakıyorum sen 1000 zıplayarak :) ikimiz aynı kiloyu versek seninki daha büyük bir başarı :)Aa baya farketmiş, senden fazla mı zıplamam gerekiyo yani şimdi
Bu haftadan çok korkuyorum inşallah + gelmemEvet canım baksana arada 40 kalori var. Ben 700 zıplarken o kaloriyi yakıyorum sen 1000 zıplayarak :) ikimiz aynı kiloyu versek seninki daha büyük bir başarı :)
Bana bir dönem çok soruyorlardı. Her tatilde bunalıyordum. Sorana ben kısırım demeye başladım :) bu defa karşı taraf yok öyle bir şey zamanla olacak diyordu. Çok komik geliyordu bu diyaloglar ben de kendimce eğleniyordum. Böyle söylediğim kimse sormuyor artık arkamdan ne konuşuyorlar bilmiyorum ama hiç de beni ilgilendirmiyor :)Sanırım öylelerinin hayattaki tek başarısı bu olduğu için bununla üstünlük sağlayabiliyolar
Eşin ye diyor ama ne yemeni öneriyor mesela. Sağlıklı besinleri ölçülü yersen + gelmezsin ki. Ama suyunu iç :)Bu haftadan çok korkuyorum inşallah + gelmemeşim şimdiden başladı ye demelere senle aynı kiloyu vermek benim harcım değil asla o kadar başarılı olamam bu konuda
Güzel taktikmiş ben de mi denesem acabaBana bir dönem çok soruyorlardı. Her tatilde bunalıyordum. Sorana ben kısırım demeye başladım :) bu defa karşı taraf yok öyle bir şey zamanla olacak diyordu. Çok komik geliyordu bu diyaloglar ben de kendimce eğleniyordum. Böyle söylediğim kimse sormuyor artık arkamdan ne konuşuyorlar bilmiyorum ama hiç de beni ilgilendirmiyor :)
Az önce cips, kola ve çikolata getirmiştiEşin ye diyor ama ne yemeni öneriyor mesela. Sağlıklı besinleri ölçülü yersen + gelmezsin ki. Ama suyunu iç :)
Geçen hamilelikten sonra kilo sorunu yaşayan bir arkadaşım karikatür atmış.. zayıflayana ; yeni çocuk doğurdun zayıflama, kilolu olana ; çocuk doğurdun ama azıcık kendine bak kilo ver diyorlar :)Güzel taktikmiş ben de mi denesem acababizim ülkede gereksiz bi merak var çocuk konusunda bir olana kadar yiyolar beynini. bir olur olmaz ikiyi sormaya başlıyolar. İki olunca da asla bitmiyo yine soracak bişeyleri ya da yeterli bu kadar diye bi fikirleri oluyo. Hepsinin ağzını bantlamak istiyorum
balpamuk senin çocuk kaç yaşındaydı sormuşumdur daha önce ama unuttm valla
Bari işe yarar bir şeyler teklif etsin :) ne bileyim nar ye desin, ceviz fındık fıstık önersin.. kola cips çikolata nedir :)Az önce cips, kola ve çikolata getirmiştiyeter ki yiyim onun için besin değeri pek önemli değil biraz sıkılaştım sanırım ben böyle sevmedim nolur bırak spor yapmayı diye beynimi yiyo 3 gündür
İnan herkesten aynı oranda etkilenmiyorum o ayıbı yapan kişiyi gerçekten kız kardeşim gibi görmüştüm. O yüzden o kadar kırıldım sanırım. Bazen kendime de kızıyorum ne bu kadar hassassın diye ama minnoş kalbime söz geçiremiyorumGeçen hamilelikten sonra kilo sorunu yaşayan bir arkadaşım karikatür atmış.. zayıflayana ; yeni çocuk doğurdun zayıflama, kilolu olana ; çocuk doğurdun ama azıcık kendine bak kilo ver diyorlar :)
Benimki de o hesap ; çocuk yoksa sorunu anlamaya çalışıyorlar, sen bir sorun söyleyince de yok öyle bir şey sen rahat ol diye moral vermeye başlıyorlar. En güzeli takmamak..
senin yakınların seninle tüm süreci zAten yaşıyor gerisinin ne dediği de ne düşündüğü de önemli değil bence.. kaldı ki herkesten aynı oranda etkileneceksek yakınlarımıza haksızlık olmaz mı?
Bari işe yarar bir şeyler teklif etsin :) ne bileyim nar ye desin, ceviz fındık fıstık önersin.. kola cips çikolata nedir :)
Canım hoşgeldin tekrar hemen bildir menüleri bu kilolar gidecek şu an cepten bakıyorum misafirim vardı yatılı bakamadım hiç takıma@Leyl-i-fer canım evet devam diyetisyene. Hatta gittim 89.3 olmuşumne diyim yani vermek için o kadar uğraş sonra hemen alıver. Neyse hızlı bi şekilde toparlamak istiyorum. Menülerimi de yazarak devam etmek istiyorum ama grupta neler oldu haberim yok pek. Bana anlatabilir misiniz grup mu yaptınız spor a bakan ayrı biri mi var? No kilo yes fit diye biseyler okudum bugün kilo bildirmeyi unuttum ki zaten faydası yok toplight kaptanım eski kiloma dönünce mi gruba donebiliyorum kafamda deli sorular beni de adapte edin nolur hafta sonu da misafirim var gidince inşallah bomba dönüş olsun benim için
Sonuçta bu sensin.. hiç kızma kendine.. senin yakın gördüğün kadar o sana yaklaşmamamış ve gündemine ortak olamamış maalesef.. ama şu an bir tedavi sürecindesin, her şey güzel olacak :)İnan herkesten aynı oranda etkilenmiyorum o ayıbı yapan kişiyi gerçekten kız kardeşim gibi görmüştüm. O yüzden o kadar kırıldım sanırım. Bazen kendime de kızıyorum ne bu kadar hassassın diye ama minnoş kalbime söz geçiremiyorum
Son derece katılıyorum buna. Sakın öylelerine kulak asma canım sadece zavallı çünkü.Sanırım öylelerinin hayattaki tek başarısı bu olduğu için bununla üstünlük sağlayabiliyolar
Yok yahu yemek yedik :) 50 dk yaptım sadeceCherry Mom hala bisikletteyse ben de gidip 2 bin daha ip atlayacağım. Cherry Mom acele cevap lütfen :))))
Oooo sorular bitmez. Emiyo mu, gaz sancıları başladı mı, onu ver, bunu koy, amuda kaldır....Güzel taktikmiş ben de mi denesem acababizim ülkede gereksiz bi merak var çocuk konusunda bir olana kadar yiyolar beynini. bir olur olmaz ikiyi sormaya başlıyolar. İki olunca da asla bitmiyo yine soracak bişeyleri ya da yeterli bu kadar diye bi fikirleri oluyo. Hepsinin ağzını bantlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?