Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa baya farketmiş, senden fazla mı zıplamam gerekiyo yani şimdi

O yakının değilmiş canım.. densizin tekiymiş.. böyle şeyler gerçekten sinir bozucu oluyor. Hayır bir de çocuk sahibi olmak dünya için o kadar sıradan bir şey ki, sanki atomu parçalamış :)

O yakının değilmiş canım.. densizin tekiymiş.. böyle şeyler gerçekten sinir bozucu oluyor. Hayır bir de çocuk sahibi olmak dünya için o kadar sıradan bir şey ki, sanki atomu parçalamış :)
Sanırım öylelerinin hayattaki tek başarısı bu olduğu için bununla üstünlük sağlayabiliyolar

Evet canım baksana arada 40 kalori var. Ben 700 zıplarken o kaloriyi yakıyorum sen 1000 zıplayarak :) ikimiz aynı kiloyu versek seninki daha büyük bir başarı :)
Bu haftadan çok korkuyorum inşallah + gelmem eşim şimdiden başladı ye demelere senle aynı kiloyu vermek benim harcım değil asla o kadar başarılı olamam bu konuda

Sanırım öylelerinin hayattaki tek başarısı bu olduğu için bununla üstünlük sağlayabiliyolar
Bana bir dönem çok soruyorlardı. Her tatilde bunalıyordum. Sorana ben kısırım demeye başladım :) bu defa karşı taraf yok öyle bir şey zamanla olacak diyordu. Çok komik geliyordu bu diyaloglar ben de kendimce eğleniyordum. Böyle söylediğim kimse sormuyor artık arkamdan ne konuşuyorlar bilmiyorum ama hiç de beni ilgilendirmiyor :)

Bu haftadan çok korkuyorum inşallah + gelmem eşim şimdiden başladı ye demelere senle aynı kiloyu vermek benim harcım değil asla o kadar başarılı olamam bu konuda
Eşin ye diyor ama ne yemeni öneriyor mesela. Sağlıklı besinleri ölçülü yersen + gelmezsin ki. Ama suyunu iç :)

Güzel taktikmiş ben de mi denesem acaba bizim ülkede gereksiz bi merak var çocuk konusunda bir olana kadar yiyolar beynini. bir olur olmaz ikiyi sormaya başlıyolar. İki olunca da asla bitmiyo yine soracak bişeyleri ya da yeterli bu kadar diye bi fikirleri oluyo. Hepsinin ağzını bantlamak istiyorum

Eşin ye diyor ama ne yemeni öneriyor mesela. Sağlıklı besinleri ölçülü yersen + gelmezsin ki. Ama suyunu iç :)
Az önce cips, kola ve çikolata getirmişti yeter ki yiyim onun için besin değeri pek önemli değil biraz sıkılaştım sanırım ben böyle sevmedim nolur bırak spor yapmayı diye beynimi yiyo 3 gündür

Geçen hamilelikten sonra kilo sorunu yaşayan bir arkadaşım karikatür atmış.. zayıflayana ; yeni çocuk doğurdun zayıflama, kilolu olana ; çocuk doğurdun ama azıcık kendine bak kilo ver diyorlar :)
Benimki de o hesap ; çocuk yoksa sorunu anlamaya çalışıyorlar, sen bir sorun söyleyince de yok öyle bir şey sen rahat ol diye moral vermeye başlıyorlar. En güzeli takmamak..
senin yakınların seninle tüm süreci zAten yaşıyor gerisinin ne dediği de ne düşündüğü de önemli değil bence.. kaldı ki herkesten aynı oranda etkileneceksek yakınlarımıza haksızlık olmaz mı?

Az önce cips, kola ve çikolata getirmişti yeter ki yiyim onun için besin değeri pek önemli değil biraz sıkılaştım sanırım ben böyle sevmedim nolur bırak spor yapmayı diye beynimi yiyo 3 gündür
Bari işe yarar bir şeyler teklif etsin :) ne bileyim nar ye desin, ceviz fındık fıstık önersin.. kola cips çikolata nedir :)

İnan herkesten aynı oranda etkilenmiyorum o ayıbı yapan kişiyi gerçekten kız kardeşim gibi görmüştüm. O yüzden o kadar kırıldım sanırım. Bazen kendime de kızıyorum ne bu kadar hassassın diye ama minnoş kalbime söz geçiremiyorum

Canım hoşgeldin tekrar hemen bildir menüleri bu kilolar gidecek şu an cepten bakıyorum misafirim vardı yatılı bakamadım hiç takıma

Sonuçta bu sensin.. hiç kızma kendine.. senin yakın gördüğün kadar o sana yaklaşmamamış ve gündemine ortak olamamış maalesef.. ama şu an bir tedavi sürecindesin, her şey güzel olacak :)

Oooo sorular bitmez. Emiyo mu, gaz sancıları başladı mı, onu ver, bunu koy, amuda kaldır....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…