- 23 Mart 2016
- 30.328
- 91.107
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #318.361
Pes ne diyelim.Yok siz sorun art niyetli olmadığınızı biliyorumbeni en çok yaralayan çok istediğimi bilen bi yakınımız “ayıptır söylemesi her denememiz tutuyo ama kimyasal oluyo” demişti elini ağzına kapatarakta kıs kıs gülmüştü bi onu unutamıyorum..
Zaten ben de şaka yapmıştım. 250 jamping jack yapayım diyorum gün bitmeden ona bile derman yok bacaklarda :)Yok yahu yemek yedik :) 50 dk yaptım sadece
Yorma kendini canım ben senin yerine yaparım inan çok fedakarımdırZaten ben de şaka yapmıştım. 250 jamping jack yapayım diyorum gün bitmeden ona bile derman yok bacaklarda :)
Zıplamak yerine şekerpare yapıyorum. Hayır spordan tatlıya nasıl ışık hızıyla geçtim ben de anlamadım :)Yorma kendini canım ben senin yerine yaparım inan çok fedakarımdır
Hayır en fazla ne yemiş olabilirsin ki ? Danaya mı girdin :)Çok yedim net nefes alamıyorum
Allah'ım desene bayram devam ediyor :))))Zıplamak yerine şekerpare yapıyorum. Hayır spordan tatlıya nasıl ışık hızıyla geçtim ben de anlamadım :)
Ama sen yerime spor yapma hiç yorma kendini canım. Ben yarın kendim yaparım :)
OfffHayır en fazla ne yemiş olabilirsin ki ? Danaya mı girdin :)
Canım geçmiş olsunEvet kuzum basaricaz inşallah. Bugün de işten geldim oğlumun altını acayim dedim her yeri kabardık götürdük doktora el ayak ağız dedi ayy nasıl korktum panik oldum ağladım anne olmak ne kadar zor ya ve en kötüsü de yetemedigini hissetmek
Ben hababam sınıfında ağladım desem hamileykenBen ilk hamileliğimde çalışıyordum. İşten gelirdim yemek yap ye toparla rutin işler.. Evde hiç televizyon açmadım. Boş vakitlerde kitap okurdum. Doğuma 2 ay kala izne ayrıldım. Evde TV açaya başladım olur olmaz herşeye ağlıyordum. Eşim artık o halimden bıkmıştı. Belgesel izlerken ağlanır mı yav. Kaplan lamayı yedi diye
Yok bu kocama.. ben yemeyeceğim bugün canım çıktı bir daha yer miyim sence.. yemeyi kesmek değil sporu arttırmak lazımmış. Çok caydırıcı oluyor :)Allah'ım desene bayram devam ediyor :))))
Alışkın da değilsin ya bu kadar yemeye. Hani sabah yediğim yetmedi dedin ya muhtemelen yarın sabah daha tok uyanacaksın :)Offf
Koca but yedim yaaa baget almamış eşim but almış onuda kişi başı tabakalara koyunca yanınada sebzeleri falan çok geldi ya birde cacık
Bazen instagramda falan dağda bi başına evler oluyo ya, hepinizden nefret ediyorum evi falan yazıyolar. Aynen öyle bi yere taşıncaksın kafa rahatOooo sorular bitmez. Emiyo mu, gaz sancıları başladı mı, onu ver, bunu koy, amuda kaldır....
protein bişey olmaz canımOfff
Koca but yedim yaaa baget almamış eşim but almış onuda kişi başı tabakalara koyunca yanınada sebzeleri falan çok geldi ya birde cacık
Çok şişirdi rahatsız oldum da Leslie 2 mil yaptımprotein bişey olmaz canım
900 puan lütfen kaçamak yapma arkadaş kız yiyor cezası bize oluyorYok bu kocama.. ben yemeyeceğim bugün canım çıktı bir daha yer miyim sence.. yemeyi kesmek değil sporu arttırmak lazımmış. Çok caydırıcı oluyor :)
Bugünkü sporum 3500 ip 250 jamping jack, 15 bin adım :)
Sence bu akşam da yiyip yarın da böyle spor yapar mıyjm? Kesinlikle yapmam. Bu tatlı ne yese kilosu sabit olan kocama gelsin :)
Kuzum tam bismillah deyip başlıyorum bişey çıkıyo. Büyük kızım dün okulla geziye gitmişti orda üşüttü herhalde. Eve geldi ateşlendi, kustu, üşüyorum dedi. Hemen acile tabi. İdrar, kan tahlilleri yapıldı. Bizimki idrar yolu iltihabını atamamış, sanırım doktorun verdiği antibiyotik yeterli gelmemiş. Yenilerini yazdılar. Halen daha ateş kontrolü yapıyorum. İlaç etkisini kaybedince yükseliyor.
Kuzum kusura bakma bugün cemreyi okula bıraktıktan sonra kayınvalide ye geçtim. Buraya pek bakamadım. Hiç spor yok bende. Kızım iyileşsin spora başlıcam canım yoksa olmuyo sporsuz
Bırakmam kuzum ya sağol. Senin gibi bi arkadaşım oldukça düştüğüm yerden kalkmak da çok kolay olur elbet. Sana söz bir an evvel toparlanıcam
Canım eskiden daha planlı programlıydın sen diyet konusunda. oğlun büyüdü, kurslar filan derken çok yoğunsun sanırım biraz bocalıyo gibisin. Ama toparlayacağına eminim.
Evet kuzum basaricaz inşallah. Bugün de işten geldim oğlumun altını acayim dedim her yeri kabardık götürdük doktora el ayak ağız dedi ayy nasıl korktum panik oldum ağladım anne olmak ne kadar zor ya ve en kötüsü de yetemedigini hissetmek
Bu haftadan çok korkuyorum inşallah + gelmemeşim şimdiden başladı ye demelere senle aynı kiloyu vermek benim harcım değil asla o kadar başarılı olamam bu konuda
Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.Bana bir dönem çok soruyorlardı. Her tatilde bunalıyordum. Sorana ben kısırım demeye başladım :) bu defa karşı taraf yok öyle bir şey zamanla olacak diyordu. Çok komik geliyordu bu diyaloglar ben de kendimce eğleniyordum. Böyle söylediğim kimse sormuyor artık arkamdan ne konuşuyorlar bilmiyorum ama hiç de beni ilgilendirmiyor :)
Geçen hamilelikten sonra kilo sorunu yaşayan bir arkadaşım karikatür atmış.. zayıflayana ; yeni çocuk doğurdun zayıflama, kilolu olana ; çocuk doğurdun ama azıcık kendine bak kilo ver diyorlar :)
Benimki de o hesap ; çocuk yoksa sorunu anlamaya çalışıyorlar, sen bir sorun söyleyince de yok öyle bir şey sen rahat ol diye moral vermeye başlıyorlar. En güzeli takmamak..
senin yakınların seninle tüm süreci zAten yaşıyor gerisinin ne dediği de ne düşündüğü de önemli değil bence.. kaldı ki herkesten aynı oranda etkileneceksek yakınlarımıza haksızlık olmaz mı?
500 ip daha atlayayım da düz hesap 1000 olsun :) gece de kaçamak yok. Bacaklarda derman kalmadı yarın da bu kadar spor yaparsam sanırım yürüyüşüm değişecek :)900 puan lütfen kaçamak yapma arkadaş kız yiyor cezası bize oluyor
Sürahi nine gibi yürürsün bak yapma500 ip daha atlayayım da düz hesap 1000 olsun :) gece de kaçamak yok. Bacaklarda derman kalmadı yarın da bu kadar spor yaparsam sanırım yürüyüşüm değişecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?