- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.401

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın herkese![]()
Ve süpersin.. dönüşün muhteşem olsun Cuma günü :)Cherry Mom ben dün 30 dk leslie yaptım canım
Severim aslında ama tehlikeli diye uzak duruyordum :)Canım
Senin patatesle aran nasıl ? Ekmek yememişsin ya yerine patates mi yesen acaba ? Sabah kahvaltısında fırında patates yapabilirsin bir alternatif olarak bazen. Bir orta boy patates bir dilim ekmek ediyor. Ben hiç yağ koymadan baharatla fırına atıyorum bazen ekmek yerine yiyorum
Rakip takımsın ama sevindim :)))))Cherry Mom ben dün 30 dk leslie yaptım canım
Tehlikesi kızartma olması ve tam bir kalori bombası olması. Başka ne zararı var ki ölçülü yedikten sonra. Ben ekmek değişimlerinde kullanıyorum. Ama sıfır yağ sadece baharatlar ile fırına atıyorum süper oluyor..Severim aslında ama tehlikeli diye uzak duruyordum :)
Rakip takımsın ama sevindim :)))))
Çok şükür :)))Ben sabah sporunu yapamadım acaba neden ? Kahvaltıdan sonra biraz temizlik yapıp açılayım sonra dışarı çıkıp yürüyeyim sonra da zıplamaya devam.
Akşam kaçamağım yoktu haliyle manyak bir spor beni beklemiyor :)
Güzel olur ama bu ara yürüyüş dışında spora vakit ayıramıyorum oyle okur mu? yoksa böyle yarışmalar beni iyi gaza getirir.. diğer grubun olayı nedir?ayvacicegi canım seni de ekleyelim mi spor listesine? Profil fotoğrafın listede olman gerektiğini gösteriyor :)))
Yalnız bir daha kaçamak yaparsam aşırı spor ile atacağım. Ben bunu yapıyordum zAten bir önceki diyetimde. Hatta gece gündüz demeden hemen o gün telafi ettiğim için hiç gece kaçamağım olmuyordu. Şimdi kim o sporu yapacak diye yemiyordum.Çok şükür :)))
Çok şükür :)))
Olur tabi ne yapabilirsen yürüyüş Leslie vsGünaydın herkese
Güzel olur ama bu ara yürüyüş dışında spora vakit ayıramıyorum oyle okur mu? yoksa böyle yarışmalar beni iyi gaza getirir.. diğer grubun olayı nedir?
Yok yapamıyorum canım işin gücüm var emre beni yine zorluyor küstüm odama girdim bu sessizlik ne kadar sürer bilmem ölü taklidi yapıyorum şuan :))Ama beni gaza getirme bak aşırı spor yaparak :)Nefesimmmsin de köyde spor yapamıyor muhtemelen ben bugun de iyi bir puan yapmaya çalışacağım bu nedenle. Zaten o Pazartesi yürümeye başlar. Salı da ben yolcuyum :)
Sen böyle küsünce yanına gelmek için ısrarcı olmuyor mu peki? Sana çok düşkün sonuçta küsmene de razı olmuyordur muhtemelen :)Yok yapamıyorum canım işin gücüm var emre beni yine zorluyor küstüm odama girdim bu sessizlik ne kadar sürer bilmem ölü taklidi yapıyorum şuan :))
Herkesi ekledimne kadar çok katılım o kadar keyif :)) az-çok, elinizden geldiğince herkesi spora davet ediyoruz
![]()
toplight
dennisgo
kardelelen321
balpamuk
Nefesimmmsin G guziss35 N Nurumcan94
pawlover
Leyl-i-fer L Libas7
ayvacicegi
Eki Görüntüle 2544736
Heh Geldi 2 dk kadar tek kaldım![]()
Ah canım geçmiş olsun. Bir an önce iyileşir inşallah. Sakın yetemediğini de düşünme canım. Sen iyi bi annesin. Çalışan bi anne olduğundan her dakika yanında olamıyorsun sadece. Hasta olduklarında hemen kendimize yükleniyoruz zaten yetersizlik hissi yerleşiyor hemen içimize.
Ayrıca çocukların bünyeleri kuvvetli oluyo hemen iyileşecek gör bak
Oy geçmiş olsun benim oğlumda geçirmişti ama çabuk geçiyor korkma hiç iz falanda kalmıyor bir yerinde.insanız canım maalesef yetemiyoruz çalışsanda yetemiyoruz çalışmasanda üzme sakın kendini her çocuk geçiriyor artık o hastalığı ilacı fLannda yok maalesef
Selam canım evet spor listesi yaptık kendi aramızda yarış yapıyoruz :) ben tutuyorum listeyi katılmak istersn senide ekleyelim takım resmi listesine girene kadar bir motivasyon olur senin içinde gerçekten bir yerden başlamak gerekiyor ipin ucu kaçmadan sende dön aramıza inş :)
Çok geçmiş olsun
N Nurumcan94 Çokgeçmiş olsun. 2 senedir çok yaygın bu hastalık. Resmen salgın hastalık dönemi. Allah yardımcımız olsun.![]()
Canım hoşgeldin tekrar hemen bildir menüleri bu kilolar gidecek şu an cepten bakıyorum misafirim vardı yatılı bakamadım hiç takıma
Canım geçmiş olsun
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın çok şükür kızarıklıklar azaldı gecti gibi için rahatladı bi nebze Allahıma şükür. Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah. Misafirlerim vardı gittiler inşallah güzel bi şekilde araniza dönüyorum muhteşem menülerimle. Bugün kahvaltı zengindi yazmak istemiyorum sizi etkilememek adına. Bi de bende de stepper var onun puanı nasıl oluyoGeçmiş olsun hiç sevmiyorum hastaligi bu işin kökten bi çözümü olsa keşke ama bagisiklik icin iyi deniyor öyle avunuyorum ufaklık hasta olunca.
Benim durum yazın başında bozuldu. Eşimin ailesi gelince ben kursa başladım mutfağı annesi devraldı eşim ne yemek istiyorsa söyledi annesi yaptı yedik ben kendime ayrı yemek yapmadım. Tabi et yemekleri hamur işi tatlı ev yapımı ekmekler filan derken gene iyi idare ettim porsiyon kontrolüyle. Şimdi amacım zaten eski düzenime dönmek. Eylülde yaparım diyordum o ay hastalıkla geçti yediklerimi yazmaya baslayinca farkediyorum bozulmalari yavas yavas duzeltecegim. Dusunmeden planlamadan alel acele ne bulursam yedigim icin sorun var ama halledicem onu için buradayım
Geçmiş olsun N Nurumcan94 bildiğim bir hastalık değil, en kısa zamanda iyileşsin minik.
Ya bizimki tam tersi gibi hep olumsuz bakar, suçluluk duygusu olmadan rahay rahat dondurma çikolata vb yemeyeli cok oldu.
Ya bu kültürel bir sorun herkes yasiyor ama nedense yapmaya da devam ediyor. Garip bir milletiz.
Başkalarını memnun edeyim diye yaşamaya kalkarsan baştan yeniksin zaten aynen katikaturdeki gibi olur çünkü amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Çok şükür canım sizde atlattınız :)Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar eksik olmayın çok şükür kızarıklıklar azaldı gecti gibi için rahatladı bi nebze Allahıma şükür. Rabbim çaresiz dert vermesin inşallah. Misafirlerim vardı gittiler inşallah güzel bi şekilde araniza dönüyorum muhteşem menülerimle. Bugün kahvaltı zengindi yazmak istemiyorum sizi etkilememek adına. Bi de bende de stepper var onun puanı nasıl oluyo
:))Sorarken tahmin ediyordun değil mi ah ahh bırakır mı hiçSen böyle küsünce yanına gelmek için ısrarcı olmuyor mu peki? Sana çok düşkün sonuçta küsmene de razı olmuyordur muhtemelen :)