Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben pazartesi olduğunu unuttum tartılmasını ya cumadan beri tartıys bakmadım bile nasıl rahatım :) yarın sabah bir bakayım 71 görürüm inş poffff 72 ye çok takıldım bende dennisgo dennisgo yaa
Bazı kilolar inatçı oluyor ama kazanan sen olacaksın canım. Şimdi bir ay sonra ölçümün yapılacak ya nereden ne gitmiş net olarak göreceksin.
Ben sabah tartıldım ama dünden ödem var mı bilmiyorum. Hiç de yok gibi ama o kadar spora az geldi bu eksi. İki gece önce yaptığım kaçamak kesin beni 72 üstüne atmış diyorum o nedenle :)

Eklentiler

• 2E510ABD-9851-475B-BC75-B4A9AE58306A.webp
    2E510ABD-9851-475B-BC75-B4A9AE58306A.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 12
Bazı kilolar inatçı oluyor ama kazanan sen olacaksın canım. Şimdi bir ay sonra ölçümün yapılacak ya nereden ne gitmiş net olarak göreceksin.
Ben sabah tartıldım ama dünden ödem var mı bilmiyorum. Hiç de yok gibi ama o kadar spora az geldi bu eksi. İki gece önce yaptığım kaçamak kesin beni 72 üstüne atmış diyorum o nedenle :)
3 günde 400 Gr gitmiş iyi bence kaçamak vardı sonuçta güzel sonuç bence tebrik ederim

.

Olabilir canım cumaya kadar kaçamak olmazsa güzel bir eksi bulursun bence.
Misafir bugünkü maç için geliyor herhalde Fransa Türkiye :))
Evet canım maç için toplaşıyoruz yine. Masa tam uzak durulmadık :) ben köşede salatalık, limonlu havuç kemireceğim. Bu ara iradem düşük çok kaçamağım oldu son zamanlarda. O nedenle, kazasız belasız atlatmak için tek çay kahve yetmez gibi geldi.. bir şeyler kemireyim :)

Evet canım maç için toplaşıyoruz yine. Masa tam uzak durulmadık :) ben köşede salatalık, limonlu havuç kemireceğim. Bu ara iradem düşük çok kaçamağım oldu son zamanlarda. O nedenle, kazasız belasız atlatmak için tek çay kahve yetmez gibi geldi.. bir şeyler kemireyim :)
Evet evet bir kaç kuruyemiş de Ekle kendine hadi bakalım bu sınavdan da temiz çıkarsın sen. İnancım tam :)

Back
X