Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayır sadece kahvaltı kısmen uyuyor ve su yeşil çay kısmı
Öğlen yoğurtlu semizotu yedim mesela
İçine 1 dilimde ekmek doğrasaydın meyve hakkın yerine,hem tutardı seni
Ben doymadım mesela şimdi bi de sütlü türk kahvesi yaptım,yemek yapıcam birazdan
Kuru fasulye

Canım nasılsın oldunmu aşını
Bitti mi işiniz anlatsana stres gitti mi :))
Olduk çıktık az önce hastaneden, stres gitti gibi gibi 15 gün bi jel verdiler onu kullanacakmışım onu kullanınca da yürümek gerekiyomuş yarım saat dedim ben daha çok yürüsem olur dedi bugünü atlat sonra günlük yaşantına devam et dedi bakalım sonuca kaldı azcık gün
İyi yürümeler canım no kilo olarak şoktayız :)
O puanı yürüyüşle zor kapatırım ama olsundu, denemek güzel şeydi

Hadi hayırlısı olsun,
Sakın zıplama

Hadi bakalım hayırlısı olsun geçmiş olsun

Ben ev işlerine de puan istiyorum olmuyo böyleeee
Doğru haklısın ama onlara da girersek çıkamayız yahu yani misal temizlik yapmadık dediğimiz günde bile bir sürü şey yapıyoruz onları hesaplayan kendimi düşümdüm bir an :))) küvet ciflendi 2.5 puan kapı silindi 1.5 haha
O temizlik sana tartıda fayda sağlayacak zaten :)) yatıp oturmadın sonuçta :)

İçine 1 dilimde ekmek doğrasaydın meyve hakkın yerine,hem tutardı seni
Ben doymadım mesela şimdi bi de sütlü türk kahvesi yaptım,yemek yapıcam birazdan
Kuru fasulye
A bende kuru fasulye yaptım :)
Ben doydum sanki ya içene ceviz atımm 2 tane vardır herhalde dururum akşama kadar oğlanla dışarıdayız zaten durmayıp ne yapacağım :))

Hayırlısı olsun canım. Bizler de heyecanla bekliyoruz

geçmiş olsun canımsen spora takılma hastalık koşuşturmasıyeter sana, yediklerine dikkat etsen yeter

acaba 50 li kilolara gelsem bende bu kadar az yiyebilirmiyim çok merak ediyorum
geçmiş olsun canım

dukan nasıl balpamuk

ptesi toplayamadım cumaya nasip.
tembellik değil o can sıkıntısı.yapamadığın için ruhun sıkılıyo.
Snada kolay gelsin canımm. Ay herkes temizlik yapıyor ben anca ortalığı topluyorum . Dönüyorum dönüyorum oyuncak topluyorum Leyl-i-fer bu çocuklar ne zaman kendi oyuncağını kendi topluyor olacak acaba
oyuncak oynama çağı geçincesonrada kıyafetlerini yataklarını kitaplarını toplıycaksın.evlendirenekadarr
Annem hep çocuklu evler tertemiz, derli toplu olunca üzülüyorum. Çocuk olan evde yaşanmışlık, dağınıklık olacak ki mutlu çocuk var diyelim der. Mutlu, huzurluysanız ev her zaman temizlenir boşver
aynı fikirdeyim ,evde yaşanmışlık olmalı.birazcıkta düzen olsa fena olmaz
bizde çok basket atıyoduk sonra tek başıma atmaya başladım.
Büyüdükçe toplar annesii büyüyene kadar bi canını okuyolar sonrası iyilik, güzellik
hahaha

aa nolduki ne hastalığı alerjimi geçmiş olsun

ee ben bu cevizli suyu yapmayı unutuyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…