Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok siz sorun art niyetli olmadığınızı biliyorum 💜 beni en çok yaralayan çok istediğimi bilen bi yakınımız “ayıptır söylemesi her denememiz tutuyo ama kimyasal oluyo” demişti elini ağzına kapatarakta kıs kıs gülmüştü bi onu unutamıyorum..
dengesizmiş,

Olduk çıktık az önce hastaneden, stres gitti gibi gibi 🙈 15 gün bi jel verdiler onu kullanacakmışım onu kullanınca da yürümek gerekiyomuş yarım saat dedim ben daha çok yürüsem olur dedi 😄 bugünü atlat sonra günlük yaşantına devam et dedi bakalım sonuca kaldı azcık gün 🤭

O puanı yürüyüşle zor kapatırım ama olsundu, denemek güzel şeydi 😂

Hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlı bir süreç, seni yaşın kaç benim gecen sene bir arkadaşım ivf oldu şimdi doğuma bir ay var gün sayiyor ;)

acaba 50 li kilolara gelsem bende bu kadar az yiyebilirmiyim çok merak ediyorum:işsiz:
geçmiş olsun canım

Aslında ben de şaşırıyorum hatte eşim de şaşırıyor sen şimdi doydun mu diye soruyor... liseden beri tanisiyoruz ve ben hep cok yerdim. Ama insan alışıyor fındık yiyince çok yemişim gibi bi his bile oluyor.

Bugün hastayim diye eşim evde kaldı bize terbiyeli tavuk çorbası yaptı (hiç sevmem ama gık demeden içtim:) ) son zamanlara göre iyi bir beslenme günü oldu ama evden çıkmadım o nedenle spor eksik. Suyu yatana kadar artıracağım söz

Sabah 10:00 peynirli yumurta, 1 dilim ekmek, ıhlamur
Ara 15:30 5 fındık, 1 kuru kayısı
Akşam 18:00 terbiyeli tavuk çorbası, bol salata

Su: 4 bardak
Spor: yok

Hadi bakalım hayırlısı çok heyecanlı bir süreç, seni yaşın kaç benim gecen sene bir arkadaşım ivf oldu şimdi doğuma bir ay var gün sayiyor :KK66:

Aslında ben de şaşırıyorum hatte eşim de şaşırıyor sen şimdi doydun mu diye soruyor... liseden beri tanisiyoruz ve ben hep cok yerdim. Ama insan alışıyor fındık yiyince çok yemişim gibi bi his bile oluyor.
Yaşım 25 daha 🙈 ama hipofiz bezimde adenom var sağolsun bolca prolaktin salgılıyo. Oh çok sevindim sağlıcakla kucağına alsın 😍 ben aşılama oldum başarı oranı düşük ama nasip bakalım

Sabah
2 dilim ekmek
Peynir
Tere

öğlen
1 dilim ekmek
Küçük kase kavurma
Yoğurt

Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Salata

biraz ağrım var o yüzden bugünlük 5985 adım yürüyüş 🙇🏻‍♀️
su 3ü geçmişimdir aşılama için sıkışık olmak gerekiyodu iç iç bi hal oldum

hımm tavsiye verirken daha dikkatli olacağım hiç böylr düşünmemiştim.
Kuzum sözüm meclisten dışarı. Bilen de söylüyo bilmeyen de. Bizde mesela batıl inanç olduğu halde bişeylerin yapılması gerektiğini söyleyen, yapılmadığında küsen bi taraf vardı (kv). Yyaptım deyip geçiştiriyordum mecburen.
Sen bizlere burda tecrübelerinden yola çıkarak tavsiyeler veriyorsun. Kendi adıma ben faydalanıyorum.😘
Tabi kaynana olduğunda sen yine fazla karışma derim ben
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Kuzum sözüm meclisten dışarı. Bilen de söylüyo bilmeyen de. Bizde mesela batıl inanç olduğu halde bişeylerin yapılması gerektiğini söyleyen, yapılmadığında küsen bi taraf vardı (kv). Yyaptım deyip geçiştiriyordum mecburen.
Sen bizlere burda tecrübelerinden yola çıkarak tavsiyeler veriyorsun. Kendi adıma ben faydalanıyorum.😘
Tabi kaynana olduğunda sen yine fazla karışma derim ben
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Aynen arkadaş tavsiyesi ile kv tavsiyesi aynı algılanmıyor bende son derece memnunum güveniyorm❤ Leyl-i-fer Leyl-i-fer cim hiç sıkıntı yok :))
tamam o da ana olmuş ama jenerasyon zihniyet farkı var niye dinleyeyim ki :))

Aynen arkadaş tavsiyesi ile kv tavsiyesi aynı algılanmıyor bende son derece memnunum güveniyorm❤ Leyl-i-fer Leyl-i-fer cim hiç sıkıntı yok :))
tamam o da ana olmuş ama jenerasyon zihniyet farkı var niye dinleyeyim ki :))
Aynen öyle. Doktorlardan pedagoglardan daha iyi bilen bi kv var Bi de bende gerisini sen düşün 😂

Yaşım 25 daha 🙈 ama hipofiz bezimde adenom var sağolsun bolca prolaktin salgılıyo. Oh çok sevindim sağlıcakla kucağına alsın 😍 ben aşılama oldum başarı oranı düşük ama nasip bakalım
Oo daha çok gençsin, benim arkadaşım da 34. Hiç stres yapma zamanla olacaktır. Keşke 25 olsam metabolizma iyi çalışıyor senin şu anda düzgün beslenme alışkanlıklarını oturtursan hamilelikte sonrasında emzirme dönemi de rahat geçer.

Oo daha çok gençsin, benim arkadaşım da 34. Hiç stres yapma zamanla olacaktır. Keşke 25 olsam metabolizma iyi çalışıyor senin şu anda düzgün beslenme alışkanlıklarını oturtursan hamilelikte sonrasında emzirme dönemi de rahat geçer.
Şu hipofiz bezi olayım olmasa hiç umursamicam ama ilaç kullanmama rağmen büyüyo adenomum.. o birazcık telaşlandırıyo ama tıp ilerledi bugün gelmese de bi gün gelcek inşallah sıpacık 🤗 metabolizma bence iyi çalışmıyo ya şundan 2-3 yıl öncesine kadar gece 2de kızartma yiyip tığ gibi geziyodum öyleyken çiçek gibi metabolizmam varmış 😂

pis şeyleri çok seviyorum nasıl oturtcam bilmiyorum o yüzden o sağlıklı beslenme alışkanlıklarını 🙇🏻‍♀️ Sana çok imrendim ama inşallah ben de doğumla birlikte tığ gibi çıkarım 😄 maşallah 🧿 nazar değerse benden bilme 🙈

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta/7 zeytin/ 1dilim peynir /domates/ yarım dilim ekmek
Öğlen yoğurtlu semizotu üstüne 2 ceviz
Akşam 1 tabak kuru fasulye / 1 kase yoğurt /2 tane kornişon
Çay ile dut kurusu 10 tane kadar
Sporu ayrıca yazacağım gece ne yaparım kestiremiyorm :)

Menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta/7 zeytin/ 1dilim peynir /domates/ yarım dilim ekmek
Öğlen yoğurtlu semizotu üstüne 2 ceviz
Akşam 1 tabak kuru fasulye / 1 kase yoğurt /2 tane kornişon
Çay ile dut kurusu 10 tane kadar
Sporu ayrıca yazacağım gece ne yaparım kestiremiyorm :)
Çokta yıpratma kendini sporla, dennisgo dennisgo yetişemeyelim diye güzel fark attı, zor kapatcaz 🙇🏻‍♀️

dukan nasıl balpamuk

Bugün sp de ilk günümdü leylicim. İyi geçirdim.
@emnis cim bugün 4.500 adım atabildim ancak. Bu daha başlangıç. Takımı olumsuz etkilemek istemem ama daha önce spor/yürüyüş yapmadığım için her yerim ağrıyor fazla yüklenince. Şimdilik böyle başladık diyelim.😊

Back
X