- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #318.621
hımm tavsiye verirken daha dikkatli olacağım hiç böylr düşünmemiştim.Oooo sorular bitmez. Emiyo mu, gaz sancıları başladı mı, onu ver, bunu koy, amuda kaldır....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm tavsiye verirken daha dikkatli olacağım hiç böylr düşünmemiştim.Oooo sorular bitmez. Emiyo mu, gaz sancıları başladı mı, onu ver, bunu koy, amuda kaldır....
dengesizmiş,Yok siz sorun art niyetli olmadığınızı biliyorumbeni en çok yaralayan çok istediğimi bilen bi yakınımız “ayıptır söylemesi her denememiz tutuyo ama kimyasal oluyo” demişti elini ağzına kapatarakta kıs kıs gülmüştü bi onu unutamıyorum..
Olduk çıktık az önce hastaneden, stres gitti gibi gibi15 gün bi jel verdiler onu kullanacakmışım onu kullanınca da yürümek gerekiyomuş yarım saat dedim ben daha çok yürüsem olur dedi
bugünü atlat sonra günlük yaşantına devam et dedi bakalım sonuca kaldı azcık gün
O puanı yürüyüşle zor kapatırım ama olsundu, denemek güzel şeydi![]()
acaba 50 li kilolara gelsem bende bu kadar az yiyebilirmiyim çok merak ediyorum
geçmiş olsun canım
Yaşım 25 dahaHadi bakalım hayırlısı çok heyecanlı bir süreç, seni yaşın kaç benim gecen sene bir arkadaşım ivf oldu şimdi doğuma bir ay var gün sayiyor
Aslında ben de şaşırıyorum hatte eşim de şaşırıyor sen şimdi doydun mu diye soruyor... liseden beri tanisiyoruz ve ben hep cok yerdim. Ama insan alışıyor fındık yiyince çok yemişim gibi bi his bile oluyor.
Kuzum sözüm meclisten dışarı. Bilen de söylüyo bilmeyen de. Bizde mesela batıl inanç olduğu halde bişeylerin yapılması gerektiğini söyleyen, yapılmadığında küsen bi taraf vardı (kv). Yyaptım deyip geçiştiriyordum mecburen.hımm tavsiye verirken daha dikkatli olacağım hiç böylr düşünmemiştim.
Bölgesel diye sayarız olur mu.:))bende yemek ve hazırlığını yaparken 25 dk. leslie nin sadece bacak hareketlerini yaptım .puana sayalımmı.walk walk walk walk![]()
A hatırlatıym sana ben kuzum yeşilsy içiyor musunee ben bu cevizli suyu yapmayı unutuyorumm.
Aynen arkadaş tavsiyesi ile kv tavsiyesi aynı algılanmıyor bende son derece memnunum güveniyorm❤Kuzum sözüm meclisten dışarı. Bilen de söylüyo bilmeyen de. Bizde mesela batıl inanç olduğu halde bişeylerin yapılması gerektiğini söyleyen, yapılmadığında küsen bi taraf vardı (kv). Yyaptım deyip geçiştiriyordum mecburen.
Sen bizlere burda tecrübelerinden yola çıkarak tavsiyeler veriyorsun. Kendi adıma ben faydalanıyorum.
Tabi kaynana olduğunda sen yine fazla karışma derim ben
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aynen öyle. Doktorlardan pedagoglardan daha iyi bilen bi kv var Bi de bende gerisini sen düşünAynen arkadaş tavsiyesi ile kv tavsiyesi aynı algılanmıyor bende son derece memnunum güveniyorm❤Leyl-i-fer cim hiç sıkıntı yok :))
tamam o da ana olmuş ama jenerasyon zihniyet farkı var niye dinleyeyim ki :))
Ay cidden miAynen öyle. Doktorlardan pedagoglardan daha iyi bilen bi kv var Bi de bende gerisini sen düşün![]()
O da güzel :) kaptanım kutlu doğum haftası hergün pasta ile kutlanmaz inş :) gözüm üstünüzde :))))canım bu hafta kutlu doğum haftaları süreci var o yüzden biraz zor ama yarıon 45 dk pilates reformer var
Oo daha çok gençsin, benim arkadaşım da 34. Hiç stres yapma zamanla olacaktır. Keşke 25 olsam metabolizma iyi çalışıyor senin şu anda düzgün beslenme alışkanlıklarını oturtursan hamilelikte sonrasında emzirme dönemi de rahat geçer.Yaşım 25 dahaama hipofiz bezimde adenom var sağolsun bolca prolaktin salgılıyo. Oh çok sevindim sağlıcakla kucağına alsın
ben aşılama oldum başarı oranı düşük ama nasip bakalım
Şu hipofiz bezi olayım olmasa hiç umursamicam ama ilaç kullanmama rağmen büyüyo adenomum.. o birazcık telaşlandırıyo ama tıp ilerledi bugün gelmese de bi gün gelcek inşallah sıpacıkOo daha çok gençsin, benim arkadaşım da 34. Hiç stres yapma zamanla olacaktır. Keşke 25 olsam metabolizma iyi çalışıyor senin şu anda düzgün beslenme alışkanlıklarını oturtursan hamilelikte sonrasında emzirme dönemi de rahat geçer.
Çokta yıpratma kendini sporla,Menüm
Sabah 1 haşlanmış yumurta/7 zeytin/ 1dilim peynir /domates/ yarım dilim ekmek
Öğlen yoğurtlu semizotu üstüne 2 ceviz
Akşam 1 tabak kuru fasulye / 1 kase yoğurt /2 tane kornişon
Çay ile dut kurusu 10 tane kadar
Sporu ayrıca yazacağım gece ne yaparım kestiremiyorm :)
Evet ama en azından 3 katı olmasın demi:)) hem belki o artık yapamz :) 2 haftalık yaptı zaten :)))
Orası da öyle tabisiEvet ama en azından 3 katı olmasın demi:)) hem belki o artık yapamz :) 2 haftalık yaptı zaten :)))
dukan nasıl balpamuk